Ben sevilmeyen ve sayılmayan bir insanım...

Ben de bütün yakın arkadaşlarımı kaybetmekten bıktım. Çok üzgünüm kimsenin en sevdiği değilim aynı davranışları sebepsiz yere akrabalarından gördüm görüyorum hala da. Atamıyorum üstümden. Üstelik çok küçükken başladı bu tuhaflıklar. Sırf bu yüzden kendimi hala sevilmeye değer görmüyorum. Sana yardım edemedim ama en azından yalnız değilsin bil istedim

Seni şahsen tanımadan kesinlikle yorumlanamayacak bir konu bu..
bu şekilde ne denebilir ki? belki o insanlar haklı var bir bildikleri, ya da belki sen haklısın ortam çok çiğ.. bilemeyiz.

Beni de sayan yok 29 yasina girdim ailem sagolsun agzmdn cikan her lafa karisylr onlrn basksndn altt aldikca tepeme ciktilar.daha bu aksm kopek gbi azarlndim.hemde bi hic yuzunden

Canım öğleyemekleri önemli öğle yemeklerine çıkmazsan seni dışlarlar... Ben bebeğim olunca artık full eve geliyorum bebeğimi görmek için ve biliyorumki konuşulan konulara dedikodulara uzağım otomatikman bi uzaklaştırıyo etrafında birlikte takılanlardan .. Neden en son yemeğe sen inip yanlarına otur muyorsun kovacak değiller ya... Aslında böyle şeyleri çok takmamak lazım zaten paylaşılan şeyler konular çok gereksiz sacma ve hep aynı konjlar oluyor, yani üzülecek de pek birsey yok. Kendini sev vaktini düzgün işlere kişilere harca.

Ablacığım seni tanımıyorum adını dahi bilmiyorum. Fakat yazdığın paragrafı okuduktan "Ne güzel bir insan ya! " gibi ünlemli cümleler esti zihnimde. Eğer Seni tanımayan bir insanı bile kendine böyle hayran bırakabiliyorsan çok az insanın ulaşabildiği yontulmuş, arınmış, temizlenmiş bir karaktere sahipsindir. Geri kalanının Seni anlamaması onların bazı vasıflara sahip olmadıklarını ya da yetersiz olduklarına delalettir.

Güzel bir kadınsan da bu tarz durumları yaşıyor olabilirsin .

Bence siz değerlisiniz lütfen kendinize önem verin,
Bazen insanlara haddini bildirmek gerekli,bazı şeylerde susmamalısınız !
Varsın uğraşsınlar veya görmezden gelsinler yapsınlar,
Bu insanların size saygısı olmaması normal çünkü kendilerine saygı göstermiyorlar
Bu yüzden rahat olun bişeyler için yeterince katkı gösteriyorsanız bırakın onlar sizin için biraz mucadele versin,kimse vermiyorsa da, etrafınızda sürüyle yapmacık insan olacaksa hiç olmasın tek kalın daha iyi ....

Sizin çevrenizdekiler sizi anlamıyorlar ama bakın burada birçok bayan sizin için ne kadar güzel bi bayan temiz düşünceli diyebiliyor
Ben her zaman bayanlar için giydiğimiz bi kılıf var bir maske bazı durumlarda kendimiz kormak için takıyoruz
Genelde iş yerinde takıyorum herkese karşı
Beni suratsız olarak görüyorlar
Şahsen benim gram umrumda değil sende aynen öyle davran
Umursama

herkes yani etrafınızdaki herkes bu kadar garip olamaz.
bence bi kendinizdeki negatif yonleri gozden gecirin

aaa aynı ben dedim ahhaha ya napıcan böyleyiz oramız buramız oynamıyor konuşurken netiz,tavrımız belli, delikanlıyız nabalım yani kırıtalım mı? insan eşine kırıtır nazlanır vs arkadaş ayağı çokta mühim değildir benim nazarımda aslında dini açıdan da durum budur kadını erkeği farketmez ailenden değilse yabandır çokta gerek yoktur kikirdemeye,bırak eğlendireme insanları şovmen misin? gerekli mi gerçekten insanların senin hkkında ne düşündüğünü bilmen ..sen işini iyi bi şekilde yapıyor en helalinden rızkını kazanıyor musun önemli olan o amma velakin insan sosyal bir canlı olduğundan medeni durumunu bilmediğimden insana insan lazım olduğundan belki bu kadar dert ediyor olabilirsiden yola çıkacak olursam bulunduğun,çalıştığın ortamda kafana göre birileri olmayabilir varsa vaktin başka çevreler edin tiyatro,resim,çini,koro vs artık neyse ilgi alanın kurslara git yeni insanlarla çalış ve zaten sen kendinin farkındasın çok rahatsız ediyorsa seni tutumun azıcık yumuşat tanışırken kendini ama asla kendin olmaktan vazgeçme ''başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin'' aç dinle iyi gelir

Kendini sevmek, önemsemek ve saygı duymak çok önemli.

Mükemmel olmak değil ama kendin olabilmek, ben buyum diyebilmek.

İnsanları mutlu etmeye çalışmayın bir de bu da sadece mutsuzluk getirir.

Sert duruyosundur ondan.Yalakalığa alıştıkları için sen bunu yapmayınca bu şekilde yokmussun gibi davranırlar.Kendinden taviz verme boşver bu halin karaktersiz olmaktan iyidir.Kendinsin öyle düşün.Kimse sevmek zorunda değil seni sen kendini sev yeter

Acaba kibirli,havalı ve hatta burnu havada mı görünüyorsunuz dışardan? Yanlış anlamayın ,bunu sadece soruyorum neden mi? Genelde çok ciddi,mesafeli insanlar için söylenen bu oluyor ,karşınızdakini beğenmediğiniz,küçük gördüğünüz izlenimi veriyor olabilirsiniz istemeyerekte olsa. Ortada hiçbir sorun yokken "ben bize kahve alıyorum o ne alırsa alsın"demek çok amiyane,çok ayıp. Nezaketende olsa sorulur x sende alırmısın?diye. Size sormamalarının,hadi sormayı gećtim o ne alırsa alsın diyebilmelerinin bir nedeni olmalı.
Ben anlamlandıramadım bunu ve çok takıldım. Sizin tepki vermemenizde tuhaf,bana yapılsa "Ne kadar naziksiniz,zahmet oldu,kahve ićin teşekkürler"derim o kişi kahve ile geldiğinde,tabiki banada getirmemesi halinde. İnsansa utanır zaten.
Yanınızdakine selam verip size selam vermeyene"Hayırdır bir sorun mu var? Sizinle sorun yaşadığımı hatırlamıyorum,Allahın selamını dahi vermiyorsunuz"der sorgularım.
İmkanınız var ise iş değiştirin,yeni işinizde insan ilişkilerinize sıfırdan başlarsınız. Güleryüzle ,içten selamlarsınız insanları,muhakkak karşılığını alırsınız.

İşyerinde Mobbing görüyorsun canım. ve doğal olarak kendini yetersiz hissediyorsun ama gerçekte öyle değil. Kendini sev, kendine değer ver..Sen kendine saygı duymazsan kimseden saygı bekleme. Bırak o gerizekalı mobbingçi amirin başkalarına çay kahve getirsin; sen de git kendine güzel bir kahve yap, güzel bir müzik açıp karşılarında höpürdeterek iç ohhh.. Senin kırıldığını gördükçe daha çok üzerine gelecekler. Yüzünde zekice bir gülümsemen hep olsun. "Siz kimsiniz be totomun kenarları" ifadesi yüzünde hep bulunsun. Şimdi sakın üzülme, gül bakiymmm. Yok öyle değil, böyle ... Sen çok değerlisin. Sen kendin tek başına bir dünyasın. Rabbimin güzel bir kulusun.

bu kadar çok kişi tarafından sevilmiyorsan belki de gerçekten sorun sendedir..

benim eski işyerimde bi kız vardı.. kimse sevmezdi.. yeni gelenlere hemen yapışır can ciğer olurdu çok değil 2-3 ay sonra onlar da ondan nefret etcek boyuta gelirlerdi..

hayır bahsettiğin 1 kişi 2 kişi değil ki hemen hemen çevrendeki herkes..

gerçekten hiç sorunun sende olabileceğini düşünmedin mi??

haklısınız. objektif olsun diye yazdım zaten onları. suratsız biriyim evet. ama hoşgeldin derim, hayırlı olsun derim, yardım ederim, suratsız da olsam yaparım sanırım bunları.
Ben de sert ve soğuk mizaçlı biriyim ne var bunda? Bu fıtrat meselesi canım benim. İyi yürekli bir insan olduktan sonra ne önemi var gerisinin.. Sen kötü bir insan mısın? İnsanlar hakkında hep kötü mü düşünürsün? Aklın hep kötülüğe mi erer? Sıuratsızsın diye kötü biri mi oluyorsun? O zaman ben baya bildiğin kötüyüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…