Sinirle yazınca dikkat edememişim :)Eşin haklı fevri davranmışsın.Dürüstçe söylemiş.Biz böyle davranınca onlar da yaptıkları her şeyi saklama ihtiyacı hissediyor.
Ayrıca çok özür dileyerek portmanto o fortmanto değil.Düzeltmezsem rahat edemeyecektim.
Ohooooo bu sorun mu ki. Ne yazım yanlışları var. Hepsini düzeltmeye kalksanEşin haklı fevri davranmışsın.Dürüstçe söylemiş.Biz böyle davranınca onlar da yaptıkları her şeyi saklama ihtiyacı hissediyor.
Ayrıca çok özür dileyerek portmanto o fortmanto değil.Düzeltmezsem rahat edemeyecektim.
Bize düşen pay 300 tl demişsin. Yani zaten vereceğiniz bir para. Eşinin vermesi normal. Ama cebindeki parayı ve ödemeleri düşünüp ahşap eşyayı almamalıydı. Bunda haklısınız.
Ayrıca küçük çocuklar gibi küsmesi de komik. Ne bu böyle. Haklı oldugun halde gidip adama sarılırsan işte böyle totosu kalkar. Taviz verme. Kavga da etme daha. Bırak ne yaparsa yapsın.
Kahvaltını yap. Al çocugunu bi ahbabına git.
Bendeki takıntı o yüzden özür diledim ya.Yazmazsam çok kötü hissediyorum özellikle regl öncesi zira bugün ogün.Napiyim Allah başka dert vermesin bana daOhooooo bu sorun mu ki. Ne yazım yanlışları var. Hepsini düzeltmeye kalksan
Bırak biraz kendi haline,biraz yumuşayınca kusura bakma fevri davrandım diyebilirsin.Barışmak için debelendikçe dikleniyorlar.Sinirle yazınca dikkat edememişim :)
Ya çok iyidir ama böyle zamanlarda kincidir kolay barışmaz.bilmiyorum ya
Sende tabi. Sen sarılınca, bak hatasını anladı gönlümü almaya çalışıyor diye düşündü kocan. Oralı olma. Daha da kaldırma totoyu.Küs kalmayı sevmiyorum.ama sarılmadaydım keşkehata bende
Ben de karı koca gizli bir şeylerin olduğunu okuyunca sinirlerim tepeme çıkıyor nedense
Yahu o senin hayat arkadaşın, neden gizlersin? Neden saklarsın?
Evlilikte olmazsa olmaz denen GÜVEN nereye gider sonra?
kayınvalidem dedi...ona yardım edin diye.
eşimde bikere verirsek hep alışır demişti....
günahını almayım ama validem yüzünden vermiştir...ya inanın ben kendime bile bişey almıyorum bu ara....
Konu ne olursa olsun, sebep ne olursa olsun eşlerle paylaşılmalı. Diğer türlü o eşe "dış kapının dış mandalı" muamelesi yapıldığını düşünüyorum ben.
Eşiniz size gelip "canım, babamın arabasını acil durumlarda kullanıyoruz, babam da vergisinin bir kısmını istedi, ne yapalım, vermezsek ayıp olur, kullandık çünkü, ama bundan sonra da kullanalım mı yoksa hiç elimizi değdirmeyip taksi mi kullanalım, ona göre davranalım, ama bu kez verelim, ne dersin" deseydi keşke.
Babadir ya atadir vermiş nolcak ki onlar bize kaç 300 harciyorlar büyüyene kadar. Çok fevri davranmissinuz umarum düzelir araniz ki esiniz saklamamis sizdenMerhabalar hanımlar.ev aldık 2.5 ay önce taşındık.kredi ödüyoruz.eşimle 2 miz de çalışıyoruz.kredi den hariç dışarı da 10 bin kadar borcumuz var ( kaynıma )
Tv falan aldık onlaron taksidi faturalar derken elimize bişey kalmıyor pek.
kayınvalidem le kayınpeder ayrı yaşıyor.valide bizde kalıyor oğluma bakıyor.
bizim arabamız yok.hastalık vb durumlarında k.babamı çağırıyoruz gelip götürüyor.1 2 defa da markete gittik ilte toplu alışverişe.
araba vergisi varmış ödenecek toplam 900 yl.bizim payımı
za düşende 300 tl.
eşim benden habersiz vermiş 300 tl yi.
2 gün önce de netten ahşap ekmeklik fortmanto vb.almış taksitle.
persembe akşamı eve geldim.doğalgaz faturamıZ gelmiş.birde babasına verdiği parayı söyledi bende çok sinirlendim madem öyle bu ay mobilya almasaydın.300 tl de çok vermissin falan dedim.biraz sakinleştirmeye çalıştı ama daha da sinşr oldum.hesap yaptım bu ay aylık ödememiz 3000 elimize geçecek para 2600.ve maaşa var 15 gün...
o da bidaha babamı çağırmassın taksi çağırırsın.ben siz hasta oluyorsunuz dşye verdim.söylemeseydim bilmeyecektin vs.dedi.iyi o zaman bende senden gizliyeyim bişeyleri olurmu öylededim,sustu.
perşembeden beri bana soğuk.dün akşam eve geldim.yoktu evde hiç aramadım.oğlum ve valide evdeydi.kaynımın yanına gitmiş.
geldi normal sohbet ettik karneler fln.
sonra yatmaya gitti odaya bende gittim.
sarıldım falan.aldı eşyalarını gitti salonda yatmaya.bu arada salondada valide tv izliyordu.yani ayrı yattığımızı gördü.sorun var anladı.
ben şimdi ne yapayım.sabahtan biyere çıkmayı düşündüm ama gitcek biyer bulamadım.kahvaltı hazırlamak gelmiyor içimden ama 6 yaşında oğlum var.
ya bilmiyorum belki cok abarttım ama inanın kendime özel bişey alamıyorum aylardır.yada gezmeye vs gidemiyoruz bu ara ailecek...eşimde öyle savurgan biri değil.
ama babasına para verince kızdım nedense.
nasıl davranayım ben şimdi tutumum ne olmalı.haksız mıyım haklı mıyım hiç bilemedim
okuyan herkese teşekkür ederim
ya bilmiyorum belki cok abarttım ama inanın kendime özel bişey alamıyorum aylardır.yada gezmeye vs gidemiyoruz bu ara ailecek...
Babadir ya atadir vermiş nolcak ki onlar bize kaç 300 harciyorlar büyüyene kadar. Çok fevri davranmissinuz umarum düzelir araniz ki esiniz saklamamis sizden
Bakın beni anlamıyosunuz.madem aklında para vermek vardı,alışverişi bu ay yapmasaydı....Üstelik ben talepte bulunmadım bile al diye...ne gerek var böyle zorda kalmaya.
kıyıda kenarda hastalık için olanı vericem şimdi
Bize manevi olarak yardım ediyor validem.cocuğuma bakıyor.Bence abartmışsın şöyleki ;
Şimdi kv çocuğa bakıyor farz etki bakıcı tutmuşsun her ay belli ücret ödeyecektin neticede ,yani illa araba vergisi olayı değil durum !HAdi bu yılda bir yani,
Ha söylemeliydi belki ama belli ki zor durumda kalmış,eğer böyle yaparsanız bazı şeyleri yalana sürükler ve saklar sizden.
Daha sakin olmalısınız !!
Ama kredi kartından yaptığı diğer alışveriş uygun olmamış bunda haksız bunu hesap etmeliydi.
Vermeyin
Gidip babasından borç alsın
Biz
Bize manevi olarak yardım ediyor validem.cocuğuma bakıyor.
Kaynıma da 70.000 tl değerinde maddi yardım etti.çocuğuma baktığı için hiç sorun yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?