O da ayıp olur gibi geliyor ki.Ağzınızla isteyin zorunuza gidiyorsa. Ben çiçek severim bana arada bir alırsan çok mutlu olurum diyin
beni mi sevmiyordur hediye alıp vermeyi mi?şunu bilir şunu söylerim
içinden gelmiyorsa zoraki yapar siz üzülmeyin diye
siz çok seviyorsunuzdur o sevmiyordur böyle şeyler huy işte
karşılık beklediğim için yapmamış olma ihtimalimi neden göz önünde bulundurmuyorsunuz? O almasın ben almaya devam ederim de insan bi garipsiyor dedim.Abartmayın hemen olayıBir kere yapmamış adam,ikincisini inatla beklemenin gerekçesi nedir?
hediye alıp vermeyibeni mi sevmiyordur hediye alıp vermeyi mi?
Karşılık beklemeseydin buraya neden yapmıyor ben yaptığım halde diye konu açar mıydınkarşılık beklediğim için yapmamış olma ihtimalimi neden göz önünde bulundurmuyorsunuz? O almasın ben almaya devam ederim de insan bi garipsiyor dedim.Abartmayın hemen olayı
sürekli almıyorum zaten.Hediyeden kastım da öyle paketli şeyler falan değil.Onu bi yılbaşında yapmıştım.Beğendiği bi silgi,bi kalemi unutmayıp ona alıp vermek gibi vs.Almayın. Sureklı sureklı hedıye alınması beni sıkar açıkcası, çünkü karşılık bekleniyor illa ki görüldüğü üzere mevzu para yada ucuz, pahalı olması değil hediye almayı sevmıyorum ben. Eşime bile hediye almam, doğum gününde filan belki...
Ben de hediyede abartılmasına karşıyım.Almayın. Sureklı sureklı hedıye alınması beni sıkar açıkcası, çünkü karşılık bekleniyor illa ki görüldüğü üzere mevzu para yada ucuz, pahalı olması değil hediye almayı sevmıyorum ben. Eşime bile hediye almam, doğum gününde filan belki...
Karşılık beklemeseydin buraya neden yapmıyor ben yaptığım halde diye konu açar mıydın
Garipsemezdin de,konu açmazdın da.
Konu açıyorsan gelecek yorumlara hazır olacaksın.Agresif yorumlarınızı çekemem valla.Siz öyle deyin öyle olsun umrum değil.Bye
Haklısın ama birinin söylemesiyle zoraki yapınca da hiç samimiyeti kalmıyor, zevk almıyorsun. Ya sen de hediye almayı bırak ya da onu böyle kabullen.
Konu açıyorsan gelecek yorumlara hazır olacaksın.
Herkes sizi pıtışlamayacak burada.
sanırım öyle.zaten benim almamı da pek istemiyor.hediye alıp vermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?