- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
bulimia nevrosa diye bir hastalığa yakalandım mı naptım bilmiyorum açıkcası... bi sitede gördüm bu hastalıgı en azından bunun bir hastalık oldugunu bilmiyodum... yaklaşık 1 senedir var bu hastalık bende... kendimi bildim bileli diyet yaparım 16 yaşımdan beri diyebilirim ozamanlar çok şismandım etraftan gelen aşalayıcı tavırlara dayanamadım ve yogun bir sporla zayıfladım... suan ideal kilomdayım koruyorum ama bendeki bu yemek sevdasıda hiç bitmedi tabii yemek yemek şu hayattaki en sevdiğim sey diyebilirim... yinede kendimi tutuyorum çok kaçırdıgım zaman ya aşırı spor yapıyorum yada kusuyorum... bazen tembellik edip kısa yoldan kusma yolunu seçiyorum... şimdi hastalıgın belirtilerini okudugumda sanıım o hastalar devamlı kusuyorlarmış ne yeseler kusuyorlarmışş ama ben öyle degilim 1 hafta yada aylarca kusmadıgım zamanlar oluyo... kendim istediğim zaman irademle kusuyorum...bu şekilde kilo almadıgım içinde rahatım kendimce... şimdi ben bu illet hastalıga yakalandım mı tam anlayamadım yada kendime konduramıyorum... çünkü hergün hergün kusmuyorum siz ne düşünüyosunuz??? çok kafam karışık napıcam bilemiyorum