Ben sevilmeyen ve sayılmayan bir insanım...

Ne güzel yazmışsın, gözlerim doldu. damladı hatta bugün bayağı kötü hissediyorum evet. ne oluyor biliyor musun insanların bakışlarındaki beni görüyorum. yabancılıyorum kendime. söylediğim cümleleri toparlayamıyorum o kadar yabancılaşıyorum. biliyorum cünkü, yakalıyorum cümlelerin arasındaki benim hakkımdaki düşünceleri. ama acıtıyor işte. ah takmasam, gün boyu düşünmesem neden öyle dedi, neden böyle yaptı diye. ben de bi barışabilsem..

Sen sana yakışanı yap mesela kimseyi hor görme kibirlenme iyimser ol kendinlede barışık baktın yinede karşılık bulmuyorsun boşver seni seven sever sevmeyenide zorla sevdiremezsin kendini . Rabbim beni sevsin kulları sevsede olur sevmesede olur ben böyle söylüyorum sende kendine bunu söyle canım Allah yar ve yardımcın olsun amin

Canım, sana öyle diyorum ama illa ki ben de takıyorum emin ol. Sonuçta insanız. İhtiyaçlar Hiyerarşisi'nde bile yeri var sevilmenin, sayılmanın. Sen sadece artık kendini suçlamayı bırakmalısın. Kendini olduğun gibi kabul etmelisin. Ben buyum diyebilmek bir başarıymış bunu öğrendim. Kendini törpülemek elbette gerekir ama bazı şeyler vardır ki senin mayandır, özündür çıkarıp atamazsın. Herkes sosyal olamaz mesela, konuşkan olamaz, ben burada konuşuyorum ama dışarıda bu kadar bile cesaretim yok belki... Ama çok iyi dert dinlerim dediğim gibi, bana akıl danışan hiç değilse 1 tanecik dostum var. Kendime meşgale edindiğim şeyler var, hobi dedikleri işte :) beceriler kazanmaya çalışıyorum vs. vs. yani artık kim benim hakkımda ne demiş pek umrumda olmuyor. Biliyorum ki ben onların gördüğünden fazlasıyım. Hadi sen de üzülme artık

Bazının çekim gücü zayıftır ama sende konuşkan ol çok sus pussun sanırım benim en sevmediğim insan tipi konuşmayandır ve bana sinsi gelir uzak durmaya çalışırım ,cana yakın olan konuşur zaten ,sen bunu düzelt

iyi geldin çok teşekkürler

YAni benim selam verdiğim bir insan selam vermese, anında sorarım ona.Bir sıkıntı varsa konuşurum, asla içimde tutamam, o an beni rahatsız eden şeyi sormazsam çatlarım ben.
haklısın aslında benimki de garip. okadar bozuluyorsun ama o anda hiç renk vermiyorsun. bu da baya beceri isteyen bir şey galiba. ama hani şakayla falan söylesem eğreti duruyor bende. çünkü insanların gözünde bir ben var, silemiyorum. yada laf soksam kavga eder gibi söylerim. yüz ifadem gereken şekli almıyor o anda:)

aminn

Denedim. ama düzeltebilceğim bir şey değil. samimi gelmiyorum insanlara o zaman da zorlama oluyor, öyle geliyordur olabilir

Görüntün mü havalı değil zamane kızlar havayı saçı modayı önemser bakımlımısın yoksa para biriktirip bakımsızmısın

Selamun aleykum canım. Şöyle bir söz var:
"Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl sebebi, senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir."
- Victor Hugo

kendin ol yeter.
enerjisi tahammül sinirlarinda dolaşan bı arkadasim var. cogu kisi ona katlanamazken bana çok iyi geliyo :)
sende kafana göre arkadasliklar kurarsin takılma bu tip saygisiz insanciklara

Ben de sizin gibiydim kısa süre önceye kadar. İnsanlarla yakınlık kurmam uzun zaman alırdı, ciddi ve soğuk bir görüntüm vardı. Kikirik sıcakkanlı değildim ve genelde yoksayılan sosyal ilişkileri kötü durumuna düşerdim. Sonra sorunun kendimde olduğunu fark ettim. Kendinizi değiştirmeyin tabii ki, ciddiyetinize soğuk görüntünüze yapacak bir şey yok zaten. Ama insan ilişkilerinizi geliştirmelisiniz. Tüm gün kendi kendinize sessizce oturup öğlen inerken sizi de yemeğe çağırmalarını bekleyemezsiniz en basit örnek. Herkes herkesle konuşacak bir şeyler bulabilir ama az ama çok.

öncelikle hadisde derki hiçkimse kimseden üstün değildir . üstünlük ancak takva iledir. kuranda da insanların en üstün surette yaratıldığı dile getiriliyor .. yani en başta kendine güven ve kimsenin senden üstün olmadığını ve çok değerli olduğunu hisset Allahın Vedud ismini zikret Ya Vedud ismini tekrar etmek hem senin insanlara hem insanların sana sevgisini arttırır ..her şeyi karşıdan bekleme ilk adımı sen at selamlaşmak hatır sormak ihmal etme insanların seni sevmesini beklemeden öncelikle sen sev onları inanki sevmek sevilmekten güzeldir sen seversen onlar bunu muhakkak hisseder ayrıca gülümsemek de iletişimde en büyük ilaçtr o bile bazen tüm düğümleri çözebilir..

İnsanların yanlışlarını söylediğinizde, onların egolarını tatmin etmediğinizde size karşı cephe alacaklardır. Kendilerini mükemmel zannetmek bazı insanların sahip olduğu en değerli şeydir. Boşverin, olduğunuz gibi kalın, sizin gibi insanlardan çok kalmadı...

Çok sessiz somurtkan insanlar bana da çok sinsi gelirler.. sadece gözlemliyorlar ve kendilerini garantiye alıyorlar diye düşünürüm. Ama sakin ve dedikodudan uzak,yalaka bi tip değilseniz çok güzel özellikleriniz varmış. Maalesef insanların işine gelmiyor,boşverin yaa gıybet etmeyin diyen insandan uzaklaşıyorlar. Bırakın onlar kaybetsin. Siz güler yüzlü olun,selam verin hal hatır sorun. İnsanların derdiyle GERÇEKTEN ilgilenin. Çocuğu hastaysa ya arayın sorun ya da karşılaştığınızda sorun. Ufak hediyeler de uhuvveti artırır.. tabi bunları içinizden gelerek yapmanız lazım yoksa yapmacık ve yalaka gibi olursunuz..

Amaan salla.. kendi kendine yetebilmek denen şey de var hayatta.. kalabalık içinde yalnız olmaktansa yalnızlığından keyif almaya bak.. ama herkesin içinde bi cevher vardır sendeki de her neyse açığa çıkarmak için bi psikologdan destek alabilirsin.. bazıları işinin öyle hakkını veriyor ki daha ilk seansta oturup zırıl zırıl ağlarken buluyorsun kendini ne bileyim korkularını öğreniyorsun falan.. bi dene bence..

canım ne yazık ki toplumumuzda yalakalık yapan, politik davranan, tiyatrocu gibi oynayan insanlar daha makbul oluyor. yapmayınca da tabi insanların hoşuna gitmeyebiliyorsun. en iyisi kendin olmak inan ki öyle insan çok az. senin gibi insanlar farklı biir kişilik olarak algılanıyor artık. dert etme onlar seni değil, sen onları umursama görmezden gel boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…