Ben sevgilimi düşünüp sürpriz bir sürü şey alıyorum ama o bir dal çiçek bile

okaryot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
81
13
3
Sevgilimle 7 aydır beraberim. Ben onu düşünüp sürpriz bir sürü şey alıyorum ama o bir dal çiçek bile getirmedi daha. Davranışlarından anlıyorum sevdiğini ama sanki içim buruluyor gibi böyle olunca. Sorsanız parasını kendisine harcasın bana bir şey almasın derim aslında. O da benim ona bir sürü şey yapmamı istemiyor. Ne aldıysam hemen parasını vermek istiyor ama ben tabiki kabul etmiyorum. İkimiz de öğrenciyiz. En azından bir tane papatya falan bekliyo insan bahçeden koparılmış. Buna içerlemekte haksız mıyım sizce

Ağzınızla isteyin zorunuza gidiyorsa. Ben çiçek severim bana arada bir alırsan çok mutlu olurum diyin

şunu bilir şunu söylerim
içinden gelmiyorsa zoraki yapar siz üzülmeyin diye

siz çok seviyorsunuzdur o sevmiyordur böyle şeyler huy işte

Bir kere yapmamış adam,ikincisini inatla beklemenin gerekçesi nedir?

Almayın. Sureklı sureklı hedıye alınması beni sıkar açıkcası, çünkü karşılık bekleniyor illa ki görüldüğü üzere mevzu para yada ucuz, pahalı olması değil hediye almayı sevmıyorum ben. Eşime bile hediye almam, doğum gününde filan belki...

Bir kere yapmamış adam,ikincisini inatla beklemenin gerekçesi nedir?
karşılık beklediğim için yapmamış olma ihtimalimi neden göz önünde bulundurmuyorsunuz? O almasın ben almaya devam ederim de insan bi garipsiyor dedim.Abartmayın hemen olayı

Haklısın ama birinin söylemesiyle zoraki yapınca da hiç samimiyeti kalmıyor, zevk almıyorsun. Ya sen de hediye almayı bırak ya da onu böyle kabullen.

karşılık beklediğim için yapmamış olma ihtimalimi neden göz önünde bulundurmuyorsunuz? O almasın ben almaya devam ederim de insan bi garipsiyor dedim.Abartmayın hemen olayı
Karşılık beklemeseydin buraya neden yapmıyor ben yaptığım halde diye konu açar mıydın
Garipsemezdin de,konu açmazdın da.

sürekli almıyorum zaten.Hediyeden kastım da öyle paketli şeyler falan değil.Onu bi yılbaşında yapmıştım.Beğendiği bi silgi,bi kalemi unutmayıp ona alıp vermek gibi vs.

Ben de hediyede abartılmasına karşıyım.
Hele ki kadınların bu uğurda kendilerini heba etmeleri çok anlamsız bana göre.
Hediye işine erkek bakmalı,bütçesine göre sevdiği kadını mutlu etmeli.

Haklısın ama birinin söylemesiyle zoraki yapınca da hiç samimiyeti kalmıyor, zevk almıyorsun. Ya sen de hediye almayı bırak ya da onu böyle kabullen.

Zaten bi karşılık beklediğim de yok aslında.Canı sağolsun.Buna da şükür diyorum.Ama öyle bi merak oldu içimde.Sevmiyor demek ki adam der geçerim.Ben uygun gördüğüm yerde almaya devam ederim tabi.Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…