• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şeytanmışım. Nasil sakin olmali ve nasil tavir sergilemeliyim?

Kocandan bosanmaktan korkuyosun cunku kocan sana o seni isterse yaninda tutar istemezse bi cirpida atabilirmis gibi davraniyo o boyle davrandikca sende boyle hissediyosun . Ilerde bi gun bosanirsan bu gunler aklina geldiginde ben bunlarin hepsini nasil kollarindan tutup evimden atmamisim diyeceksin . Beni götürsünler babamgili arayin ne demek istemeyen adam defolsun gitsin . Ama insanin gozune perde iniyo iste dili tutuluyo. Canim kendine gel kocani seviyo olabilirsin ama o evlilik ikinizin senin varsa emegin onunda var oda seviyodu sende ikinizde kaybedeceksiniz yani . Sen kendi degerinin farkinda olki o da olsun

Senin yerinde olsam giderdim babamın evinde kafamı dinlerdim biraz ayrı kalmayı tercih ederdim o zamana kadarda telefonlarına cevap bile vermezdim ikinizde sakinleşince konuşurdunuz tekrar . Tabi giderken biraz kafamızı dinleyelim diye çık evden. Öyle yaktım gemileri deme. Çünkü gördüğüm kadarıyla boşanmak istemiyorsun . Ve kocan ailesine düşkün bir adam. O vakit suyuna gideceksin . Kayınvalidene karşıda hürmetkar olsan anne desen dilin eskimez. Kadının gücüne gitmiş demek ki. Mesefaler karşılıklı konmuş. Sen kocan için görevini yap gerisini boşver . Kimseyi sevmek zorunda değilsin kimsede seni sevmek zorunda değil. Yalnız saygılı olmak zorundasın canım. Onlar senden büyük ve eşinin ailesi. Sevmesende saygısızlık yapma karşılıklı tartışmaya girme birde sana naçizane nasihatim kayınvalideni eşine suçlama . Haklı bile olsan Böyle haksız duruma düşeceksin belliki

Bak sen edepsize ? Neden seni eşya gibi ordan oraya tasittiryor da kendi gitmiyor ? Burnun surtunce geri getirtmek için mi? Valla bu kadar oyundan sonra hala uyanamadiysan uyandırayım : adam annesinin bitanecik oğluşu, kuruyor kuruyor ,üstüne salıyor kayinvaliden eşini. .kendi aklı yok ya, kurma akılla bu kadar idare edebilmiş .. hizmet etmek uzere yaratılmış varliklar degiliz oyle degil mi ? üzülme ..boşan kurtul ..

sen kendine ne yapiyorsun? baban manyak mi da alttan alsaydin diyor? cesedini mi alacak senin? seni baban zamaninda mi cok mu ezdi?
bu evliligin oluru yok... onceki konunu sikilmadan okudum.
git aynaya bak. sen bunlari hakediyor musun?
annene sor bakalim sen ateslendin diye kac gece uykusuz kalmis simdi serefsizin teki seni DOVUYOR... sor annene bir kere deger mi?
sen suclu degilsin.
bu adam pislik serefsiz adi daha olgunlasmamis ham bir hiyar.
ve sen bu hiyari haketmiyorsun.23 yasindasin 23 ne diyeyim sana.
biyle devam etmez kendine bunu yapma.

Aldattı, affettin. Dövdü, yerlerde sürükledi, bıçakla korkuttu affettin.
“Sana müstahak bunlar” desem kızarsın de mi ?
Ölünce affetmezsin inşallah.

Çünkü bu adamdan ayrılmazsan, sen bu adamın elinde kalacaksın.
Bu da 10 yıl anca yatar. Malum bizim ülkede adalet pek yok.

Adam seni istemediğini söylüyor sen ailecek kararınız bu yöndeyse gideyim diyorsun...
Maalesef ruhunuz ezik...

Bence sen insanların diline düşmekten korkuyorsun . Ayrılırsam hakkımda konuşacaklar diye düşünüyorsun . Ama sana baştan bunu yapan aile sonradan neler yapmaz

Back
X