10 sayfa olmuş hepsini okuyamadım
Ama ben en çok o ekmeklik mi portmanto mu her ne ise onu eşinizin sizin haberiniz olmadan almasına şaşırdım
Bu tarz şeyleri genellikle kadınlar almaz mı
Babaya o para veriliyor ise her sene onun ayı yılı bellidir sigorta vergi zamanı belli planlama yapmalı eşiniz
Ancak kaynınızdan borç alıp tv vs de taksitle aldık diyorsunuz her şeyiniz dört dörtlük olmak zorunda mı yani eski tvniz dursun büyük boy duvara monteli olmasın vs vs
Borç gergin yapıp sizleri yıpratıyor
Cnm boşver beterin beteri var, eşin iyi bir insana benziyor,anlayışla karşıla.
Mesela bizim arabada eşimin babasının üstüne kayıtlıymış,eşim zamanı olmadığı için işlemlerle babasının ilgilenmesini istemiş.arada eşime diyorum üstüne al,oralı olmuyor.İnşallah miras paylaşılırken kardeşlerinden yana problem çıkmaz,yoksa yine kendisi üzülür.
Insan babasin dan arasira arabayi aliyor diye niye babasina para versin ? Babasi neden istesin anlayamadim.. Sen haklisin hic taviz verme eline gecen belli giden para belli ona gore harcamasi gerekirdi
Bir kısmını yanlış anladınız sanırım.
mobilyaları almadan önce bana sordu.hatta alayımmı kaç taksit vs yaptırayım dşye bile sordu.eski tv kv nin odasına koyduk duruyor.hala çok eksiğimiz var
sorun degil zamanla tamamlarız
kızdığım babasına para vermiş
ve beni verdikten sonra haberdar ediyor.
sonuçta bende elimize nasılsa para kalır diye
al demiştim o mobilya yı.
bazı arkadaşlar benzini siz atın vergiye karışmayın demiş te
zaten benzin parasını verdiğimiz oluyor
oğlumun kontrolü için gittiğimizde
benzin parasını istemiş k.peder
Babasına verdiğini de verince söylemiş olabilir babasının yanında arayıp soramamıştır
Bu vergiyi her sene mi veriyorsunuz ilk ki
Her sene veriyorsanız görev gibi kalmış üstünüze artık yapacak bir şey yok hesabı ona göre yapsın eşiniz
Aaa olurmu araba yı da aldığımız yol eşim kuşşanamıyor zaten.kp gelip götürüyor acil durumlarda.
belli aralıklarla ağlar para diye k.babam
2 kişi çalışıyoruz ya zenginiz.
her ay versem almam kızım demez yani
bakma o konularda yüz vermiyorum ben
Merhabalar hanımlar.ev aldık 2.5 ay önce taşındık.kredi ödüyoruz.eşimle 2 miz de çalışıyoruz.kredi den hariç dışarı da 10 bin kadar borcumuz var ( kaynıma )
Tv falan aldık onlaron taksidi faturalar derken elimize bişey kalmıyor pek.
kayınvalidem le kayınpeder ayrı yaşıyor.valide bizde kalıyor oğluma bakıyor.
bizim arabamız yok.hastalık vb durumlarında k.babamı çağırıyoruz gelip götürüyor.1 2 defa da markete gittik ilte toplu alışverişe.
araba vergisi varmış ödenecek toplam 900 yl.bizim payımı
za düşende 300 tl.
eşim benden habersiz vermiş 300 tl yi.
2 gün önce de netten ahşap ekmeklik fortmanto vb.almış taksitle.
persembe akşamı eve geldim.doğalgaz faturamıZ gelmiş.birde babasına verdiği parayı söyledi bende çok sinirlendim madem öyle bu ay mobilya almasaydın.300 tl de çok vermissin falan dedim.biraz sakinleştirmeye çalıştı ama daha da sinşr oldum.hesap yaptım bu ay aylık ödememiz 3000 elimize geçecek para 2600.ve maaşa var 15 gün...
o da bidaha babamı çağırmassın taksi çağırırsın.ben siz hasta oluyorsunuz dşye verdim.söylemeseydim bilmeyecektin vs.dedi.iyi o zaman bende senden gizliyeyim bişeyleri olurmu öylededim,sustu.
perşembeden beri bana soğuk.dün akşam eve geldim.yoktu evde hiç aramadım.oğlum ve valide evdeydi.kaynımın yanına gitmiş.
geldi normal sohbet ettik karneler fln.
sonra yatmaya gitti odaya bende gittim.
sarıldım falan.aldı eşyalarını gitti salonda yatmaya.bu arada salondada valide tv izliyordu.yani ayrı yattığımızı gördü.sorun var anladı.
ben şimdi ne yapayım.sabahtan biyere çıkmayı düşündüm ama gitcek biyer bulamadım.kahvaltı hazırlamak gelmiyor içimden ama 6 yaşında oğlum var.
ya bilmiyorum belki cok abarttım ama inanın kendime özel bişey alamıyorum aylardır.yada gezmeye vs gidemiyoruz bu ara ailecek...eşimde öyle savurgan biri değil.
ama babasına para verince kızdım nedense.
nasıl davranayım ben şimdi tutumum ne olmalı.haksız mıyım haklı mıyım hiç bilemedim
okuyan herkese teşekkür ederim
Merhabalar hanımlar.ev aldık 2.5 ay önce taşındık.kredi ödüyoruz.eşimle 2 miz de çalışıyoruz.kredi den hariç dışarı da 10 bin kadar borcumuz var ( kaynıma )
Tv falan aldık onlaron taksidi faturalar derken elimize bişey kalmıyor pek.
kayınvalidem le kayınpeder ayrı yaşıyor.valide bizde kalıyor oğluma bakıyor.
bizim arabamız yok.hastalık vb durumlarında k.babamı çağırıyoruz gelip götürüyor.1 2 defa da markete gittik ilte toplu alışverişe.
araba vergisi varmış ödenecek toplam 900 yl.bizim payımı
za düşende 300 tl.
eşim benden habersiz vermiş 300 tl yi.
2 gün önce de netten ahşap ekmeklik fortmanto vb.almış taksitle.
persembe akşamı eve geldim.doğalgaz faturamıZ gelmiş.birde babasına verdiği parayı söyledi bende çok sinirlendim madem öyle bu ay mobilya almasaydın.300 tl de çok vermissin falan dedim.biraz sakinleştirmeye çalıştı ama daha da sinşr oldum.hesap yaptım bu ay aylık ödememiz 3000 elimize geçecek para 2600.ve maaşa var 15 gün...
o da bidaha babamı çağırmassın taksi çağırırsın.ben siz hasta oluyorsunuz dşye verdim.söylemeseydim bilmeyecektin vs.dedi.iyi o zaman bende senden gizliyeyim bişeyleri olurmu öylededim,sustu.
perşembeden beri bana soğuk.dün akşam eve geldim.yoktu evde hiç aramadım.oğlum ve valide evdeydi.kaynımın yanına gitmiş.
geldi normal sohbet ettik karneler fln.
sonra yatmaya gitti odaya bende gittim.
sarıldım falan.aldı eşyalarını gitti salonda yatmaya.bu arada salondada valide tv izliyordu.yani ayrı yattığımızı gördü.sorun var anladı.
ben şimdi ne yapayım.sabahtan biyere çıkmayı düşündüm ama gitcek biyer bulamadım.kahvaltı hazırlamak gelmiyor içimden ama 6 yaşında oğlum var.
ya bilmiyorum belki cok abarttım ama inanın kendime özel bişey alamıyorum aylardır.yada gezmeye vs gidemiyoruz bu ara ailecek...eşimde öyle savurgan biri değil.
ama babasına para verince kızdım nedense.
nasıl davranayım ben şimdi tutumum ne olmalı.haksız mıyım haklı mıyım hiç bilemedim
okuyan herkese teşekkür ederim
kendine de gitmiş pierre cardinden ayakkabı almış deseniz haklısınız da gidip bir de portmanto almış deyince size hak veremedim malesef. yanlış yapmış ama doğru yaptığını sanıp evine harcamış. bu tip çıkışlar erkeği sürekli gizlemeye teşvik ediyor. dürüst olmanın sonucu buysa? fikrine kapılıyorlar. siz sarıldıktan sonra keşke uzatmasaymış haklısınız ama tartışmanızı izleyen bir hakem olsaydım haksız olduğunuza kanaat getirirdim.
Haksızsın.kvalide çocuğuna bakıyor.bakıcı tutsan 600 den aşağısı yok.300 babasına verdi diye ne bu tantana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?