ben şimdi nasıl davranayım.çok sinirliyim.haklımıyım haksız mıyım bilmiyorum...

Bunlar hep parasizliktan
Para yoksa kavga gurultu cok olur
Keske evlenirken gucunun ustune cikmasa insanlar o zaman belki biraz hafifler bu durumlar

Bunlar hep parasizliktan
Para y gurultu cok olur
Keske evlenirken gucunun ustune cikmasa insanlar o zaman belki biraz hafifler bu durumlar
Yeni evli değiliz nerdeyse 9 senelik evliyiz.evlenirken de borçsuz kendi paramızla evlendik.

İyi de eşiniz fazla gittiyseniz,belki benzin parası olarak ta vermiş olabilir.Kp almaması gerekirdi o ayrı.Kv sizdeyse kp kiminle kalıyor.

Yeni evli değiliz nerdeyse 9 senelik evliyiz.evlenirken de borçsuz kendi paramızla evlendik.
Hmm o kismi kacirmisim, kaynima borc var deyince ben de evlilik borcu sandim
Ne bileyim, cebinizde fazla para olsa bunlari hic tartismazdiniz bile cunku gordum ki tek sebep para, para olsa ne o 300 lira koyardi size ne de o ahsap esyalar

Hmm o kismi kacirmisim, kaynima borc var deyince ben de evlilik borcu sandim
Ne bileyim, cebinizde fazla para olsa bunlari hic tartismazdiniz bile cunku gordum ki tek sebep para, para olsa ne o 300 lira koyardi size ne de o ahsap esyalar

Ya normalde her ay böyle sıkıntı çekmiyoruz.
taksitler falanda varya o yüzden.
krediyi az çekelim diye aldık o borcu da

Sadece birkaç defa kullandığınız araba için 300 tl vermek yerine taksiyle gitseniz daha karda olurdunuz o ayrı mesele ama biraz abartmışsınız gibi geldi bana.
Ama eşiniz evde kayınvalide varken gidip salonda yatarak hiç doğru bir şey yapmamış.

Arabaya yakıt lazım o da para. Demek ki kp hesap ediyor. Yani biz bilmeyiz, arabaya siz de biniyorsunuz vergisine yardım edin vs. Size de kv yardımcı oluyor, o da büyük avantaj. Tek sıkıntı eşinizin internetten bu ay alışveriş yapmış olması olmuş. Dua edinde kaynınız verin para mı demiyor. Siz borçlar yüzünden bunalmışsınız, kendinize birşey alamamaktan şikiayetçi olduğunuz cümleden yola çıkarak yazıyorum. Bu kadar sıkıntıya başkası için değil kendiniz için girmişsiniz, ev almışsınız. Bence haksızsınız.

Bunlar hep parasizliktan
Para yoksa kavga gurultu cok olur

Nasıl yani???

Eşinden gizli hareket etmesi için sebep olabilir mi parasızlık?
Parasızlık bile olsa ortada, eşlerin bunu konuşup paylaşması gerekmez mi????

Sana yalan söyledim akrıcım, çünkü parasızdım
Aaaaa oldu o zaman kocacım

Var mı böyle birşey, olabilir mi, mümkün mü Allah aşkına?

Parası olmayan dediğiniz kesimden olup çocuk büyüten, ama saygıyı, dürüstlüğü elden bırakmamış tanıdıklarım var benim bir sürü.

Herhangi bir zor durumda hemen bir şey gizlemeye mi gitmeli eşlerden biri? Yoksa bu "benim" değil, "bizim" bütçemiz deyip her konuda önceden ortak karar mı alınmalı?

Kaynım paramı verin demez.çünkü annesi ona zaten 70.000 tl yardım etti.( bizede manevi yardım ediyor.cocuğa bakarak
evet haklısınız biraz bunaldım doğru.zaten inkar etmiyorum

Canim benim tamamen haklisin elbette ki eslerin birbirinden gizli hareket etmesini gerektirmez ama bir de su yonunden bak cebin para dolu olsa ne kalkip kaynindan borc alirsin ne de esinin ailesine verecegi 300 lira senin gozune batar degil mi ama? Sana kendimden ornek vereyim biz esimle parasiz pulsuz kredisiz evlendik, esim esya alalim dedi benim var koltugum kanepem onlari alalim annemin evinde duruyor dedim, yok kabul edemem dedi, ben de dedim ki o zaman esyali ogrenci evleri var ( o zamanlar kendisi de o evlerden birinde yasiyordu ) onlardan tutalim dedim, ben bilmiyor muydum esyanin iyisini vs?
Sana kesinlikle katiliyorum ama parasizlikta o 300 lira yuzunden tartisma cikar vay neden verdin vay niye haberim yok vs vs uzar gider
Her kurus icin de birlikte plan yapilmaz ki? Param varsa canimin istedigini alirim esime ne sorayim ki? Tshirt begendim esine sor, canim tatli istedi aldim esine sor, annemin 500 liraya ihtiyaci vardi versem gecinebilir miyim esine sor degil yani durum ben onu demek istedim

O konuda haklisin ki ona dediğim yok hani belki bir anda lazim oldu esinizde geri çevirmedi belki yoksa o hususta haklisiniz

Sana haber vermesi lazımdı o konuda sen haklısın da

ihtiyacınız olunca kp derin arabasını kullanıyormuşsunuz varsın versin 300 tl

o kadar da büyük bir rakam değil

Esin hakli, cok hakli.
Amaciniz ne sizin hanfendi?
Ev aldiniz diye ozel sofor gibi kullandiginiz kp in araba vergisinden muaf tutulmakmi?
Eger boyle zorlanicaksinz ev almasaydin derler adama.

kayınpederinizin ekonoik durumu kötü mü? araç vergisinin bir kısmını sizden almasını anlayamadım.

yanı utanmadan bırde paramı alıyor sızı 1 2 doktora getırdı dıye. 300 taksıde cagırırısın

Kaynım paramı verin demez.çünkü annesi ona zaten 70.000 tl yardım etti.( bizede manevi yardım ediyor.cocuğa bakarak
evet haklısınız biraz bunaldım doğru.zaten inkar etmiyorum
dıyebılır annesı ıstedıgı kadar para verır bundan sıze ne o sızden 10 bınj ıstıyebılır . para yoksa borc yapmıyacaksınız ev almıyacaksıız vs vs aylarca kendıme bırsey alamadıktan sonra ne nladım o hayattan

Para olmayinca yetmeyince boyle sorunlar oluyor normal olarak. Kbnizin para almasıni anlayamadım ya. Belki esinizde kendini yetersiz gormustur zoruna falan gitmiştir, bilemiyorum allah yardimciniz olsun.

Sana haber vermesi lazımdı o konuda sen haklısın da

ihtiyacınız olunca kp derin arabasını kullanıyormuşsunuz varsın versin 300 tl

o kadar da büyük bir rakam değil

Eşimde ehliyet var ama şöförlüğü yok....
tamam büyük rakam değil buna katılıyorum.o zaman mobilya almasaydı bu ay....kızgınlığım o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…