- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi mortaldance
-
Aslında şöyle Can'ım ilk başta tanımıyorsun tipineaşık oluyorsun tanışma aşamasında sanki bir melek prens çok iyi alıştıkça değişiyor lar sevdiğini bildiği için daha çok değişiyorlar be böyle böyle devam ediyor en başta kendini olduğu gibi tanıtsa zaten ilişki uzamazdı
Bir ömür mutsuz olmaktan ayrılmak iyidir diyorsunuz yani
Ki ben bekarken bekar hayatını özleyen bir İnsan alışverişi gezmeyi seven bir insanim çok zorluk çekerim ...Aynen öyle diyorum inan sırf para için seni terk eden erkeği ne kadar seversen sev hiç üzülmüyorsun kurtulduğuna seviniyorsun . Şu dünyaya mutsuz olmaya gelmedik. Böyle bir adamla evlenmektense bekar kalmayı tercih ederim en azında huzurum kaliteli yaşamım yerinde olur.
Ki ben bekarken bekar hayatını özleyen bir İnsan alışverişi gezmeyi seven bir insanim çok zorluk çekerim ...
Anlıyorum en yakın Zaman'da bakacağım çözümüneBende çalışıyorum eşimde o adama benzer kendi almaz ben ödersem alınır bazende aldığımada karışır.Romantizmden anlamaz cömertte değildir.Ayda yılda bir hediye alır oda ucuzundan.Çocuğun eğitimi olsun sağlık giderleri olsun ben ödersem vardır yoksa onun için önemli değildir.Yol yakınken kurtul kendine eziyet etme derim.
Biz onunla çok zıt karakterleriz ben çok cömert o çok cimri zıt karakterler birbirini çeker dedikleri bu olsa gerekBu adamın gerçek yüzünü biliyorsun ama için rahat etmesi açısından kredi çektim de bak bakalım tepkisi nasıl oluyor sonra kendine dön içinde gr sevgi kalıyor mu ? İstediğin kadar aşık ol ama aşkta bir yerden sonra bitiyor sonra kocaman pişmanlıklar hayatının merkezinde oluyor. O yüzden bir iyilik yap kendine bu herifi postala gitsin daha iyileri her zaman karşına çıkar.
Belkide evlenince hiç birşey alamayacağımHer aldığına şimdiden karışıyorsa hemen uzaklaş bence. Ayrıca evlenince yine kendi harcamalarını tek kendin yapmak zorunda kalıcaksan buna da sürekli karışıcaksa evlenmene gerek yok boşuna sinir hastası olursun
Bende aşık olmuştum çok yakışıklıydı.Aşık olduğum için çok hatalar yaptım.Sen daha yolun başındasın.Daha iyilerini bulursun.Şöyle yapsa böyle yapsa diye ömür boyu beklenti duyup mutsuz olmaktansa herkes kendi yoluna baksın daha iyi.Değişim olmuyor oluyorsa da çok minik .Adamın karakteri bu.Aslında şöyle Can'ım ilk başta tanımıyorsun tipineaşık oluyorsun tanışma aşamasında sanki bir melek prens çok iyi alıştıkça değişiyor lar sevdiğini bildiği için daha çok değişiyorlar be böyle böyle devam ediyor en başta kendini olduğu gibi tanıtsa zaten ilişki uzamazdı
Belkide evlenince hiç birşey alamayacağım
Bir önerim var. De ki : Aileme 50 bin çektim aylık 2 bin ödemem var , 3 yıl boyunca ödicem de bakalım tepkisi noluyor.
çok güldüm çok doğru bir tespit olmuşKonu sahibi, ya bu yontemi deneyerek onun ayrilmasini sagla ya da kendin ayril ama ayril yani. Erkeklerin nesli tukenmedi henuz. En kotu ihtimalle baska bir cimriyle evlenirsin.
Tek kelime ile bitirir arkasına dönüp bakmaz
Tek kelime ile bitirir arkasına dönüp bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?