ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

Napabilirim ki adam ne desem anlamiyor

Napabilirim ki adam ne desem anlamiyor
biz önceden başka şehirdeydik şimdi altlı üstlü oturuyoruz .ilk taşındığımızdan bu yana çok değişti bana karşı ilgisizleşti onlar ne dese bayıla bayıla yapıyo ama ben bişey isteyince yapmasam olmaz mı oluyo. onların yanına iniyo muhabbetini yapıyo benim yanıma gelincede ya tv yada bsayarla uğraşıyodu. ilk başlarda onu çok suçladım tartışırken ailesine çok laf söyledim ama durumun bu şekilde çözülmiceni anladım. onların yerinin ayrı senin ve çocugunun yerinin ayrı oldugunu hissettirmen lazım. söylemekle maalesef anlamıyolar. biraz algılarını yönetmek lazım çünkü ailesi öyle aklını çeldi

Var mı bi gelişme özür falan birşey?

Nazil basardin bunu canm bana da anlat

Nasil hissettirmemek gerektiğini bilmiyorum iste ne desem napsam olmuyor yemeğini orada yer gelir ben oglumla tek yerim işyeri annesigile daha yakin çünkü nereye gitsek onlarla gidilir ben istemeden yorgun olsam isim olsa bile ki calisiyorum belirtmistm isten geldgmde bile hadi annemgl dedi şuraya gidiyoruz der gitmeden olay olur kavga eder kus kaliriz vs vs napabilirim bilmiyrm

bende şimdi yemek konusunu yazıcaktım inan aynı şeyleri yaşamışız. ben kendisini uyardım artık ben gelmeden yemiyo ben ondan 1 saat sonra işten geliyorum eger çok açsa çok nadiren yiyo kırk yılda bir. bizim çocugumuz yok yeni hamileyim bu hamilelik durumuda onu baya etkiledi. ama ben suçlamayı ve kavgayı bıraktım o maç izliyosa beraber izliyorum onunla beraber vakit geçirmeye çalışıyorum. çünkü o onların yanına gidince kakara kikiri muhabbet var ama benim yanıma gelince bi tarafta oturan sessiz bi insan var oda haliyle onları tercih ediyo

senin bu durumun nası başladı ve çocuguna bakışı davranışı nasıl biraz kendini sorgula bence.ben kendimi çok sorguladım çünkü. ayrılmayı o kadar düşündüm ki çok gitmek istedim ama yapamadım baktım gitmeyide göze alamıyorum bu işi ya düzelticem ya düzelticem başka yolu yok dedim ve ugraşıyorum.

Evlenmeden önce hic boyle değildi o kadar düşünürdü ki beni okuluna gelir alirdi unideydim o zaman sabah birakirdi sürekli yemek yedin mi iyimisin diye sorardi dk Basi arardi bana haber vermeden hic bi yere gitmezdi ve iki sene boyunca bir kere tartismadik biz ne zamanki evlendik o zaman basladi ailesini düşünmeye onlara yardim etmeye dediğin gibi ben diyince kotu onlar diyince Kosa Kosa gider ben hamileyken ki kotu bir hamilelik geçirdim beni evde tek birakip bacisini görsün anasi diye giresuna gitti 3gun sesimi cikarmadim arkadasimi cagirdim o kaldi bende vs vs daha o kadar şey yasadim ki ev olayi para olayi vb BN doğuma girdiğimde gorumcem okuldan gelecek diye onu almaya gitti bu adam daha ne diyeyim nasip davranayim bilmiyrm

erkekler bazen bu dengeyi tuturamıyor ne yazık ki.. anneler de sağolsunlar oğullarını yeni bir aile olduğunu kabul etmek istemiyorlar.. bence genelde yapılanın tersini yapın, eşinize ilgi gösterin... herkes ilgiyi sever ve ilgi gördüğü yerden ayrılmak istemez..

Onuda denedim canim akliniza gelebilecek herşeyi yaptim güzel yemekler sik kıyafetler vb.ki zaten onun kiyafetinden tut yemeğine kadar ilgilenirim hasta olduğunda ilacini saati saatine veririm bitki cayidir sudur budur hastalanmasin diye sabah kahvaltisini yapmadan gitmesin diye aabahin 6sinda kalkar kahvalti hazirlarm o 7de gidiyor diye ki bnm okul 9da basliyor evim hep düzenlidir utusuz afesersiniz iç camasiri bile giydirmem ama yaranamadim napim allah goruyo şöyle bir karar verdim onu hiç umursamayacagm görevlerimi yerine getirip hic konusmayacagim ruh gibi olacagm bakalim nolcak en büyük tepki tepkisizlik derler ya birde onu deneyecgm

cnm bence yanlış düşünüyosun sen görevlerini yerine getirdikten sonra adam zaten konusmuşsun ruh gibisin önemsemez ki zaten önemsemiyo.eger iyilikten anlamadıysa sende istemediğin hiç bişeyi yapma. yazdıklarına göre elinden geleni yapmışsın emin ol onun yaptıklarını sen yapsan çoktan kapı orda demişti.senin yaptıklarının binde birini anası bacısı yapmaz ama onlar kıymetli olur. bence çocugunu mutsuz bi ortamda büyütmek yerine eşini ikna et bi evlilik terapistine gidin.bende benzer şeyleri yaşadım ve o ara sağlıklı düşünemiyo insan.ben gitmeyi düşündüm eşimide ikna ettim ama bişeyler düzelince gerek duymadım.

kusura bakmayın ama evlendiğinizde aileniz eşiniz ve çocuklarınızdır. anne baba evet seni doğurup büyüten onlardır kimse onlardan kop ilişkini bitir demez ancak önceliğiniz herzaman aileniz olmalıdır. eşiniz anne babanıza yada kardeşlerinize karşı sizi kışkırtmaya çalışmıyorsa sizi kendi tarafına çekmeye çalışmıyorsa burda erkeklenmenin lüzmu yok. burada kılıbık yada taş fırınlık değil insanlık, kocalık-karılık ve aile kavramları önemli.

Anladim canim ben zaten oğlum için bireylere caba harcadm bunu da deneyegm olmuyorsa olmuyor artik yapck bisey yok

Anladim canim ben zaten oğlum için bireylere caba harcadm bunu da deneyegm olmuyorsa olmuyor artik yapck bisey yok
evet cnm inan dünyanın sonu değil mutsuz bi anne çocuguna ne verebilir ki.inşallah düzelir eşin.ortada bi çocuk var ama düzelmezsede çekmek zorunda değilsin sen sadece iyi niyetli ol Allah iyi niyetli insanın eninde sonunda hak ettiğini verir buna çok inanıyorum sende inan.

Öyle zaten canim ben mutsuzkrn oglumda anliyor sürekli bir korku oluyor gözlerinde hic kiyamiyorum o yüzden (biraz daha sabredecegim ama duzelmezse de yapacak bisey yok artik Allah yardimcim olsun demekten baska

ELBETTE sana da onlara da vakit ayırcak
ama sen hastayken yapması ayıp
kv görümceyi ben keşfettim
onlara onların dilinden davranıcaksın
lay lay lom yapıcaksın içinden gelmiyorsa bile
sahte gülümsemelerle iyi izlenim yaratacaksın
onlara onların dilinden konuşmak gerek

aman valla o kadar Yoruldum ki halim yok hic birseye((

aman valla o kadar Yoruldum ki halim yok hic birseye((
benimde bi arkadaşım aynı şeyi demişti,politik olacaksın :)
bende moralım bozukken hiç yalandan gülemem,karakter meselesi.ama arkadasın da dediği bu işler böyle yürüyor.en önemliside surat yaparsan kocanın gözünde sen suçlu oluyorsun hep.ailesinin yanında saygılı güleryüzlü olacaksın,evde de eşine karşı güler yüzlü bi şekilde alttan alttan kızdığın şeyleri kırıldıklarını anlatacaksın.ailesine kızdığına anlarsa eşin daha da gıcığa bindirir.aileyi katmadan,cnm hasta hasta benı bırakıp gittin en azından bı arasaydın gibi..ama ananlarla gezmeye gittin dersen kıyamet kopar tabi
durum idaresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…