- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi denizz2013
-
Ben görüşümü yazdım, hala aynı görüşteyim.
Doğru bulduğumuz şeyi yazmak yasak mı?
Benim yazdıklarıma saçma sapan deme, hakaret etme hakkını kim veriyor size?
Kib'liyorum sizi.
:)Tabikide once gelir.koca bulunur ana bulunmaz..ister evlenirim ister bekar kalırim sana mi sorucam..
Amacına ulaşınca erkekler salıveriyo.. Pasif kalma yoksa ezerler çıkar sesini...Anlamadım zaten neden evlendik bir de evlenelim diye peşinde koşturup duran oydu
Kozlar yazamadim ksb kocam evde yarin anlatcam ayrintilNe dedi? Nasıl açtın konuyu?
Ayrıntılı anlat ama hatalı cümlelerini düzeltebilelim..
Ana bul bakalim...su lafinla zaten hayirsiz bir evlat oldugunu belli ettin.bence artik konusma:)
Ana da bulunur evlatta kocada
Önce insanlık lazım
Konuştuk hanimlar ama adam kendini hic suçlu gormuyo ben içimden gecen herşeyi söyledim sorumluluk alamadgni artik bizim bir aile olduğumuzun farkina varmadgni bizimle ilgilenmedgni kirginliklarmi herşeyi anlattım adamin cevap ise bnm onun ailesine takmis oldgm ne varmis goturduyse acil bisey olsa ben onu ararmisim vs vs hic bir sonuca varamadik:s
Normal bir evlat normal şartlarda ailesinin ihtiyaçlarına koşar, yardımcı olur. Sizin gibi gelinler o evlatların bunu yapmasını engellemeye çalışır. Kılıbıklar karılarının sözüne kanar. Aklı başında adamlar eşiniz gibi ailesinin yanında olmaya devam eder.
buda karısı ve çocugu arkadaşım nedense erkek milleti önce aileyi tınlamıo evlenince kıymete geçio madem annesinden bacısından geçemicekti ki kimse geçmesini istemez hem ailesinin yerini hemde karısının yerini bilsin cnm eşi hastayken onlarla 40 kez ilgilenmesin 20 kez ilgilensin gerisinide eşiyle çocuguyla ilgilensin biz ailemizden geçioz noluo
TSK ederim ;(geçmiş olsn cnm
aynen.. bekarken bagimsiz yasarken, hatta ailelerinin cogu hatasini gozleriyle gorup tasvip etmezlerken, evlenince birden bi ampul yamar tepelerinde, hasretle analarina bacilarina yapisirlar.. ve ne kendilerine huzur verirler ne de eslerine..Evlenmek demek erkegin ailesinden kopmasi demek degildir ama bazi erkekler evlenene kadar ailesini arayip sormaz ama her ne hikmetse evlendikten sonra birden hafizalari yerine gelir ve birden aileci olurlar. Bu tip erkekler iki taraftaki dengeyi asla kuramazlar. Dengeyi kuramayan erkekler de bir tarafa asiri ilgi gostermeye meyillidir.
Yazılan yorumlardan "kuma" durumu bile çıkarttınız ya, pes.Utandım :)
Kocan hasta sen pazar gez kahve iç
Sen hasta kocan düğünde gezsin
Bulmuşsanız birbirinizi aferine en uyumlu çiftsiniz
Kocanda kılıbık değilmiş karısı zatürekeyken düğünde gezen kumasınıda getirmiştir die umuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?