- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Latinachica
-
keşke herkez senin gibi olabilse canım bende dahil. kendine haksızlık etmeÇocuk gibi kimse beni sevmiyor diye ağlayasım var evet
soğuk ve sert bir insan olduğum doğru
ama konuşunca öyle değilim
dedikoduyu sevmiyorum, birine söylediğim tek bir cümleyi başkalarından duymaya tahammülüm yok
öyle gereksiz konuşmayı da sevmiyorum
ama sebepsiz yere insanların benden beni kıracak şekilde hoşlanmamasını anlayamıyorum.
seyahatten beraber geldiğim kişiye hoşgeldin diyip bana hiçbir şey demeden giden kişiyi anlamıyorum
işyerinde bundan sonra doğum günleri düzenli kutlanacakmış diyip, seninki de geçen ay mıydı hiç belli etmedin diyenleri anlamıyorum
amir konumunda birinin ben bize kahve alıyorum o da ne alırsa alsın demesini de
insanlar beni sevmiyor.
işin kötüsü saygı da duymuyor
ben de yok olmak istiyorum
un ufak olmak
silinip gitmek
Ayy profil fotosu aynı, yazı rengide aynı aman Allah.m bu nasl pişti olmakDoğalsındır, çok kendinsindir. . O yüzden. Bize silik muamelesi yapıyorlar. Çok yaşadım. Bırak yapsınlar.
Herkesten çok çalıştığım halde beni hiç yerine koyup yalakalarını yere göre sığdıramayan amirim de oldu.
Bosver sen de bana numarani ver ben de seni durmadan rahatsiz edim yemek yerken onlar muhabbet ediyolarsa sen de benle konus tlfn elinden düsmesin catlasinlarVarlığım varlığıma armağan olsun diye geçinip gidiyorum.
umrumda değil gibi görünüyorum belki ama öğle arasında tek başına yediğim yemeklerde sorun siz bana
belki sorun bende
ama bu kadar da değil
kafama takıyorum üstelik
Çocuk gibi kimse beni sevmiyor diye ağlayasım var evet
soğuk ve sert bir insan olduğum doğru
ama konuşunca öyle değilim
dedikoduyu sevmiyorum, birine söylediğim tek bir cümleyi başkalarından duymaya tahammülüm yok
öyle gereksiz konuşmayı da sevmiyorum
ama sebepsiz yere insanların benden beni kıracak şekilde hoşlanmamasını anlayamıyorum.
seyahatten beraber geldiğim kişiye hoşgeldin diyip bana hiçbir şey demeden giden kişiyi anlamıyorum
işyerinde bundan sonra doğum günleri düzenli kutlanacakmış diyip, seninki de geçen ay mıydı hiç belli etmedin diyenleri anlamıyorum
amir konumunda birinin ben bize kahve alıyorum o da ne alırsa alsın demesini de
insanlar beni sevmiyor.
işin kötüsü saygı da duymuyor
ben de yok olmak istiyorum
un ufak olmak
silinip gitmek
Çok guzel yazmişsinÇok sessiz somurtkan insanlar bana da çok sinsi gelirler.. sadece gözlemliyorlar ve kendilerini garantiye alıyorlar diye düşünürüm. Ama sakin ve dedikodudan uzak,yalaka bi tip değilseniz çok güzel özellikleriniz varmış. Maalesef insanların işine gelmiyor,boşverin yaa gıybet etmeyin diyen insandan uzaklaşıyorlar. Bırakın onlar kaybetsin. Siz güler yüzlü olun,selam verin hal hatır sorun. İnsanların derdiyle GERÇEKTEN ilgilenin. Çocuğu hastaysa ya arayın sorun ya da karşılaştığınızda sorun. Ufak hediyeler de uhuvveti artırır.. tabi bunları içinizden gelerek yapmanız lazım yoksa yapmacık ve yalaka gibi olursunuz..
A oohh !!! Cidden yaa puffffAyy profil fotosu aynı, yazı rengide aynı aman Allah.m bu nasl pişti olmak
Konu sahibi boşversene ya, böle saçma sapan insanlar için kendini küçük görme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?