Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz daha önce konu açmıştım ilişkimin bittiği Konusunda. 1 ayı geçti Ben ona mesaj atmıyorum kendimi tutuyorum. Ama o bana iki güne bir Hergün seni çok seviyorum seni çok özlüyorum diye mesaj atıyor üzgün olduğunu pişman olduğunu söylüyor. Ama hiç bir zaman barısalım o zaman tarzı ne o ne ben bişe diyoruz. Zaten öyle olmasınida ben istemiyorum tekrar başlamayı. o böyle üzgün üzgün mesaj atıp dedikçe ben iyice sinir oluyorum. Sen böyle demiştin bana, sen böyle yapmıştın diyip sayfalarca mesaj atıyorum eski konular açılıyor kıymet bilmedin, yeni birini tak hemen ona değer ver tarzı bi ton şeyler yazıyorum ve kızlar benim günüm resmen mahvoluyor başım ağrıyor. Gerçekten canım çok yanıyor ben emek verdim ben uğraştım onun için ama cidden elinin tersi ile itti beni, o gidecek hayatına birini alacak yarın bi gün ve o kıymetli olacak. Benim emeklerim nerde, ben en çok onunla olmak isterken onunka olamadım. Hayat hep böyle mi? Gerçekten kendimi tutamıyorum onun ne yaptığını bilmek istemiyorum duymak istemiyorum. Sayfalarca kavga tarzı mesajlar yazdım dün gece ve az önce yine. Birde bana dediği laf var ki hazmedemiyorum. "Abde ben senin değerini ayrılınca daha çok anladım." Ben neyim ya ? Bana bunu sana söyleynce ne değişecek bilmiyorum ama kimse senin gibi olmayacak diyor. Ama ben hep nötrüm.. Geçmişle ilgili bana davranışlarıni sayıyorum söylüyorum.. Bana akıl verir misiniz napmam lazım?