Ben salak mıyım sizce ??

Sanırım çok cimri..
Bu sorunu paylaş onunla düzelmezse yolla gitsin...
Yoksa ilerde daha çok başın ağrır.

Bir ömür mutsuz olmaktan ayrılmak iyidir diyorsunuz yani

E tabiki
Şimdi seviyorsun ama sana nişan yapmayınca da sevecek misin ? Düğünün eksik organizasyony kötü olunca? Balayında seni leş gibi bir yere götürünce?
E çocuk olunca nolacak? Anne olarak ona her şeyin en iyisini almak isteyeceksin ama adam sorun çıkaracak. Doğum yapacağın doktorda bile sorun çıkarır ucuzuna git diye.
O zaman nolacak o aşk
Prrrr gidecek
Hem leyla ile mecnun değiliz ki. Herkes unutur

çok büyük bir aşk bile insanı değiştiremez.geçici bi iyilik hali olur.sonra hoop yine aynı.yıldönümü kutlama hediyeleşme süprizler beklediğiniz şeylerse ya bunları karşı taraftan beklememeyi öğreneceksiniz ya da ayrılacaksınız ..

bakalım balayına götürecek mi

Bi arkadasimin kocasida ayni boyleydi. Maddi durumlarida cok iyi, 1 milyonluk evde oturuyorlar, kirada evler, dukkanlar vs. Kizcagiz hamile kaldi, doguma yakin kocasi : "hastaneler hep para tuzagi, daha fazla para koparabilmek icin sezeryan olmani istiyorlar, en iyisi evde dogur. Analarimizin, nenelerimizin zamaninda hastanede dogum mu vardi 6 7 taneyi evde doğururlarmis" demişti. Cimri adam yediginide, hastaliginida sayiyor yani

benim eşimde aynen böyle demişti maalesef

Siz salak değilsiniz tabi ki kendinize böyle demeyin bence.
Anlaşılan cimri varyemez biri.Siz de cimri olsaydınız hayata bakışlarınız aynı olsaydı gül gibi geçinir giderdiniz.
Ama demek ki yaşam tarzlarınız uymuyor ilerde mutsuz olacağınız çok açık.
Sizin için çok vazgeçilmez biri değilse aşkından ölmüyorsanız ben de ayrılın derim.

nişanı takısı süsü pastası çiçeği böceği geç te bak bakalım bu adam senle evlenecekmi

Henuz kafayi yemediysen evlenme derim bir ömür kendi kazanndigin paranin acizligini dahi cekeceksek tükür oyle paraya kazanma bu adam ne yedirir ne giydirir sana soylim ah cok uyuz oldum

Tek kelime ile bitirir arkasına dönüp bakmaz
E o zaman böyle bir şeyden arkasına bakmadan gideceğini düşündüğünüz adamla neden berabersiniz?
Para mevzularında nasıl olursa olsun, insan gerçekten sevip saydığı bir insanı bu nedenle bırakmaz ki. Sonuçta siz çalışan bir kadınsınız, böyle bir borç olsa kendiniz ödersiniz, ona yıkmayacaksınız ya sevgiliniz diye?
Eminseniz bu davranışı yapacağından, bu işi enine boyuna bir düşünün derim. Nişanı düğünü boşverin de yarın öbür gün evlenince bir hastalık vs olsa, bunun masrafı çıksa, bir de çalışamasanız ne olacak? O zaman da destek olmaz mı mesela, bunları düşünün. Kadın çalışsın tabi ki en güzeli, ama iki taraftan biri çalışamayacak duruma gelebilir evliyken, hayat bu, bu açılardan desteğine güvenilmeyen bir kişiyle evlenmek çok büyük risk. Sonunu hiç iyi göremedim ben bu işin

Şimdiden yediğime içtiğime karışıyor zaten
Neden karıştırıyorsunuz
Lütfen bir birey olduğunuzu unutmayın ve tavır koyun. Bu konularda resti çekin.
Belki siz onu her şeyinizin içine sokmakta bir sakınca görmediğinizden bu tavırdadır. Kadınlar bu hataya çok sık düşüyor, sonra adam kadın çocukmuş gibi her işini yönetmeye kalkıyor. Ortak bütçe bile yapsanız, yediğinize içtiğinize karışamaz katiyen. Çok ayıp. Bu konu çok önemli, çok ciddi bir şekilde tavır koymanız gerekli.
Bu koşullarda evlilik gözgöre göre büyük sıkıntılar demek. Muhtemelen maaş kartınıza da el koyar..

Son düzenleme:
sessizce arkanı dön ve koşarak uzaklaş yoksa ilerde kafanı çok vurursun duvarlara

Derler ki insanlar bu şekilde zengin oluyor.
Ama gel gör ki hayata bir daha gelmicez öbür tarafa da kefenden başka bisey gitmiyor. Ilk önce hayatın senin hayatın olduğunu ona belli etmelisin senin harcamalarina karışmamali sonuçta henüz tam bisey yok ortada ayrıca illaki karisicam diyorsa da ben böyleyim de çık işin içinden sen ona değil o sana ayak uydursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…