- 20 Ağustos 2013
- 153
- 9
- 118
- Konu Sahibi kivircikesmer
-
İşte demek istediğim buydu. Burada düzgün bir şekilde yazmış olsaydın saygınlığın artardı, herkes konuna yönelik cevap yazardı. Kaldı ki daha eleştiri bile kaldıramıyorsun. Önce sen insanlara saygı duy ki insanlarda saygılıca yorum yapsın.
Ahhha çok şirin
Çok güzel duygular bunlar, kıymetini bilin.
Akışına bırak, çocuk seninle konuşursa sakın ola utanma, el ele, göz göze gezin tozun işte çayırda çimende
Koca kadınım pek heves ettim bak sana..
17 yasindayim ayy hayir ilk derken oyle degill yanlis dusunmussunuz ben aciklayamamisim dogrusuuyani ilk sarılma el ele tutma vs o tarz seyler
kendi geçmişime gittim tuhaf oldum öf be
özendim o heyecanına tadını çıkart
ayrıca utançlı korkunçluyu falan ben de kullanırm bazen komik oluyo ya
Hehh sonunda bee gelin bi kez opebilir miyimmm sizi lutfen intihara suruklediler beni burdabencede cok hos
17 yaşındasın sarılmak falan istiyorsun. Ya ben eski çağlarda kaldım ya şimdiki kızlar hayatı hızlı yaşıyor. Büyük konuşmayayım imtihanım olmasın. İlerde kızım olursa allah korusun.. Ben nişanlıyım sarılmak öpmek bile neyse devam edemeyeceğim. (Dini inançlarım gereği böyle konuştum,yanlış anlaşılmasın..)
Tabi kendi dusunceniz kendi iradenizde sanki kotu seyler yapmisim gibi bi izlenim uyandirdiniz yani sarilmak bence dunyanin en masum seyi he siz yapmazsiniz yaptirmazsiniz o sizin bileceginiz is yinede sagolun ama
Enee, meğersem sen de fıratcıymıssın ki ehe. Belki tanimiyolardir firati ondan itici gelmistir konusman olamaz mi ki allam yarepbim.
Şaka bi yana icindeki firati arkadas ortaminda konustur arkadasimkonuna gelince vay be ne ara liselilikten ciktim dedim, seninkiyle benzer olayi yasadik simdi univ.de de ayni bolumde okuyoruz sevdicegimle :) ne yapacagin konusuna gelince... Sadece dogal ol. İksir bu diyebilirim o derece cocukcagiz da heyecanlidir sen rahatmis gibi davran ki o da huzurlu olsun :)
heyecandan öyle yazmış kız ya bence diğer mesajlarında göremedim pek bozukluk
bilmiyorum bana sevimli geldi
ahaha öp şekerim
Güzel heyecanlar bunlar.. Güzel anilar olarak kalcak sana.. Gencligimi özledim..olaylari akisina birak ve tadini cikar
Enee suan oyle bi mutluyum kiii firatci buldum yeaatesekkurler ya valla biraz rahatlattin suan beni ayy ne guzel bisiymis o oylee :))) insallah bende yasarim ayni bolum falan dogal olmak sart onu biliyorum da ah bu utangacliiik insallahta size benzeriz ehe :)))
Tabiii kii, hatta erkek arkadasim da fırat fanı oldu aşırılı sekilde dinimiz amin
Artislik ettigime bakma ben de kipkirmiziydim ilk zamanlar :) ne yemek yiyebilirdim ne duzgun yururdum falanama zamanla alisiyosunuz birbirinize, hatta hayvanca en hizli yeme yarisi falan da yapiyonuz canim gelisme olursa yaz tamam mi :)
Tepki vercek bisey yok.. Kanin deli akiyo su an.. Duygularini dizginle anin tadini cikar ama sakin egitimini hayatini etkileyecek birsey yapma.. Guzel anilar olarak kalsin hayatinda.
Hele bi cocuk gelsin sana itiraf etsinde gerisini sonra düsünürüz
Tesekkurler.Yokk yapmam tabi ki oyle bisi bu arada ayni yaziniza 2 kez cevap vermisim simdi farkettim kusura bakmayin :))
Bencede bide hic etmiyomus off tam bir hevesin kursakta kalmasi durumucok uzulurum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?