ben şimdi nasıl davranayım.çok sinirliyim.haklımıyım haksız mıyım bilmiyorum...

Tabiki banane.....demek istediğim borcunu şuan istemez.haa istesede her an hazırlıklıyım zaten....borcum olduğunu hiç unutmuyorum.
ne yapalım efendim alamadım kendime bu aralar bişey. Sıkıntıya girmeden mal sahibi olunmuyor.ama insanız işte bunalıyoruz

Eşimde ehliyet var ama şöförlüğü yok....
tamam büyük rakam değil buna katılıyorum.o zaman mobilya almasaydı bu ay....kızgınlığım o
hangı erkek mobılya alır ya cok ters geldı bana benım esım ben begenmeden mobılyla felan almaz sormadanda almaz sacma geldı bana

ozaman almıcan o evı uygun kırada oturcan yada sıkınıtıyı cekecen yapılcak birsey yok. düğünü kendın ödedın borc şımdı yıne borc şımdı harcayamaıdıktan sonra ne yapyım 69 sonra parayı. yanlış anlama sakın ama 2600 le ev al gecın üstünede borc zor

acıkcası 300 e taksıde cagırırdın hem de 1 2 defa degıl daha sık...

Sağlık olsun artık ne yapayım....
kaynımın şöförlüğü var.istediği gibi keyfi geziyor arabayla.o da 300 vermiş.
k.pederim emekli evi kendinin
bakmakla yükümlü kimsesi yok.validem e para falan verdiği yok.yinede ağlar hep yok diye....

madem 70 bın kaynınıza verebıldı sızın dugununuze nıye destek olmadılar

="SSelinn_88, post: 44799763, member: 717513"]ozaman almıcan o evı uygun kırada oturcan yada sıkınıtıyı cekecen yapılcak birsey yok. düğünü kendın ödedın borc şımdı yıne borc şımdı harcayamaıdıktan sonra ne yapyım 69 sonra parayı. yanlış anlama sakın ama 2600 le ev al gecın üstünede borc zor[/QUO

her zaman böyle daralmıyoruz canım.bu ay biraz daraldık.evin 3 te 2 sini nakit versik az kredi çektik...ama iste dar zamanda 300 bile önemli

ozaman bınmıcen arabasına taksı cagırcan.ztn eşın kulanamıyor taksı cağır. cok sacma geldı bana ben arabamla annemı babamı doktora getırıyorum dıye arbanın vergısınımkı alcam onlardan

nasıl bırıkım yapabıldın ozaman aynı şekıl devam et

[QUOTelinn_88, post: 44799794, member: 717513"]ozaman bınmıcen arabasına taksı cagırcan.ztn eşın kulanamıyor taksı cağır. cok sacma geldı bana ben arabamla annemı babamı doktora getırıyorum dıye arbanın vergısınımkı alcam onlardan[/QUOTE]
Öyle yaparım artık ne yapayım

Evet canım ona ev alması için kayınvalidem baba mirası ve kocanın verdiği toplu parayı ona verdi....bize 10;lira dahi vermedi...sorun bu ise OTE="SSelinn_88, post: 44799828, member: 717513"]kaynına 70 bın hedıye ettı sıze etmedı ?[/QUOTE]
Evt

Şuan maaşın biri krediye gidiyor.birikim olmuyor yani
maaş az 2600 ev almak zor hayat şartları pahlı tamam ev alırsın ama dedıgın gıbı ğst baş gezmek vs onlar olmaz oda bır ıhtıyac ama en azından ara sıra. allah yardımcın olsun ne dıyeyım ama aklın varsa bırdaha taksı cagır 300 tl hergun cagırırsın

hangı erkek mobılya alır ya cok ters geldı bana benım esım ben begenmeden mobılyla felan almaz sormadanda almaz sacma geldı bana
Benimki bana gösterdi de aldı.ama buay al demedim ben tabi.aa bizimki çok anlar ev dekorasyonunan

Evt[/QUOTE]
beraber mı oturcaklar kaynınla eger hepsını ona verdıyse haksızlık etmıs

İşte artık pek düşünmüyorum çağırmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…