Ben sana kalmam da sen bana kalırsın dedi :/

Koca adam "Terliğimi almaktan bile acizim." demiyor da... Bir de o size kalmayacakmış peh!

Terlik getirmeye heves duyan bir insanoğlu var mı gerçekten? O kalkmadan firlayıp ona terlik götürmenizi bekliyor haşmetli. Gıcık oldum şuan kendisine.
 


Tee Allam yaa... Bu erkekler istiyorki halen 50 sene önce olduğu gibi olsun. Ne demek terliğimi getir ya.

Kendini ne sanıyor beyfendi, kendisi mükemmel miymiş? Siz de onun usurlarını söyleyin o zaman görsün nasıl oluyormuş. Sakın kendinizi onun eleştiri ve yargılamaları sonucu kötü hissetmeyin. Ayrıca bir daha yemeğinizi beğenmezse tamam diyin sakince. Alın yemeği dökün çöpe. ''Hadi dışarıdan söylede yiyelim ''diyin ve enaz 1 hafta yemek yapmayın bence...

Ama tabi bunları kavga dövüş değil sakince yapın
 
komplekslı
kendısıne heves ettırecek kadar sevdırsın kendını ozaman boyle adama kımse sevgıyle bır hevesle yemek yapmak ıstemez kı sunu yapayım da zıkkımlansın dıye dusunur en basıtı

ben olsam o terlıgı bıle getırmem ne munasebet ayagı tutuyor gıtsın alsın sacını supurge edıp madalya alan olmus mu ? yoo ? eee
kırlı donlarını yıkasın ıkı gun goreyım onu ve hevesını
 
Eşin bir daha ben sana kalmam, sen bana kalırsın derse sen de ona "Kimin kime kalacağını Allah bilir öyle büyük konuşmamak gerek sonra bana kalırsın falan" de imalı şekilde.

Eğer yine hevesin yok derse de " Buna neden hevesim olsun kölen miyim de sana terlik getirmeye heves edeceğim, arada karıştırıyorsun herhalde köleyle eş olmayı" de gitsin.

Erkeklere güzel güzel sen böyle deyince ben çok üzülüyorum, lütfen şunu yapma bunu deme diyince anlamıyorlar güçsüz görüyorlar. Biraz laf sokucu tarzda söyleceksiniz ki anca öyle hizaya geliyorlar.
 
Neyin hevesi.Kalkta alsana.Çok acayip bi adammış.Sen bana kalırsın ben sana kalmam nedir.Diyecek bişey bulamamış saçmalamış bence.
 
Evlat olsa agzına terlikle vurası gelir insanın, öyle sinir bozucu bi cümle.

Hayır hayattaki özgüvenimi insanların bana terlik getirmek icin hevesle seferberlik ilan etmeleri gerektiğine inanacağım bi noktaya cekmek istiyorum ama zor tabi, esinizi kutluyorum o yüzden.

İçmeden Henry the VIII kafasına ulaşan ne çok erkek var, nezaketi hizmete çevirip sevgi yerine nasıl tapınılmayı bekliyorlar insan hayret ediyor. (Tanımayanlar icin kendisi ünlü bi İngiltere Kralı olup 6 kere evlenmis, iki karısını idama göndermiş, ikisini boşamış, sonuncusu da adamın ölümü sayesinde boynunu kurtarabilmistir. Bi tanesi de dogum sonrasıda ölen bo poncik iste. Özetle abimiz kimselere kalmamıştır.) Havasına suyuna lsd veriyolar memleketin baska acıklaması yok.
 
Sizin düsünüp getirmenizi beklemis. Hizmet beklemis kisacasi. Rica etse daha güzel olurdu tabi. Cok da büyük konusmus.
Dogru her topalin bir kör alicisi vardir tabi deseydiniz kendinin dort dortluk olmadigini anlardi herhalde. Gecmis artik uzatmayin bence
 
Seviştikten sonra hiç hevesli değilsin, hevesli olsan böyle mi olur de, bak bakalım napıyor çok yüzsüz ve bencil bir eşin var anlaşılan. Sen ona hizmet etmek zorunda değilsin, onun hizmetçisi değilsin.

yalnız harika olmuş bu yaa bayıldım
konu sahibi bunu kesinlikle yapın
tam isabet :)
 
Bu tavrı yeni mi? Yoksa hep mi böyleydi? Baştan beri böyle değilse bir yerde saygıyı yitirmişsiniz gibi geldi.
 
L
Ahahahahaha. Kim yemeği hevesle yapar? Kim kime aşkla şevkle terlik getirir ki? Beyefendi emrime amade olmuyor bari ezikleyim demiş resmen
 
Bu tavrı yeni mi? Yoksa hep mi böyleydi? Baştan beri böyle değilse bir yerde saygıyı yitirmişsiniz gibi geldi.
Baştan beri ara ara böyle biri haline bürünüyor genel anlamda böyle değil
 
Baştan beri ara ara böyle biri haline bürünüyor genel anlamda böyle değil
Şimdi sizin yaşınızı ve eşinizin yaşını bilmiyorum alt sınır olarak 23 diyeyim. Varsayimimiz böyle olsun. Eşiniz bir ailede yetişmiş ve çeşitli olaylar silsilesi geçirmiştir. Eşinizin ve sizin hatta tüm insanların karakterleri daha anne karnındayken başlar. Bu dünyanın neresine gidilirse gidilsin böyledir. Şimdi sizin eşiniz size bir bilgi veri tabanı ile geldi . Sizin bir davranisiniz var diyelim hemen beyin bunu algılayıp ona gereken cevabı verilerini tarayarak verir. Aynı şekilde siz de bir birikimle eşinize , evliliğinizi yaklasiyorsunuz. Belki de hatta yüksek ihtimal eşinizin serüveni sizin yolculugunuz olsaydı siz de aynı ya da yaklaşık tepkiyi verirdiniz. Bunu şu misalle çok benzettim. Bir diş hekimine tedaviye gittiğinizde sizden talep edilen ücret, sizin tedavi olma surenize göre bakıldığında fazla gelebilir. Ya da evinizde bir yer tamir edilirken yirmi dakikalık iş için yüksek ücret talep etmektedir. Bizler sadece yirmi dakika için değil o kişinin tüm tecrübesine , eğitimine öderiz bu bedeli. Bunları göz önünde bulundurarak hareket etmek faydanıza olur diye düşünüyorum. Sizin elinizde olan su anda onun geçmişini, yaşadıklarını değiştirmek değil isteseniz de yapamazsınız. Sadece ve sadece sevgi ile yaklaşıp iletişiminizi kurabilirsiniz. İlkinde ikincide yahut üçüncüde istediğiniz dönüştü alamasaniz dahi sonraki iletisimlerinizde yavaş yavaş farklı anlarsınız diye ümit ediyorum.
 
Bendeki bu aşkı heves mi saaandın, üç beş gün sonra biter mi saaandın? Böyle bir sevdayı sen kimde gördün? Ne Leyla ne mecnun böyle sevmeeedi ahey ahey ahey

Böyle arabesk lafa böyle şarkıyı uygun gördüm eşinize. Herkes her şeyi çok hevesli mi yapıyor? Birinin terliğini götürmek için neden heves edecekmişsiniz ki? Ev hanımlığı da hiç hevesle yapılacak bir şey değil kimse kusura bakmasın. Kaldı ki isteği herhangi bir görev tanımına uymuyor.

O zaman siz de şöyle düşünün ve eşinize bunu hissettirin.

Cinsel hayatınız ne durumda? İyi değilse eşiniz hevesli değil demek ki.
Maddi durumunuz ne durumda? Çok zengin değilseniz demek ki eşiniz işini aşkla yapmıyor ki çok para kazanamıyor.
Eşinizin, varsa çocuklarınızla arası nasıl? Çok iyi değilse demek ki yeterince iyi bir baba değil.

Örnekleri kendi yaşamınıza göre değiştirebilir ve arttırabilirsiniz. Siz de aynısını yapın madem. Öyle başa böyle tarak. Kimse kimsenin aşağılık kompleksini çekmek zorunda değil. Ya kendini düzeltsin ya da köle muamelesine biraz da o maruz kalsın.
 
hünkarım balkona çıkacak bir koşu hevesle terliğini getirecektin!!!
hatta kapı önünde hazır olda bekleyecektin
maazallah bir isteği filan olur hevesle koşarsın istediğini getirmeye....
çok yanlış yapmışsın... cık cık cık... olmamış.....

şaka bir yana tam terliği alıp kafasına indirmelik biri.....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…