- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Peki o yaptığı şeylerde hevesli mi?İyi akşamlar kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi ufak bir söz dalaşında eşim bunu söyledi!
Aslında tek sinir olduğum bu cümle değil. Kısaca anlatayım
Eşimle yemek sonrası oturma odamızda oturuyorduk. Çayı getireyim dedim sigara içeceğini balkona çıkacağını söyledi. Terlik getir dedi ve ekledi -“Hiç böyle şeylerde hevesin YOK”
Beyefendi istemeden terliğini verince hevesli oluyormuşum!
Bende bunun benim görevim olmadığı ama rica ederse yapabileceğimi söyledim ayrıca hevessiz olarak beni itham ettiği için de getirmeyeceğimi hevessiz olduğumu söyledim imalı bir şekilde . Benim getireceğim terliğe kalmamışmış ama ben ona kalırmışım da o bana kalmazmış. En son odadan çıkarken bu söylediğine seni pişman edicem bakalım kim kime kalıyormuş dedim. Çok sinirliyim ve kim haklı merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce de bir dersi haketmiyor mu? Bu arada eşim sürekli bir eksiğimi veya yapmadığım bir şey görse hevessiz olduğumu söyler. Yemeği bir kez kötü yapsam hevesle yapsan böyle olmaz der.
Çok kırgın ve kızgınım. Yazacaklarınızı merakla bekliyorum . Hepinizi öpüyorum
Sorsan o dört dörtlük işini hevesle yaparPeki o yaptığı şeylerde hevesli mi?
Nasıl yani yaptığı şeyler de hevessiz olduğunu mu söyleyeyim yoksa emir mi vereyim yoksa her ikisi miSende ona aynısını yap nolcak
Ikisinide yap bakalım beyefendi napack ne diyecek bak öyle deil böyle olur dersinNasıl yani yaptığı şeyler de hevessiz olduğunu mu söyleyeyim yoksa emir mi vereyim yoksa her ikisi mi
Beni ev hanımlığımı hevessiz görmesi kırdı daha çok. İki tane çocuğu hevessiz birine yaptıramazdı ben ev hanımı olmaya ve anne olmaya fazlasıyla hevesliyken bunu görmemesi üzücüÇocukça bir ağız dalaşı olmuş, uzatmaya değmez.
Tam isabet eden hevesli bir terlik fırlatsaydınızİyi akşamlar kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi ufak bir söz dalaşında eşim bunu söyledi!
Aslında tek sinir olduğum bu cümle değil. Kısaca anlatayım
Eşimle yemek sonrası oturma odamızda oturuyorduk. Çayı getireyim dedim sigara içeceğini balkona çıkacağını söyledi. Terlik getir dedi ve ekledi -“Hiç böyle şeylerde hevesin YOK”
Beyefendi istemeden terliğini verince hevesli oluyormuşum!
Bende bunun benim görevim olmadığı ama rica ederse yapabileceğimi söyledim ayrıca hevessiz olarak beni itham ettiği için de getirmeyeceğimi hevessiz olduğumu söyledim imalı bir şekilde . Benim getireceğim terliğe kalmamışmış ama ben ona kalırmışım da o bana kalmazmış. En son odadan çıkarken bu söylediğine seni pişman edicem bakalım kim kime kalıyormuş dedim. Çok sinirliyim ve kim haklı merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce de bir dersi haketmiyor mu? Bu arada eşim sürekli bir eksiğimi veya yapmadığım bir şey görse hevessiz olduğumu söyler. Yemeği bir kez kötü yapsam hevesle yapsan böyle olmaz der.
Çok kırgın ve kızgınım. Yazacaklarınızı merakla bekliyorum . Hepinizi öpüyorum
Bu iyiymiş ama geçti artıkTam isabet eden hevesli bir terlik fırlatsaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?