Yeni evli değiliz nerdeyse 9 senelik evliyiz.evlenirken de borçsuz kendi paramızla evlendik.Bunlar hep parasizliktan
Para y gurultu cok olur
Keske evlenirken gucunun ustune cikmasa insanlar o zaman belki biraz hafifler bu durumlar
Hmm o kismi kacirmisim, kaynima borc var deyince ben de evlilik borcu sandimYeni evli değiliz nerdeyse 9 senelik evliyiz.evlenirken de borçsuz kendi paramızla evlendik.
İyi de eşiniz fazla gittiyseniz,belki benzin parası olarak ta vermiş olabilir.Kp almaması gerekirdi o ayrı.Kv sizdeyse kp kiminle kalıyor.
Hmm o kismi kacirmisim, kaynima borc var deyince ben de evlilik borcu sandim
Ne bileyim, cebinizde fazla para olsa bunlari hic tartismazdiniz bile cunku gordum ki tek sebep para, para olsa ne o 300 lira koyardi size ne de o ahsap esyalar
Merhabalar hanımlar.ev aldık 2.5 ay önce taşındık.kredi ödüyoruz.eşimle 2 miz de çalışıyoruz.kredi den hariç dışarı da 10 bin kadar borcumuz var ( kaynıma )
Tv falan aldık onlaron taksidi faturalar derken elimize bişey kalmıyor pek.
kayınvalidem le kayınpeder ayrı yaşıyor.valide bizde kalıyor oğluma bakıyor.
bizim arabamız yok.hastalık vb durumlarında k.babamı çağırıyoruz gelip götürüyor.1 2 defa da markete gittik ilte toplu alışverişe.
araba vergisi varmış ödenecek toplam 900 yl.bizim payımı
za düşende 300 tl.
eşim benden habersiz vermiş 300 tl yi.
2 gün önce de netten ahşap ekmeklik fortmanto vb.almış taksitle.
persembe akşamı eve geldim.doğalgaz faturamıZ gelmiş.birde babasına verdiği parayı söyledi bende çok sinirlendim madem öyle bu ay mobilya almasaydın.300 tl de çok vermissin falan dedim.biraz sakinleştirmeye çalıştı ama daha da sinşr oldum.hesap yaptım bu ay aylık ödememiz 3000 elimize geçecek para 2600.ve maaşa var 15 gün...
o da bidaha babamı çağırmassın taksi çağırırsın.ben siz hasta oluyorsunuz dşye verdim.söylemeseydim bilmeyecektin vs.dedi.iyi o zaman bende senden gizliyeyim bişeyleri olurmu öylededim,sustu.
perşembeden beri bana soğuk.dün akşam eve geldim.yoktu evde hiç aramadım.oğlum ve valide evdeydi.kaynımın yanına gitmiş.
geldi normal sohbet ettik karneler fln.
sonra yatmaya gitti odaya bende gittim.
sarıldım falan.aldı eşyalarını gitti salonda yatmaya.bu arada salondada valide tv izliyordu.yani ayrı yattığımızı gördü.sorun var anladı.
ben şimdi ne yapayım.sabahtan biyere çıkmayı düşündüm ama gitcek biyer bulamadım.kahvaltı hazırlamak gelmiyor içimden ama 6 yaşında oğlum var.
ya bilmiyorum belki cok abarttım ama inanın kendime özel bişey alamıyorum aylardır.yada gezmeye vs gidemiyoruz bu ara ailecek...eşimde öyle savurgan biri değil.
ama babasına para verince kızdım nedense.
nasıl davranayım ben şimdi tutumum ne olmalı.haksız mıyım haklı mıyım hiç bilemedim
okuyan herkese teşekkür ederim
Bunlar hep parasizliktan
Para yoksa kavga gurultu cok olur
Keske evlenirken gucunun ustune cikmasa insanlar o zaman belki biraz hafifler bu durumlar
Arabaya yakıt lazım o da para. Demek ki kp hesap ediyor. Yani biz bilmeyiz, arabaya siz de biniyorsunuz vergisine yardım edin vs. Size de kv yardımcı oluyor, o da büyük avantaj. Tek sıkıntı eşinizin internetten bu ay alışveriş yapmış olması olmuş. Dua edinde kaynınız verin para mı demiyor. Siz borçlar yüzünden bunalmışsınız, kendinize birşey alamamaktan şikiayetçi olduğunuz cümleden yola çıkarak yazıyorum. Bu kadar sıkıntıya başkası için değil kendiniz için girmişsiniz, ev almışsınız. Bence haksızsınız.
Canim benim tamamen haklisin elbette ki eslerin birbirinden gizli hareket etmesini gerektirmez ama bir de su yonunden bak cebin para dolu olsa ne kalkip kaynindan borc alirsin ne de esinin ailesine verecegi 300 lira senin gozune batar degil mi ama? Sana kendimden ornek vereyim biz esimle parasiz pulsuz kredisiz evlendik, esim esya alalim dedi benim var koltugum kanepem onlari alalim annemin evinde duruyor dedim, yok kabul edemem dedi, ben de dedim ki o zaman esyali ogrenci evleri var ( o zamanlar kendisi de o evlerden birinde yasiyordu ) onlardan tutalim dedim, ben bilmiyor muydum esyanin iyisini vs?Nasıl yani???
Eşinden gizli hareket etmesi için sebep olabilir mi parasızlık?
Parasızlık bile olsa ortada, eşlerin bunu konuşup paylaşması gerekmez mi????
Sana yalan söyledim akrıcım, çünkü parasızdım
Aaaaa oldu o zaman kocacım
Var mı böyle birşey, olabilir mi, mümkün mü Allah aşkına?
Parası olmayan dediğiniz kesimden olup çocuk büyüten, ama saygıyı, dürüstlüğü elden bırakmamış tanıdıklarım var benim bir sürü.
Herhangi bir zor durumda hemen bir şey gizlemeye mi gitmeli eşlerden biri? Yoksa bu "benim" değil, "bizim" bütçemiz deyip her konuda önceden ortak karar mı alınmalı?
O konuda haklisin ki ona dediğim yok hani belki bir anda lazim oldu esinizde geri çevirmedi belki yoksa o hususta haklisinizBakın beni anlamıyosunuz.madem aklında para vermek vardı,alışverişi bu ay yapmasaydı....Üstelik ben talepte bulunmadım bile al diye...ne gerek var böyle zorda kalmaya.
kıyıda kenarda hastalık için olanı vericem şimdi
Sana haber vermesi lazımdı o konuda sen haklısın daMerhabalar hanımlar.ev aldık 2.5 ay önce taşındık.kredi ödüyoruz.eşimle 2 miz de çalışıyoruz.kredi den hariç dışarı da 10 bin kadar borcumuz var ( kaynıma )
bizim arabamız yok.hastalık vb durumlarında k.babamı çağırıyoruz gelip götürüyor.1 2 defa da markete gittik ilte toplu alışverişe.
za düşende 300 tl.
persembe akşamı eve geldim.doğalgaz faturamıZ gelmiş.birde babasına verdiği parayı söyledi bende çok sinirlendim madem öyle bu ay mobilya almasaydın.300 tl de çok vermissin falan dedim.biraz sakinleştirmeye çalıştı ama daha da sinşr oldum.hesap yaptım bu ay aylık ödememiz 3000 elimize geçecek para 2600.ve maaşa var 15 gün...
o da bidaha babamı çağırmassın taksi çağırırsın.ben siz hasta oluyorsunuz dşye verdim.söylemeseydim bilmeyecektin vs.dedi.iyi o zaman bende senden gizliyeyim bişeyleri olurmu öylededim,sustu.
perşembeden beri bana soğuk.dün akşam eve geldim.yoktu evde hiç aramadım.oğlum ve valide evdeydi.kaynımın yanına gitmiş.
sarıldım falan.aldı eşyalarını gitti salonda yatmaya.bu arada salondada valide tv izliyordu.yani ayrı yattığımızı gördü.sorun var anladı.
ben şimdi ne yapayım.sabahtan biyere çıkmayı düşündüm ama gitcek biyer bulamadım.kahvaltı hazırlamak gelmiyor içimden ama 6 yaşında oğlum var.
ya bilmiyorum belki cok abarttım ama inanın kendime özel bişey alamıyorum aylardır.yada gezmeye vs gidemiyoruz bu ara ailecek...eşimde öyle savurgan biri değil.
nasıl davranayım ben şimdi tutumum ne olmalı.haksız mıyım haklı mıyım hiç bilemedim
okuyan herkese teşekkür ederim
yanı utanmadan bırde paramı alıyor sızı 1 2 doktora getırdı dıye. 300 taksıde cagırırısınMerhabalar hanımlar.ev aldık 2.5 ay önce taşındık.kredi ödüyoruz.eşimle 2 miz de çalışıyoruz.kredi den hariç dışarı da 10 bin kadar borcumuz var ( kaynıma )
za düşende 300 tl.
okuya herkese teşekkür ederim
dıyebılır annesı ıstedıgı kadar para verır bundan sıze ne o sızden 10 bınj ıstıyebılır . para yoksa borc yapmıyacaksınız ev almıyacaksıız vs vs aylarca kendıme bırsey alamadıktan sonra ne nladım o hayattanKaynım paramı verin demez.çünkü annesi ona zaten 70.000 tl yardım etti.( bizede manevi yardım ediyor.cocuğa bakarak
evet haklısınız biraz bunaldım doğru.zaten inkar etmiyorum
Sana haber vermesi lazımdı o konuda sen haklısın da
ihtiyacınız olunca kp derin arabasını kullanıyormuşsunuz varsın versin 300 tl
o kadar da büyük bir rakam değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?