ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

Ben görüşümü yazdım, hala aynı görüşteyim.
Doğru bulduğumuz şeyi yazmak yasak mı?
Benim yazdıklarıma saçma sapan deme, hakaret etme hakkını kim veriyor size?
Kib'liyorum sizi.

Gerçekten sizde anlama sorunu var kim hakaret etmiş size. Ne yapıyorsanız yapın sadece yazmayın bana artık

Ne sacma!
Insanin esi cocugu hasta olucakta anasini bacisini geznelere goturecek
Yok oyle bisey eger zamani varsa evinde esinin yaninda olucak
Anasiyla bacisi az fink atsin tovbe tovbe

Konuştuk hanimlar ama adam kendini hic suçlu gormuyo ben içimden gecen herşeyi söyledim sorumluluk alamadgni artik bizim bir aile olduğumuzun farkina varmadgni bizimle ilgilenmedgni kirginliklarmi herşeyi anlattım adamin cevap ise bnm onun ailesine takmis oldgm ne varmis goturduyse acil bisey olsa ben onu ararmisim vs vs hic bir sonuca varamadik:s

Yeni bir aile kurduğunun bilincinde olmayan erkeklerden ve bu durumdan hoşnut olan annelerinden hiç hoşlanmam.. biz kadınlar evde hasta kocamızı bırakıp anamızı gezmeye götürsek kıyamet kopar.. madem laftan anlamaadı siz de ona karşı ilgisiz olun. Alın evladınızı annenize gidin.. belki bu şekilde anlar..

adam müptela olmuş ailesine...
ne yazıkki değişmez..
konuşmaya kalksan sen suçlu olursun...

Ya ben yorumlara yorum yapınca polemikten ban yiyorum. Halbuki bazı kimseler öyle saçma sapan konuşuyor ki bırak cevabı dövesim geliyor: )
Neyse 2 isim var. İkisinin de erkek olduğundan şüphem var. Biraz daha bekleyip şikayet edicem ikisini birden.

Siz evli deilsiniz galiba ! Olabilir o annesi bacısıysa bu hanım da eşi .. o da bi anne baba evladı o da onları bırakıp geldi bizim ailemize dayanamamiz gerekirken erkekler pek bi Nazlı çıkıyor o kadında aksama kadar onu bekliyor onun için o evde onun çocuğuna bakıyor tabiki annesine bakacak onunla ilgilenecek asla bi anne atılmaz ama iki tarafa eşit olacak haksızlık olmayacak biri ilgi görüyor diğeri ilgisiz o adama bigün bişey olsa eşi bakacak anası bacısı değil biraz mantıklı yorumlar yazalım yazık günah herkesin yeri ayrı herkesin değeri farklı eşini dinleyenlerin hepsini kilibik diye aynı kefeye koyamazsiniz

Kesinlikle ...

Okuldayim yazamadim arkadaslar ksb ben artik farklı düşünmeye basladim bir omur geçmeyecek bu şekilde hepinize desteğiniz ve fikirlerinizi için çok tsk ederim

aynen.. bekarken bagimsiz yasarken, hatta ailelerinin cogu hatasini gozleriyle gorup tasvip etmezlerken, evlenince birden bi ampul yamar tepelerinde, hasretle analarina bacilarina yapisirlar.. ve ne kendilerine huzur verirler ne de eslerine..

cnm çogu insanda bu sorun var maalesef sadece kendinde sanıpta çokta üzülme.aynılarını bende yaşadım ortada çocugun varsa biraz sabretmeni tavsiye ediyorum.tabi sabrederkende boş boş beklemek değil demek istediğim.eşine bi aile oldugunuzu hatırlatmaya çalış sen elinden geleni yap eğer hala olmuyosa en azından elimden geleni yaptım vicdanım rahat dersin.

Bu erkekler neden değişiyorlar ya, biz değişsek hemen anında boşarlar bizi yemin ederimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…