- Konu Sahibi Kai Hiwatari
-
Ben samimiyetine inandım, tabi ortamı ve yaşanılanları sen bilirsin, zamana bırak belki bir şans verilir eğer sende hoşlanıyorsanBen yine aynıyım ama o kılık kıyafetine hâl ve hareketlerine dikkat ediyor ve benimle bu şekilde konuşuyor yani benden hoşlanıyor mu demek oluyor bu
ben seni zaten haketmemiştim diyip yoluna mı bakacak?
Ben samimiyetine inandım, tabi ortamı ve yaşanılanları sen bilirsin, zamana bırak belki bir şans verilir eğer sende hoşlanıyorsan
Ee o zaman sorun da yokHoşlanıp hoşlanmadığımı bile bilmiyorum ama mümkün değil onunla olmaz
İşte bunu neden yaptı onu merak ediyorum.seninle mutlu olmak içinse tamam.ama erkekler bazen başkalarına aşık olurlar ve aşık oldukları kişiyle mutlu olamayınca ben kesin birinin ahını aldım der helallik isterler.eger öyleyse ben helal etmezdimHayır bu anlamda değil. Ona çok sert konuşup sert davrandığım için böyle düşünüyor olmalı en azından böyle söyledi bana
Eki Görüntüle 2567041
Ben helâl ettim lakin sürekli beni izlediğini görüyorum ve bana baktığını ve beni görünce gerildiğini ve utandığını bu hâl ve hareketleri benden hoşlandığı anlamına mı geliyor yani of AllahımEe tamam helâlleşin bitsin. Herkes yoluna baksın
Kafa yormayın bence. Diyelim ki hoşlanıyor, gelip söyleyene kadar düsünmeyin bile. Olmaz diyorsunuz zatenBen helâl ettim lakin sürekli beni izlediğini görüyorum ve bana baktığını ve beni görünce gerildiğini ve utandığını bu hâl ve hareketleri benden hoşlandığı anlamına mı geliyor yani of Allahım
Peki nasıl evlenmeyi planlıyorsunuz ha istemiyorsunuzdur belki saygı duyarım ama sebebini merak ettim.
Benimle çıkar mısın cümlesinin hala kullanılır olduğunu şu an öğreniyorum. Çoktan rafa kaldırıldı sanıyordum
Çocuk size öyle ağza gelen sayılacak aptal yerine konulacak ne yapmış ki? Sanki sizi 3 çocukla ortada bıraktı gibi tepki vermişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?