- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
her konuya yazma hakkı var her üyenin.zamanını harcamak senin inisiyatifinde.tamam agresifliğinizi başkalarıyla uğraşarak atmayı deneyin o zaman.Benim vaktimi çalmayın da
sürekli almıyorum zaten.Hediyeden kastım da öyle paketli şeyler falan değil.Onu bi yılbaşında yapmıştım.Beğendiği bi silgi,bi kalemi unutmayıp ona alıp vermek gibi vs.
tamam siz yazıp durun o zaman.Kolay gelsinher konuya yazma hakkı var her üyenin.zamanını harcamak senin inisiyatifinde.
Öğrenciyiz ya en çok onları kullanıyoruz.Bi kalem beğeniyor ama ona pahalı geliyor mesela.Veya elinde var diye almak istemiyor ama ben kıyamayıp alıyorum.Fiyatı olmazsa hediyenin bi kalem neden hediye edilmesin anlamadımYorumumda belirttım zaten mevzu para yada ucuzluk, pahalılık değil. İnsan sevmıyorsa sevmıyordur hediye almayı. Ben kendıme alışverıse cıkarken bıle işimi en hızlı sekılde halledıp çıkmaya bakarım. Magazaya gırer şöyle bır gözümle tararım begendıgımı "üzerıme bile denemeden" alıp çıkarım. Kalkıp uzun uzun avm dolaşmam veya işim yokken gırıp bakınmam. Şu durumda hediye secmekte sıkıcı geliyor. Kalem silgi gibi seyıde hedıye dıye almam zaten ne alaka kalem silgi?
Ben tabi ki yazacağım,size de bol hediye almalı ve alamayınca garipsemeli günlertamam siz yazıp durun o zaman.Kolay gelsin
Ben tabi ki yazacağım,size de bol hediye almalı ve alamayınca garipsemeli günler
Ben tabi ki yazacağım,size de bol hediye almalı ve alamayınca garipsemeli günler
Sevgiliyken böyle olanlar evlenince kocam bir çiçek almaz, doğum günümü kutlamaz diye konu açıyor sonra. Şimdiden uyarayım dedim
Ben de hediyede abartılmasına karşıyım.
Hele ki kadınların bu uğurda kendilerini heba etmeleri çok anlamsız bana göre.
Hediye işine erkek bakmalı,bütçesine göre sevdiği kadını mutlu etmeli.
Benim demek istedigim buydu isteBenim sevgilimde cimri degildir, yedirir icirir bana para harcatmaz, sirf benimle bulusacak diye cuzdanina dunyanin parasini atmisligi vardir, ayagima ayakkabi almisligi bile vardir rahat edemiyorum gezerken diye, ama bana bi cicek almadi... romantik, layt degilim ben der.. ne alakaysa.. bende kiz kardesine soyledim bana cicek aldittir diye, o is bende abla dedi haha.. amannnn bir cicege huzursuzlasmanin anlami yok.. alirsa alir almazsa almaz.. kendisine hediye aldigimda, alma ne gerek var, parani harcama der.. uyuzzzz
Öğrenciyiz ya en çok onları kullanıyoruz.Bi kalem beğeniyor ama ona pahalı geliyor mesela.Veya elinde var diye almak istemiyor ama ben kıyamayıp alıyorum.Fiyatı olmazsa hediyenin bi kalem neden hediye edilmesin anlamadım
Ben arada alırım,kendi zevkime göre giyinmesi hoşuma gider kocamın.Erkek yapsından önce ben hediye almayı, secmeyı sevmıyorum hakikaten. Ama sizin fikrinizede katılıyorum. Eşim sık sık olmasada benden çok hediye alır en azından.
Aksi olsaydı ve eşim bana hediye almasaydı, ben almayı sevsem dahi gıdıp gıdıp hediye almazdım habire.
Anlamadım kalem mi pahalı mı geliyormuş?Kusura bakmada bir kalem bile pahalı gelıyor ve alamıyorsa yada begendıgı halde almıyorsa sana hiç almaz. Anlamsız beklentilerdesin.
Ben arada alırım,kendi zevkime göre giyinmesi hoşuma gider kocamın.
Yine de her zaman erkeğin bir kaç tık önde olması taraftarıyım.
Daha çok özenen,isteyen,hayal eden ve tabii ki daha çok seven taraf erkek olmalı bana göre.
Hediye almayı sevmiyor diye bir mantık da kabul etmem.
İnsan sevdiğine bir kolye,bir demet çiçek almayı niye sevmiyormuş acep?
ıAnlamadım kalem mi pahalı mı geliyormuş?
Eee öyleyse dışarı çıkıldığında hep parkta mı oturuluyor?
Küçümsemek için sormadım olabilir yani de telefonuna kontür yükleyen adama bir kalem pahalı geliyorsa vayyy haline?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?