Ben seni haketmedim

Kai Hiwatari

Duranza Kırmızı Anka Kuşu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
132
238
23
27
Russia
Merhaba, üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. Kendi halinde dersleriyle ilgilenen asosyal bir insanım kalabalığı sevmem çok konuşmayıda sevmem. Bir çocuk var bizim sınıfta aynı sınıftaki birkaç arkadaşıma yazmış aynı şekilde banada yazdı benimle çıkar mısın diye. Ben daha önceleri bu çocuğu terbiyeli ve oturaklı biri olarak görüyordum bunu öğrenince o kadar kötü oldum ki kendimi aptal yerine konulmuş hissettim normalde ilişkileri tasvip etmeyen birisiyim bana göre değil ancak bu durum beni o kadar sinirlendirdiki çocuğa ağzıma geleni saydırmıştım. Şimdi 3 sene oldu çocuk yaptıklarından o kadar pişman olduki sürekli benden hakkımı helal etmemi istedi izlediğim kadarıyla kendisini olumlu yönde değiştiriyordu ve olgunlaşmış sanki sus pus normalde sakin bir yapım var ancak kinci bir insanımda onu bu şekilde benden af dilemesi sonrasında vicdan azabı çekmesi ve üstüne olgun hareketleri gelince acaba çok mu üstüne gidiyorum dedim arkadaşlarım çok üstüne gittiğimi söylüyor ama elimde değil işte ister istemez benden tam 2 yıl sonra af diledi ama sorun şu ki sadece benden diğerlerinden değil.

Bunun nedenini sordum bana sen diğerlerinden farklıydın dedi bazende denk geldiğimizde konu istem dışı açılınca ben seni haketmedim hak etmiyorum dedi ben sınıfa girince çok kasılıyor o zevzek gitmiş yerine olgun biri gelmiş ben niye sadece benden özür diliyorsunda diğer kızlardan dilemiyorsun dedim bana sen diğerlerinden farklıydın diyor ben seni haketmedim hak etmiyorum diyor öyle deyince içim çok acıdı acıdım yani bu çocuk benimle ne yapmaya çalışıyor

Ben yine aynıyım ama o kılık kıyafetine hâl ve hareketlerine dikkat ediyor ve benimle bu şekilde konuşuyor yani benden hoşlanıyor mu demek oluyor bu

ben seni zaten haketmemiştim diyip yoluna mı bakacak?

Hayır bu anlamda değil. Ona çok sert konuşup sert davrandığım için böyle düşünüyor olmalı en azından böyle söyledi bana
20191220_022441.jpg

Hayır bu anlamda değil. Ona çok sert konuşup sert davrandığım için böyle düşünüyor olmalı en azından böyle söyledi bana
Eki Görüntüle 2567041
İşte bunu neden yaptı onu merak ediyorum.seninle mutlu olmak içinse tamam.ama erkekler bazen başkalarına aşık olurlar ve aşık oldukları kişiyle mutlu olamayınca ben kesin birinin ahını aldım der helallik isterler.eger öyleyse ben helal etmezdim

• Beğen
Reactions: Kuf
Ben helâl ettim lakin sürekli beni izlediğini görüyorum ve bana baktığını ve beni görünce gerildiğini ve utandığını bu hâl ve hareketleri benden hoşlandığı anlamına mı geliyor yani of Allahım
Kafa yormayın bence. Diyelim ki hoşlanıyor, gelip söyleyene kadar düsünmeyin bile. Olmaz diyorsunuz zaten

Bana yaptığı bu hareketinin yanlış olduğunu ve bunun için vicdan azabı çektiğini söyledi onu başka kızlarla hiç görmedim o kadar sakin ve sessiz suskun biri olmuş ki sınıfta beni akıllı tahtanın yansımasından gizlice izlediğini görüyorum

Üniversite 3.sınıftasınız ve ilişkileri tasvip etmiyorsunuz, size göre değil. Peki nasıl evlenmeyi planlıyorsunuz ha istemiyorsunuzdur belki saygı duyarım ama sebebini merak ettim. Benimle çıkar mısın cümlesinin hala kullanılır olduğunu şu an öğreniyorum. Çoktan rafa kaldırıldı sanıyordum. Çocuk size öyle ağza gelen sayılacak aptal yerine konulacak ne yapmış ki? Sanki sizi 3 çocukla ortada bıraktı gibi tepki vermişsiniz. Tamam hoş değil ama cıvıklığına, salaklığına verip geçersiniz. Neden bu kadar umursayıp mesele yarattığınızı gerçekten anlamadım. Çocuk neden bunu helallik isteme, pişman olma, hak etmeme şeklinde büyüttü onu da anlamadım. Olay gerçekten sadece size ve yakın arkadaşlarınıza attığı benimle çıkar mısın mesajı mı?
İnsanlar olgunlaşabilir yaş ayıp büyüyoruz sonuçta. Sizin o yaşlarda tam karakterin artık oturmaya başladığı, kişinin olgunlaştığı dönemler, 1 yaş bile fark ediyor. Belki gerçekten sizi tanımak istiyordur. Sizden hoşlanıyor olabilir ama bunun sizin hayatınızda nasıl bir etkisi olur?

Peki nasıl evlenmeyi planlıyorsunuz ha istemiyorsunuzdur belki saygı duyarım ama sebebini merak ettim.

Sevmiyorum, ve evlenmek gibi bir zorunluluğumda yok yalnız kalmayı seviyorum.

Benimle çıkar mısın cümlesinin hala kullanılır olduğunu şu an öğreniyorum. Çoktan rafa kaldırıldı sanıyordum

Benimle çıkar mısın demedi tabi bir nevi lafı o anlama getirtip sevgili olmak istedi

Çocuk size öyle ağza gelen sayılacak aptal yerine konulacak ne yapmış ki? Sanki sizi 3 çocukla ortada bıraktı gibi tepki vermişsiniz

Kardeşim dediğim arkadaşlarımada böyle yazdığı için evet. Tek ben değil kimse bu durumdan hoşnut değil ki saydırıyorlar hatra gelince ki benim mizacım sert ve sinirli birisiyim böyle şeyleri kaldıramıyorum tepkim bu yüzdendi.

Back
X