- Konu Sahibi Latinachica
-
Bende ya görünce şaşırdım bayaA oohh !!! Cidden yaa puffffçok severek, beğenerek netten bulduydum baykuşçuğumu. .
Ablacığım seni tanımıyorum adını dahi bilmiyorum. Fakat yazdığın paragrafı okuduktan "Ne güzel bir insan ya! " gibi ünlemli cümleler esti zihnimde. Eğer Seni tanımayan bir insanı bile kendine böyle hayran bırakabiliyorsan çok az insanın ulaşabildiği yontulmuş, arınmış, temizlenmiş bir karaktere sahipsindir. Geri kalanının Seni anlamaması onların bazı vasıflara sahip olmadıklarını ya da yetersiz olduklarına delalettir.Çocuk gibi kimse beni sevmiyor diye ağlayasım var evet
soğuk ve sert bir insan olduğum doğru
ama konuşunca öyle değilim
dedikoduyu sevmiyorum, birine söylediğim tek bir cümleyi başkalarından duymaya tahammülüm yok
öyle gereksiz konuşmayı da sevmiyorum
ama sebepsiz yere insanların benden beni kıracak şekilde hoşlanmamasını anlayamıyorum.
seyahatten beraber geldiğim kişiye hoşgeldin diyip bana hiçbir şey demeden giden kişiyi anlamıyorum
işyerinde bundan sonra doğum günleri düzenli kutlanacakmış diyip, seninki de geçen ay mıydı hiç belli etmedin diyenleri anlamıyorum
amir konumunda birinin ben bize kahve alıyorum o da ne alırsa alsın demesini de
insanlar beni sevmiyor.
işin kötüsü saygı da duymuyor
ben de yok olmak istiyorum
un ufak olmak
silinip gitmek
Çocuk gibi kimse beni sevmiyor diye ağlayasım var evet
dedikoduyu sevmiyorum, birine söylediğim tek bir cümleyi başkalarından duymaya tahammülüm yok
ama sebepsiz yere insanların benden beni kıracak şekilde hoşlanmamasını anlayamıyorum.
seyahatten beraber geldiğim kişiye hoşgeldin diyip bana hiçbir şey demeden giden kişiyi anlamıyorum
işyerinde bundan sonra doğum günleri düzenli kutlanacakmış diyip, seninki de geçen ay mıydı hiç belli etmedin diyenleri anlamıyorum
insanlar beni sevmiyor.
un ufak olmak
silinip gitmek
aaa aynı ben dedim ahhahahaklısın aslında benimki de garip. okadar bozuluyorsun ama o anda hiç renk vermiyorsun. bu da baya beceri isteyen bir şey galiba. ama hani şakayla falan söylesem eğreti duruyor bende. çünkü insanların gözünde bir ben var, silemiyorum. yada laf soksam kavga eder gibi söylerim. yüz ifadem gereken şekli almıyor o anda:)
aminn
Denedim. ama düzeltebilceğim bir şey değil. samimi gelmiyorum insanlara o zaman da zorlama oluyor, öyle geliyordur olabilir
Acaba kibirli,havalı ve hatta burnu havada mı görünüyorsunuz dışardan? Yanlış anlamayın ,bunu sadece soruyorum neden mi? Genelde çok ciddi,mesafeli insanlar için söylenen bu oluyor ,karşınızdakini beğenmediğiniz,küçük gördüğünüz izlenimi veriyor olabilirsiniz istemeyerekte olsa. Ortada hiçbir sorun yokken "ben bize kahve alıyorum o ne alırsa alsın"demek çok amiyane,çok ayıp. Nezaketende olsa sorulur x sende alırmısın?diye. Size sormamalarının,hadi sormayı gećtim o ne alırsa alsın diyebilmelerinin bir nedeni olmalı.Çocuk gibi kimse beni sevmiyor diye ağlayasım var evet
insanlar beni sevmiyor.
un ufak olmak
silinip gitmek
Bende ya görünce şaşırdım bayaben senden eskiyim ama olsun 3ncü kişide rastlarsak yolarız barındırmayız
İşyerinde Mobbing görüyorsun canım. ve doğal olarak kendini yetersiz hissediyorsun ama gerçekte öyle değil. Kendini sev, kendine değer ver..Sen kendine saygı duymazsan kimseden saygı bekleme. Bırak o gerizekalı mobbingçi amirin başkalarına çay kahve getirsin; sen de git kendine güzel bir kahve yap, güzel bir müzik açıp karşılarında höpürdeterek iç ohhh.. Senin kırıldığını gördükçe daha çok üzerine gelecekler. Yüzünde zekice bir gülümsemen hep olsun. "Siz kimsiniz be totomun kenarları" ifadesi yüzünde hep bulunsun. Şimdi sakın üzülme, gül bakiymmm. Yok öyle değil, böyleÇocuk gibi kimse beni sevmiyor diye ağlayasım var evet
insanlar beni sevmiyor.
un ufak olmak
silinip gitmek
Ben de sert ve soğuk mizaçlı biriyim ne var bunda? Bu fıtrat meselesi canım benim. İyi yürekli bir insan olduktan sonra ne önemi var gerisinin.. Sen kötü bir insan mısın? İnsanlar hakkında hep kötü mü düşünürsün? Aklın hep kötülüğe mi erer? Sıuratsızsın diye kötü biri mi oluyorsun? O zaman ben baya bildiğin kötüyüm yanihaklısınız. objektif olsun diye yazdım zaten onları. suratsız biriyim evet. ama hoşgeldin derim, hayırlı olsun derim, yardım ederim, suratsız da olsam yaparım sanırım bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?