- Konu Sahibi Kai Hiwatari
Merhaba, üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. Kendi halinde dersleriyle ilgilenen asosyal bir insanım kalabalığı sevmem çok konuşmayıda sevmem. Bir çocuk var bizim sınıfta aynı sınıftaki birkaç arkadaşıma yazmış aynı şekilde banada yazdı benimle çıkar mısın diye. Ben daha önceleri bu çocuğu terbiyeli ve oturaklı biri olarak görüyordum bunu öğrenince o kadar kötü oldum ki kendimi aptal yerine konulmuş hissettim normalde ilişkileri tasvip etmeyen birisiyim bana göre değil ancak bu durum beni o kadar sinirlendirdiki çocuğa ağzıma geleni saydırmıştım. Şimdi 3 sene oldu çocuk yaptıklarından o kadar pişman olduki sürekli benden hakkımı helal etmemi istedi izlediğim kadarıyla kendisini olumlu yönde değiştiriyordu ve olgunlaşmış sanki sus pus normalde sakin bir yapım var ancak kinci bir insanımda onu bu şekilde benden af dilemesi sonrasında vicdan azabı çekmesi ve üstüne olgun hareketleri gelince acaba çok mu üstüne gidiyorum dedim arkadaşlarım çok üstüne gittiğimi söylüyor ama elimde değil işte ister istemez benden tam 2 yıl sonra af diledi ama sorun şu ki sadece benden diğerlerinden değil.
Bunun nedenini sordum bana sen diğerlerinden farklıydın dedi bazende denk geldiğimizde konu istem dışı açılınca ben seni haketmedim hak etmiyorum dedi ben sınıfa girince çok kasılıyor o zevzek gitmiş yerine olgun biri gelmiş ben niye sadece benden özür diliyorsunda diğer kızlardan dilemiyorsun dedim bana sen diğerlerinden farklıydın diyor ben seni haketmedim hak etmiyorum diyor öyle deyince içim çok acıdı acıdım yani bu çocuk benimle ne yapmaya çalışıyor
Bunun nedenini sordum bana sen diğerlerinden farklıydın dedi bazende denk geldiğimizde konu istem dışı açılınca ben seni haketmedim hak etmiyorum dedi ben sınıfa girince çok kasılıyor o zevzek gitmiş yerine olgun biri gelmiş ben niye sadece benden özür diliyorsunda diğer kızlardan dilemiyorsun dedim bana sen diğerlerinden farklıydın diyor ben seni haketmedim hak etmiyorum diyor öyle deyince içim çok acıdı acıdım yani bu çocuk benimle ne yapmaya çalışıyor