Ben sana kalmam da sen bana kalırsın dedi :/

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
İyi akşamlar kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi ufak bir söz dalaşında eşim bunu söyledi!
Aslında tek sinir olduğum bu cümle değil. Kısaca anlatayım
Eşimle yemek sonrası oturma odamızda oturuyorduk. Çayı getireyim dedim sigara içeceğini balkona çıkacağını söyledi. Terlik getir dedi ve ekledi -“Hiç böyle şeylerde hevesin YOK”
Beyefendi istemeden terliğini verince hevesli oluyormuşum!
Bende bunun benim görevim olmadığı ama rica ederse yapabileceğimi söyledim ayrıca hevessiz olarak beni itham ettiği için de getirmeyeceğimi hevessiz olduğumu söyledim imalı bir şekilde . Benim getireceğim terliğe kalmamışmış ama ben ona kalırmışım da o bana kalmazmış. En son odadan çıkarken bu söylediğine seni pişman edicem bakalım kim kime kalıyormuş dedim. Çok sinirliyim ve kim haklı merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce de bir dersi haketmiyor mu? Bu arada eşim sürekli bir eksiğimi veya yapmadığım bir şey görse hevessiz olduğumu söyler. Yemeği bir kez kötü yapsam hevesle yapsan böyle olmaz der.
Çok kırgın ve kızgınım. Yazacaklarınızı merakla bekliyorum . Hepinizi öpüyorum

Peki o yaptığı şeylerde hevesli mi?

İnsanlar birbirine terliğini de getirir. Gerekirse birbirinin ayağını yıkar felan da filanda. Ama böyle şeyleri birinin göreviymis gibi görmeye başladığın anda o zaman sıkıntı çıkar işte. Eşlerin birbirine güleryüzlü olması hoş sohbet olmasi elbette hoş ve güzeldir. Ama bu iki taraf için de geçerli. Ama realist olalım: iki eşin de buna her gün enerjisi olmayabilir. İkinizin restlesmesi hoş olmamış. "ben sana kalmam" gibi söylemeler de çok itici

Ay eşini birine benzettim, terazi burcu mu?
Ayrica ne sacma bir kavga ben birsey anlamadim. Sana ne / saman ye /
Yaaa/ yaa deme yag bakkalda sevgilin son durakta falan gibi sacma cocuk agiz dalaşı gibi olmus. O an oylesine laf söylemiş,kafiyeli laf soktugunu sanmis. Kendi huzurunu kaçırdığına degmez boyle anlamsiz lakirdilarla

Son düzenleme:
Arada sırada birbirimizden birşeyler isteriz eşler olarak ama bunun usulü böyle olmamalı ve görev haline de gelmemeli.

Ayrıca ne bekliyor sizden, beyim balkona çıkacak hoplaya zıplayaya gidip terliğini getireyim hevesini mi?

Son düzenleme:
Arkadasin dedigi gibi sende aynisini ona yap . Yemegi bazen esim begenmeyinceki , soylemez ben anlarim . Sen yapta yiyelim derim. diye diye yemek yapmaya alisti .

Nasıl yani yaptığı şeyler de hevessiz olduğunu mu söyleyeyim yoksa emir mi vereyim yoksa her ikisi mi
Ikisinide yap bakalım beyefendi napack ne diyecek bak öyle deil böyle olur dersin
Insanın eşine böyle yapmaması lazım yani huzursuzluktan başka bişey deil.

Çocukça bir ağız dalaşı olmuş, uzatmaya değmez.
Beni ev hanımlığımı hevessiz görmesi kırdı daha çok. İki tane çocuğu hevessiz birine yaptıramazdı ben ev hanımı olmaya ve anne olmaya fazlasıyla hevesliyken bunu görmemesi üzücü

Tam isabet eden hevesli bir terlik fırlatsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…