Ben simdi napcammm cokk soktayim

Uyarılar geliyor yazdıklarınla ilgili sen yorumlara cevap yazarken bile tuhaf tuhaf yazıyorsun canım =) Olmazkine utançlı bir durum da neyin nesi =) Başka arkadaş da yazmış ama bencede sen çocuğu boşver bol bol kitap oku hem yaşın daha 17 üniversite sınavı için hazırlanman lazım senin.

Ahahah tesekkur ederim tavsiye icin ya ne biliyim daha samimi geldi böyle icimden gelerek yazdigim icin olduu hep duygularimi dizginleyemedim sankim ahaha

Belki de okuyorsundur evet bilemem. Ama forumu sıcak bulmakla ilgisi yok. Burda bir topluluğa hitap ediyorsan düzgün yaz ki olayı anlayalım. Okurken ruhum daraldı. Saçma bir diyalog değil ayrıca kulağına küpe olsun diye söyledim. Agresifleşmene lüzum yok. Bende o yollardan geçtim.

Aklımda tek kalan Christian Bale,onu da hiç sevmem İyisi mi uzayayım

Ahahah tesekkur ederim tavsiye icin ya ne biliyim daha samimi geldi böyle icimden gelerek yazdigim icin olduu hep duygularimi dizginleyemedim sankim ahaha

Ay yok vazgeçtim, sen boşver aşk meşk işlerini Türkçe nasıl kullanılır, kelimeler nasıl yazılır onun üzerine yoğunlaş. Samimi gelebilir sana ama bizim için resmen bir işkence oluyor bu yazım tarzı.

Yazima takilmaniza sasirdim sizinde dediğiniz gibi 17 yasindayim yani türkceyi dogru kullanamayacak kadar donanimsiz degilim bunun egitimini bile aliyorum tekrar soyluyorum samimi buldugum icin boyle bir konusma tarzi kullandim ki bence hala oyle hoslanmayacaginizi dusunmemistim

Konuyu bizde dalgaya mı almalıyız?
Söyleyin ona göre yorum yapalım.
Daha önce açtığınız konularda gayet net, anlaşılır şekilde ifade etmişsiniz kendinizi.
Bu konunun amacı nedir ?

Konuyu bizde dalgaya mı almalıyız?
Söyleyin ona göre yorum yapalım.
Daha önce açtığınız konularda gayet net, anlaşılır şekilde ifade etmişsiniz kendinizi.
Bu konunun amacı nedir ?

Dalga degil tabi ki konu gercek istediginiz tarzdada cevap verebilirsiniz hepsini dikkate alirim

bak sana bir fikir vereyim, önce duygularını dizginlemeyi öğren.. sakin zamanında bir foruma bile bu şekilde yazıyorsan çocukla karşılaştığında hata yapma payın çok fazla.. burada ki uyarıları ciddiye almanı tavsiye ederim ablan olarak, biz seni tanımıyoruz sonuçta.. seni tanıyan biri uyarırsa daha çok kırılırsın

Anliyorum sizi siz bilirsiniz okumazsiniz olur biter :) fakat neyi bosverip vermeyecegimi kitabi ne kadar okuyacagimin hukmu sizde değil onu bi bilin :)

Güzel heyecanlar bunlar.. Güzel anilar olarak kalcak sana.. Gencligimi özledim..olaylari akisina birak ve tadini cikar

Hoşlanmamak değil canım da bilmiyorum ilk okuldan beri dikkat ederim ben. Sınıfta bir arkadaşım vardı o çünkü değil de çünkülüm derdi öğretmenimiz her defasında uyarırdı senin yazılarını görünce aklıma o günler geldi. Toplum içinde daha dikkatli ol sadece söylenmek istenen bu. Yoksa eğitim seviyene aldığın eğitime laf söylemiyor kimse =) Birde o günlerden geçmiş biri olarak söylüyorum senin yerinde olsam üniversiteyi kazanana kadar o olaylara pek girmezdim bunun pişmanlığı vardır şimdiki aklım olsa ben öyle yapardım =)

Evet heycanliyimdir genelde tanıyan biri beni ne gibi bi konusa konuda uyarıcak orayı pek anlayamadim konusma dili olarak mi?

Anliyorum sizi siz bilirsiniz okumazsiniz olur biter :) fakat neyi bosverip vermeyecegimi kitabi ne kadar okuyacagimin hukmu sizde değil onu bi bilin :)
İşte demek istediğim buydu. Burada düzgün bir şekilde yazmış olsaydın saygınlığın artardı, herkes konuna yönelik cevap yazardı. Kaldı ki daha eleştiri bile kaldıramıyorsun. Önce sen insanlara saygı duy ki insanlarda saygılıca yorum yapsın.

Elestirinizide anladim fakat konusurken cunkunum dedigimi dusunmuyosunuzdur umarim yazarken kullanıyorum bu kelimeleri firat sevdigimden olsa gerek zaten nerede nasil konusacagimi farkina varacak yastayim evet üniversite var tabiki unutmuyorum onuu insallah ilk önceliğim her zaman o bu isler sonra gelirr

Tesekkur ederim gerçekten tepkisiz bi cevap olarak cok mutlu oldum :) insallah dediginiz gibi olur

Tepki vercek bisey yok.. Kanin deli akiyo su an.. Duygularini dizginle anin tadini cikar ama sakin egitimini hayatini etkileyecek birsey yapma.. Guzel anilar olarak kalsin hayatinda.

Off cok guzel heyecanlar bunlar, ozledimmmmm:))

Ablacim yapman gereken, cocukla arada sirada goz goze gelmeye calismak ve o anlarda ufakk gulumsemeler.. Cocugu sana acilmak icin cesaretlendirmen gerek :) ve bu gunlerinin kiymetini bil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…