Ben sevgilimi düşünüp sürpriz bir sürü şey alıyorum ama o bir dal çiçek bile

aaa aynı ben benimde yedi ay oldu bi tek gül bile almadı bende birtek bunu ben yasıyorum sanıyordum :) anlattığın herşey bende de mevcut maalesef benimde zoruma gidiyor icerleniyorum

sen yapma o da sana yapmasın. yapma.
ayrıca erkekler için cicek getirmek ooooooo kadr zor bir eylemdir ki. o cicegi taşırken nerelerine sokacaklarını şaşırırlar. çünkü coookkk utanırlar öyle böyle degil..
ben 10 yıllık evliyim. eşim bana hep der cicek istemede ne istersen iste

yeme içme konusunda da ben direk elimi kartıma,cüzdanıma atarım.Ona ödetmemeye çalışırım elimden geldiğinde.Onun parasını harcamasına kıyamıyorum sanırım

aaa aynı ben benimde yedi ay oldu bi tek gül bile almadı bende birtek bunu ben yasıyorum sanıyordum :) anlattığın herşey bende de mevcut maalesef benimde zoruma gidiyor icerleniyorum
Bence boşverelim almasınlar.En azından hayatımızda olup varlıklarına şükrettiğimiz insanlar var.Bu bile en güzel hediye diye düşünüp devam edelim diyorum an itibariyle :)

Benimki öyle utangaç değil aslında.Yani pek sanmıyorum.Kalabalık ortasında beni kucaklamışlığı,sevindirmişliği bile var.Defalarca hem de.Bilemiyorum yani ama almasın ya napalım.Canı sağolsun

yeme içme konusunda da ben direk elimi kartıma,cüzdanıma atarım.Ona ödetmemeye çalışırım elimden geldiğinde.Onun parasını harcamasına kıyamıyorum sanırım
Nasıl yani?
Sen ona kıyamıyorsun da o sana kıyıyor öyle mi?
Kusura bakma da roller değişmiş sizin orada.
Hayır parası olmaz gerçekten anlarım,o zaman da yemeğe niye gidilip kıza yükleniliyor,parkta oturulsun derim.

Anlamıyorsunuz,anlamayacaksınız,anlatmama da gerek yok

Benimki öyle utangaç değil aslında.Yani pek sanmıyorum.Kalabalık ortasında beni kucaklamışlığı,sevindirmişliği bile var.Defalarca hem de.Bilemiyorum yani ama almasın ya napalım.Canı sağolsun
kucakladı ile cicek utanması cok farklıdır. kucakladı utanmıyor diyemessin
en güzeli hediye almamak. bu net.

Bazı şeyler içten gelir. Sen o da bana yapsın diye yapıyorsun gibi geldi bana. Öyleyse yapma. O da içinden gelse neler neler yapar ama gelmiyor demek ki... Boşa beklenti içine girme bence. Bu tarz şeyler ısmarlamayla olunca da bir anlamı olmuyor zaten..

Aldığım en muhteşem cevaptı.Bana şurdaki abuk subuk yorum yapan insanların sevgililerinden,kocalarından kat kat daha sevgiyle yaklaşıyordur eminim.Varsın almasın.Ben insanları mutlu etmeyi sevdiğim için ona da alıyorum.Onu mutlu görmek hoşuma gidiyor.O da benim hoşuma giden şeyleri bilip yapıyor zaten.Hediyesi de eksik olsun.Sağlıklı,mutlu ve yanımda olsun da bu bana en büyük hediye olur.Çok teşekkür ediyorum :)

Onu düşünmek,mutlu görmek istemek annesi gibi davranmak demek mi? O zaten beni mutlu edecek şeyler yapıyor.Ben hediyeyle onu kendime bağlamaya falan da çalışmıyorum.İşim bile olmaz öyle şeylerle

Bence boşverelim almasınlar.En azından hayatımızda olup varlıklarına şükrettiğimiz insanlar var.Bu bile en güzel hediye diye düşünüp devam edelim diyorum an itibariyle :)
saka gibi ya benimde yedi ay odu bende diyodum bdv yazayım biraz bayanlarla dertleseyim:) o yapmıyosa ben hiç yapmam bıraktım

Kesinlikle katiliyorum bakis acisi bu olmali zaten yoksa yaptigimiz seyin sevgiyle alakasi kalmaz egomuzun kolesi oluruz.icimize fitne sokan egomuzdan kurtulup sevgiyle kalmaliyiz kulak asma icinde dirdir eden şeye Rica ederim

Onu düşünmek,mutlu görmek istemek annesi gibi davranmak demek mi? O zaten beni mutlu edecek şeyler yapıyor.Ben hediyeyle onu kendime bağlamaya falan da çalışmıyorum.İşim bile olmaz öyle şeylerle
aldatıldım sende aldatılmıs olmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…