ben şimdi nasıl davranayım.çok sinirliyim.haklımıyım haksız mıyım bilmiyorum...

Kpin kocanin babasi degil mi bu ayda parayi vermeseydi. Ne olacakti sanki ayrica arabayi ortak kullanmiyorsunuz ki vergisinden bi pay odeyin sadece ihtiyac oldugunda hastalikta falan aliyosunuz. O da herzaman olmuyor. Sacma bence para vermesi

Her ay versen alır.öyle bir adam

Çok abarttı evet.

her ay para ver almam demez cnm.banada söyledi vergisi kaskosu col tutuyor satacam falan demişti.de ben biz yardım edelim fln demedim hiç

olayı abarşsınız gibi geldi. sonuçta adam gidip sade arçur etmeviniz için almış üstelik sizesorarak hatta taksitli mi peşin mi die bile sormuş ve siz deylamışsınız. şimdi babasına vermiş onu almasaymış bilmem ne dierek yan çiziosunuz.
önceki mesajlarınızda babasına vermiş, ona bişer demiorum madem mobilyayı nie almış almasaymış, ben al demedim kızgınlığım ona fln yazmışsınız
sonraki mesajlarda da nie 300 kp verdiye dönmüş olay, hangisine kızdığınızı siz bile anlamamışsınız sanırım. borç ödüor olmak zordur o yüzden sinirleriniz yıpranmış bence. bu kadar kızmasaymışsınız da olurmuş.

lakin arabanın vergisini paylaşma konusunda haklısınız, madem illa bi para vermek gerekicekse siz de kullanıosunuz die kullandığınız kadar benzin yüklerdiniz olup biterdi. kp geçim derdi varsa o ayrı tabi de yoksa bana da bu sebeple para verilmesi mantıksız geldi.

eşinize de bu kadar kızıp yüklenmektense daha uygun bi dille anlatabilirdiniz neden kızdığınızı, tabi onun bu kadar bi olayla da yatak ayırması doğru olmamış.

yani sonuç olarak ikiniz de fevri davranmışsınız bence bu olayı daha fazla uzatmadan konuşarak çözmenizi tavsiye ederim kolaylıklar gelsin[/QUOTE]

Mobilya alırken babasına para vereceği hesapta yoktu.dolayısı ile al dedim.
haklısın neye kızdım biraz karıştı.

biz arabayı almıyoruz.eşim kullana

Evet haklısın biraz karıştı birbirine.
eşim ztn araç kullanamıyor.babasıbgeliyor almaya.ona da benzin alıyoruz.

hayır bakmakla yükümlü kimsesi yok.ev borcu yok.
valide bende kalıyor.kadına para falan verdiği yok.
çocukları büyük ve hepsi çalışıyor. K.babam yalnız yaşıyor.
ama olsun yılda bikaç krre arada bir ağlar para yetmiyor diye...
biz eşimle hallettik sorunu.şuan sorun yok

Ortada suclu yok iki suclu var. Esiniz haksiz cunku bir aile butcesi olmali..yani gelenle gidenin oturup.ortak kararini verebilmelisiniz
Siz haksizsiniz yok yere adama sinirlenip kizmissiniz.

nora2010 sana gore sen eşine gore esin haklı bence yapman gereken alttan almamak o gelsin arayı düzeltmeye çalışsın tut kendini biraz :)

halletmenize sevindin zira ortada çok büyütülecek bişey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…