- 20 Ağustos 2013
- 153
- 9
- 118
- Konu Sahibi kivircikesmer
-
Neysem ve sonracigima kelimelerinden sonra bana kall geldi okuyamadim. Kendimi veremedim...
Neysem ve sonracigima kelimelerinden sonra bana kall geldi okuyamadim. Kendimi veremedim...
Öncelikle yaşını merak ettim :) Tabi bir de kelimeleri garip garip şekillerde yazmandan dolayı biraz uğraştırdı yazın. :)
İlklerimi sevdiğimle yaşamak isterim derken ne gibi ilkler, kaç yaşındasın da ilklerini düşünüyosun?
Elbet hayatına biri girecek, madem sen de hoşlanıyosun seviyeli düzgün bi ilişki yaşamanda bir sorun yok tabi ki.
Ahaahaahaaha orayi kacirdim iste bana erken kal gelmis bacim ondan oldu ama bu cunkunum bayildim ben buna..Ben 'çünkünüm' kısmını görünce kaldım :)
Kaç yaşındasın küçüksün sanırım.
arkadaşların seni kandırıyor olmasın ihtimal olarak söyledim çünkü çocuk niye 1 aydır tanıdığı kişilere hoşlandığı kişiyi söylesin mantıksız geldi.
Neysem, iyiki senden hoşlanıyomuşgit konuş , hoşlandığını söle,; sonracığıma bi Kafe'ye davet et.
Simdi ablalarim anlatiyorum 3.5 ay gibi bir suredir okuldan bir cocuktan hoslaniyodum cidden baya bi hosuma gidiyodu yani cocukneysem ama hic caktirmamaya calistim cunkunum pek özgüvenli değilim maalesef sonracigima gecen gun cocugun maci varmis e mac olurda benim kankalarim o macta olmaz mi bir kankam var ki akillara zarar gonder ne bilgi varsa alsin gelsin iste cocukla mevzuyu hoslandigin var mi ya getirmis ilk basta caktirmasada sonralarda dokulmus iste var demis tarif etmis bizimkiler yetmez demis sonra cocuk ne dese begenirsiniz benim adımı demis yani simdi bizimkilerde cocugu 1 aydir beni yillardir taniyolar yeminler falan gecmis aralarinda ama bana soylediler soyledikleri andan itibaren degisik bir kafa yasiyorum mutluluk desen heyecan desen ay cok hos biseymis yahu buuu e burda sorun mu var kizim keyfine bak derseniz asla bakama cunku hayatım boyunca kimseyle cikmadim boyle seyler nasil olur naparim simdi biliyorum benden hoslandigini ama çocuk bilmiyo napicam nasil davranicam acaba benden hoslanmaktan vazgecer mi ay ben utanirim ki hep ilklerimin sevdigim biriyle olmasini isterdim ama sanki pruzler cikicakmis gibi hissediyorum ya ben cok heyecanlandim galiba normal dusunemiyorum sanirsin christian bale teklif etti gormemisler gibiyim neysem kisaca bundan sonra nasil bi yol izlemeliyim keske iogrenmeseydim diyorum bazen yardim edin azcikin lutfennn
17 yasindayim ayy hayir ilk derken oyle degill yanlis dusunmussunuz ben aciklayamamisim dogrusuuyani ilk sarılma el ele tutma vs o tarz seyler
Ayy olmazkine cok utanclii bi durumd ben diyemem o gelmeli bence ben bayililirim soylerkennn ahaha
Çünkünüm, neysem, azıcıkın, sonracığıma... Ayyy
Daha ufak yaşın belli ki. Bence çocuğu düşünme canım. Kitap oku sen bol bol. Ciddiyim.
Bence hiç utançlar değil be, çünkünüm önce o söylemiş senden hoşlandığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?