- 3 Nisan 2014
- 36.527
- 149.468
- 798
- Konu Sahibi Amazing family
-
Çalışmıyorum ama maddiyatla bir ilgisi yoktu konunun bilemiyorumSen bana kalırsın derken maddi olarak bana muhtaçsın mı demek istedi acaba, çalışıyor musunuz
Böyle bir ifade hoş olmamış
Çalışmıyorum ama maddiyatla bir ilgisi yoktu konunun bilemiyorum
Anladım haklı olabilirsiniz teşekkür ederimAltta yatan bir şey var ama bunu kesin olarak bilemeyiz ona sorsak o da bilemez farkında değildir belki..
En güzeli bu tarz ifadelerden hoşlanmadığınızı güzelce küsmeden ifade edin..
daha kendi terliğini bile giymekten acizken kimin kime kalacağı sonu belli bir yol bence🏳İyi akşamlar kızlar
Başlıkta belirttiğim gibi ufak bir söz dalaşında eşim bunu söyledi!
Aslında tek sinir olduğum bu cümle değil. Kısaca anlatayım
Eşimle yemek sonrası oturma odamızda oturuyorduk. Çayı getireyim dedim sigara içeceğini balkona çıkacağını söyledi. Terlik getir dedi ve ekledi -“Hiç böyle şeylerde hevesin YOK”
Beyefendi istemeden terliğini verince hevesli oluyormuşum!
Bende bunun benim görevim olmadığı ama rica ederse yapabileceğimi söyledim ayrıca hevessiz olarak beni itham ettiği için de getirmeyeceğimi hevessiz olduğumu söyledim imalı bir şekilde . Benim getireceğim terliğe kalmamışmış ama ben ona kalırmışım da o bana kalmazmış. En son odadan çıkarken bu söylediğine seni pişman edicem bakalım kim kime kalıyormuş dedim. Çok sinirliyim ve kim haklı merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce de bir dersi haketmiyor mu? Bu arada eşim sürekli bir eksiğimi veya yapmadığım bir şey görse hevessiz olduğumu söyler. Yemeği bir kez kötü yapsam hevesle yapsan böyle olmaz der.
Çok kırgın ve kızgınım. Yazacaklarınızı merakla bekliyorum . Hepinizi öpüyorum
Nasıl yani yaptığı şeyler de hevessiz olduğunu mu söyleyeyim yoksa emir mi vereyim yoksa her ikisi mi
Beni ev hanımlığımı hevessiz görmesi kırdı daha çok. İki tane çocuğu hevessiz birine yaptıramazdı ben ev hanımı olmaya ve anne olmaya fazlasıyla hevesliyken bunu görmemesi üzücü
İletilim problemimiz var evet umarım çözeriz güzel fikriniz ve dileğiniz için teşekkür ederimŞimdi sizin önünüzde iki yol var. Esinize afra tafta yapacaksınız işte laf soyleceksiniz ya da güzel bir iletişimle ona size karşı daha nazik olmasını sizin onu cok sevdiginizi ama bazen bu kadar kiracagini düşünmeden söylediği şeylerin sizi çok uzdugunu söyleyeceksiniz. İlki kısa vadede ikincisi uzun vadede size fayda sağlar. İlkinde evet anlık olarak hirsinizi alırsınız ama düşünsenize hirsiniz geçti ve o sevdiğiniz adam karşınızda duruyor lakin eşiniz için artik karşısına gelen sevdiği eşi olsa dahi kısa bir süre önce tartıştığı kişi olacaksınız. Ben bunu adeta bir tepeden bir avuç kartopu yuvarlamaya benzetiyorum emin olun sizin önünüze devasa bir küre çıkar. Umarım iletişiminiz düzelir ve evliliğiniz çok mutlu bir hal alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?