Ben sana kalmam da sen bana kalırsın dedi :/

Çalışmıyorum ama maddiyatla bir ilgisi yoktu konunun bilemiyorum

Altta yatan bir şey var ama bunu kesin olarak bilemeyiz ona sorsak o da bilemez farkında değildir belki..
En güzeli bu tarz ifadelerden hoşlanmadığınızı güzelce küsmeden ifade edin..

Altta yatan bir şey var ama bunu kesin olarak bilemeyiz ona sorsak o da bilemez farkında değildir belki..
En güzeli bu tarz ifadelerden hoşlanmadığınızı güzelce küsmeden ifade edin..
Anladım haklı olabilirsiniz teşekkür ederim

daha kendi terliğini bile giymekten acizken kimin kime kalacağı sonu belli bir yol bence🏳

Nasıl yani yaptığı şeyler de hevessiz olduğunu mu söyleyeyim yoksa emir mi vereyim yoksa her ikisi mi

Seviştikten sonra hiç hevesli değilsin, hevesli olsan böyle mi olur de, bak bakalım napıyor çok yüzsüz ve bencil bir eşin var anlaşılan. Sen ona hizmet etmek zorunda değilsin, onun hizmetçisi değilsin.

Beni ev hanımlığımı hevessiz görmesi kırdı daha çok. İki tane çocuğu hevessiz birine yaptıramazdı ben ev hanımı olmaya ve anne olmaya fazlasıyla hevesliyken bunu görmemesi üzücü

Emin olun görüyordur , ancak maalesef ki vefa çoğu yerde ölü.

Biraz arabesk oldu ama doğru bu. Kıymeti yok çoğu şeyin.

Terlik getirmeye nasil bi heves duyulabilirmis acaba? Bi yerde bu islere cok hevesli kadinlar yasiyor da biz mi bilmiyoruz.Bastan asagı sacmalamis eşiniz.Verdiginiz tepkiyi verirdim.Cok istiyorsa ciksin dışarı hizmet heveslisi kadin araain bakalim ne bulacak

Şimdi sizin önünüzde iki yol var. Esinize afra tafta yapacaksınız işte laf soyleceksiniz ya da güzel bir iletişimle ona size karşı daha nazik olmasını sizin onu cok sevdiginizi ama bazen bu kadar kiracagini düşünmeden söylediği şeylerin sizi çok uzdugunu söyleyeceksiniz. İlki kısa vadede ikincisi uzun vadede size fayda sağlar. İlkinde evet anlık olarak hirsinizi alırsınız ama düşünsenize hirsiniz geçti ve o sevdiğiniz adam karşınızda duruyor lakin eşiniz için artik karşısına gelen sevdiği eşi olsa dahi kısa bir süre önce tartıştığı kişi olacaksınız. Ben bunu adeta bir tepeden bir avuç kartopu yuvarlamaya benzetiyorum emin olun sizin önünüze devasa bir küre çıkar. Umarım iletişiminiz düzelir ve evliliğiniz çok mutlu bir hal alır

İletilim problemimiz var evet umarım çözeriz güzel fikriniz ve dileğiniz için teşekkür ederim

Annesi pek hevesle buyutmus demek ki. Elbette rica edicek ben utu yapsam esim giyinirken teşekkür eder. Hersey 4 4luk olucak bi eksik gordugunde laf dokunduran kisilikleri hic anlayamadim senki karsinda robot var emredersiniz dicek

Padişahım onu da öbür cariyeniz getirsin deyiverin
En olmadık yerde bi bozarım onu hevesle yapsan böyle olmazdı deyip birdaha ağzına almaya korkar

Alla alla adamın konusması 70lık dede gıbı "heecc hevesli deelsin". Yanı terlık getırmenın hevesı nıye olsun bunlar ozenıyorlar. Kocalarımıza diriliş, abdulhamıt trzı dızıler ızletmeyelım ordakı hatunların hürmetini gorunce adamlar evde padısah havasına giriyorlar. İş yataga gelince durterse hıc heveslı degılım valla de tabı cok fazla da zıtlasmamak lazım sonu ıyıye gıtmıyor sonracıgma.

Sizden önce kendisine baksın. Sen kendi isini kendin yapmaya hevesli olsan böyle bir sorunun ve de dolayisiyla boyle bir sorunumuz olmayacak deyin. Madem kendisinin böyle şeylere hevesi vardı; o zaman daha domestik ve daha geyşa ruhlu bir kadınla evlenseymiş. Ben misafir disinda evdeki herhangi bir kimseye ( baba, ana, kardeş, éş...) terlik ister misin, sana da getireyim mi? demedim. Kimse de bunun eksikligini yaşamadı. Yani kendine terlik alacaksindir o esnada ona da "sen de ister misin" diye sorarsin o ayri. Herkesin aklı, fikri, eli kolu var isteyen kendi terligini alır, almaya üsenen de başkasindan "RİCA" eder. sizi böyle bir konu icin hevessiz olmakla suclamasi hoş değil. Hepimiz yemek yapiyoruz ama her yaptigimiz yemek (ayni yemegi yapiyo olsak dahi) lezzetli olmuyor. Kimi zaman dibini tutturdugumuz da oluyor, kivamini kacirdigimizda. Kaldi ki buna sebep olan sey bizim o gun yemek yapmaya karşı olan isteksizligimizden (esinizin tabiriyle; hevessizligimizden) kaynaklı da olabiliyor. ee bu normal bir durum gayette. Insaniz nihayetinde robot degiliz. Sıkıldığımız, üsendigimiz, yapmati istemedigimiz seyler tabi ki olacak. Ama bunun soylenis sekli bu olmamali bence. Esinizin tutumu bana kabaca geldi ne yazik ki.
Velhasil kelam; bence de verin boyunun ölçüsünü. Size karşı bakış açısını değistirmeli.

Hee bir de: ben sana kalmam ama sen bana kalırsın sorunsalı var. Bunu derken ne kastetti acaba???
Yeriniz de olsam bu sözünü kurcalardım. Onun bulabildigini sen niye bulamiyomussun onu merak ettim. Esiniz kendini bulunmaz hint kumaşı olarak goruyor olacak ki "elimi sallasam ellisi" havalarina girmis.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…