Ben sevgilimi düşünüp sürpriz bir sürü şey alıyorum ama o bir dal çiçek bile

sürekli almıyorum zaten.Hediyeden kastım da öyle paketli şeyler falan değil.Onu bi yılbaşında yapmıştım.Beğendiği bi silgi,bi kalemi unutmayıp ona alıp vermek gibi vs.

Yorumumda belirttım zaten mevzu para yada ucuzluk, pahalılık değil. İnsan sevmıyorsa sevmıyordur hediye almayı. Ben kendıme alışverıse cıkarken bıle işimi en hızlı sekılde halledıp çıkmaya bakarım. Magazaya gırer şöyle bır gözümle tararım begendıgımı çoğu zaman "üzerıme bile denemeden" alıp çıkarım. Kalkıp uzun uzun avm dolaşmam veya işim yokken gırıp bakınmam. Şu durumda hediye secmekte sıkıcı geliyor bana. Kalem silgi gibi seyıde hedıye dıye almam zaten ne alaka kalem silgi?

Öğrenciyiz ya en çok onları kullanıyoruz.Bi kalem beğeniyor ama ona pahalı geliyor mesela.Veya elinde var diye almak istemiyor ama ben kıyamayıp alıyorum.Fiyatı olmazsa hediyenin bi kalem neden hediye edilmesin anlamadım

Benim sevgilimde cimri degildir, yedirir icirir bana para harcatmaz, sirf benimle bulusacak diye cuzdanina dunyanin parasini atmisligi vardir, ayagima ayakkabi almisligi bile vardir rahat edemiyorum gezerken diye, ama bana bi cicek almadi... romantik, layt degilim ben der .. ne alakaysa.. bende kiz kardesine soyledim bana cicek aldittir diye, o is bende abla dedi haha.. amannnn bir cicege huzursuzlasmanin anlami yok.. alirsa alir almazsa almaz.. kendisine hediye aldigimda, alma ne gerek var, parani harcama der.. uyuzzzz

Ben hic hayatim boyunca hediye beklemedim yani alsa da olu almasada kendimde pek almadim.Pek romantik bi insan degilim zaten.Bana gore bi avm de gezerken hatun ihtiyacin neyse alalim desin ve israr etsin yeterBi de genelde yemegi icmeyi okarsilamali.Tabi bunun icin nisanli,evli ya da biraz uzun sureli iliski olmasi lazim.

Ben de hediyede abartılmasına karşıyım.
Hele ki kadınların bu uğurda kendilerini heba etmeleri çok anlamsız bana göre.
Hediye işine erkek bakmalı,bütçesine göre sevdiği kadını mutlu etmeli.

Erkek yapsından önce ben hediye almayı, secmeyı sevmıyorum hakikaten. Ama sizin fikrinizede katılıyorum. Eşim sık sık olmasada benden çok hediye alır en azından.
Aksi olsaydı ve eşim bana hediye almasaydı, ben almayı sevsem dahi gıdıp gıdıp hediye almazdım habire.

Benim demek istedigim buydu isteKiz napcan cicegi bocegi cicekgibi adam ne guzel mutluluklar

Kusura bakmada bir kalem bile pahalı gelıyor ve alamıyorsa yada begendıgı halde almıyorsa sana hiç almaz. Anlamsız beklentilerdesin.

Kimse kimseye hediye almak zorunda değil.
Bende sevmem almayı vermeyi.
Bir şeye ihtiyacı olursa veya aşırı isterse o vesile ile bir şeyler alıp veririm ancak.

Ben arada alırım,kendi zevkime göre giyinmesi hoşuma gider kocamın.
Yine de her zaman erkeğin bir kaç tık önde olması taraftarıyım.
Daha çok özenen,isteyen,hayal eden ve tabii ki daha çok seven taraf erkek olmalı bana göre.
Hediye almayı sevmiyor diye bir mantık da kabul etmem.
İnsan sevdiğine bir kolye,bir demet çiçek almayı niye sevmiyormuş acep?

sonuçta ilişkiniz evliliğe varsa. şöyle yakınman olası." donuna kadar ben alıyorum doğum günü için özel pasta hazırlıyorum ama adamın bana güzel bir hediye almışlığı yok .al şu parayı kendine bişeyler al der."bu da o adamın evlenmiş versiyonu.

Kusura bakmada bir kalem bile pahalı gelıyor ve alamıyorsa yada begendıgı halde almıyorsa sana hiç almaz. Anlamsız beklentilerdesin.
Anlamadım kalem mi pahalı mı geliyormuş?
Eee öyleyse dışarı çıkıldığında hep parkta mı oturuluyor?
Küçümsemek için sormadım olabilir yani de telefonuna kontür yükleyen adama bir kalem pahalı geliyorsa vayyy haline?

İliskilerimizi ve hayatimizi zorlastiran sey beklentilerimizdir.Eger o yapmiyor ben yapiyorum diye bir sey aklinizdan geciyosa beklentinizi kesmek icin yapmamayo deneyin cunku herkesin sevgisini gosterme sekli farklidir.Kimi surpriz yapar,kimi hayatinizi kolaylastirir,kimi konusur,kimi sarilir.Karsinizdan sizin gibi olmasjni ya da sevgiyi gosterme biciminin bu olmasini bekleyemezsjniz.Bu bencillik olur.

Benim merak ettiğim bu kadar hediye alma isteğinizin sebebi nedir?sonuçta sizde öğrencisiniz.paranız o kadar çok değildir.bir erkeğe merhamet duygusu fazla olunca erkeklerde seviyorum ama aşık değilim duygusu gelişiyor.çünkü annesi gibi şeyler yapıyor kadınlar.seni mutlu ederek kendine bağlamaya çalışması gereken erkek arkadaşın.sen onun sevgilisisin annesi değil.o biliyor, seni etkilemesine gerek yok

Ben sevmıyorum hedıye almayı, özel günler ufak tefek şeyler yaparım ama erkegın bazı konularda bir tık önde olması gerekıyor dedıgınız gıbı, biraz daha çaba harcamalı. Şimdi eşitlikçilerden taş maş yiyecegim kafama ama kadının bir ilişkide herzaman bıraz daha ağırlığı olması lazım, bir tık daha baskın olmalı dıye düşünüyorum kendi adıma.

ı
Evet pahalı gelıyormuş. Maddı olarak hedıye almaya uygun degıl, belki paraya kıyamıyor, belkı almayı sevmıyor bılemeyecegım. Yapması daha doğru ama zorla güzellik olmuyor. Zorla yaptırılınca kıymetı kalmaz, bıkkınlık getırır, erkek bunu kendi düşünmeli kadından önce, kendi yapmalı. Almıyorsa konu sahıbıde alıp durmasın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…