ben şimdi nasıl davranayım.çok sinirliyim.haklımıyım haksız mıyım bilmiyorum...

Bir kısmını yanlış anladınız sanırım.
mobilyaları almadan önce bana sordu.hatta alayımmı kaç taksit vs yaptırayım dşye bile sordu.eski tv kv nin odasına koyduk duruyor.hala çok eksiğimiz var
sorun degil zamanla tamamlarız

kızdığım babasına para vermiş
ve beni verdikten sonra haberdar ediyor.
sonuçta bende elimize nasılsa para kalır diye
al demiştim o mobilya yı.
bazı arkadaşlar benzini siz atın vergiye karışmayın demiş te
zaten benzin parasını verdiğimiz oluyor
oğlumun kontrolü için gittiğimizde
benzin parasını istemiş k.peder

Bugun bana durup dururken
kardeşine verdiği 300 tl yi aldığını
150 borcumuz vardı kardeşine (meyve suyu vs bişeyler almıştı bize okul ve ev için)
Onu verdiğini vs söyledi
hiç oralı olmadım.tatsızlık olduktan sonra anlamı yok değilmi.
evet iyi biri evine bağlı genelde hanersiz iş yapmaz.pek babasına para kaptıran bşri değil.belli aralarla sürekli para diye ağlayan bi adamdır k.babam :)

sizde sağlığında alın üsyünüze arabayı.miras durumu olunca belki zorda kalırsınız

Insan babasin dan arasira arabayi aliyor diye niye babasina para versin ? Babasi neden istesin anlayamadim.. Sen haklisin hic taviz verme eline gecen belli giden para belli ona gore harcamasi gerekirdi

Insan babasin dan arasira arabayi aliyor diye niye babasina para versin ? Babasi neden istesin anlayamadim.. Sen haklisin hic taviz verme eline gecen belli giden para belli ona gore harcamasi gerekirdi

Aaa olurmu araba yı da aldığımız yol eşim kuşşanamıyor zaten.kp gelip götürüyor acil durumlarda.

belli aralıklarla ağlar para diye k.babam
2 kişi çalışıyoruz ya zenginiz.
her ay versem almam kızım demez yani
bakma o konularda yüz vermiyorum ben

Babasına verdiğini de verince söylemiş olabilir babasının yanında arayıp soramamıştır

Bu vergiyi her sene mi veriyorsunuz ilk ki

Her sene veriyorsanız görev gibi kalmış üstünüze artık yapacak bir şey yok hesabı ona göre yapsın eşiniz

Daha bu arabayı yeni aldı ilkkez verdik.
ama galiba verdiğini geri almış öyşe bişeyler söyledi
pek oralı olmadım anlamı yok çünkü

Nasil alistirirsan öyle gidiyor malesef .. Iki kisi calisiyosun ama araban yok evin borcunu oduyosun nasil sizden bekliyorlar anlamak güç

Kpin kocanin babasi degil mi bu ayda parayi vermeseydi. Ne olacakti sanki ayrica arabayi ortak kullanmiyorsunuz ki vergisinden bi pay odeyin sadece ihtiyac oldugunda hastalikta falan aliyosunuz. O da herzaman olmuyor. Sacma bence para vermesi

bir baba gelinini ve torununu hastaneye, markete götürdü diye, hangi sebeple olursa olsun para alır mı? nasıl ilişkiler bunlar. siz kırılmakta haklısınız.
ayrıca, yatağı ayırmak da nerden çıktı. eşiniz abartmış.

bana biraz olayı abartmışsınız gibi geldi. sonuçta adam gidip sadece kendi keyfi için çarçur etmemiş, eviniz için birşey almış üstelik sizesorarak hatta taksitli mi peşin mi die bile sormuş ve siz de onaylamışsınız. şimdi babasına vermiş onu almasaymış bilmem ne dierek yan çiziosunuz.
önceki mesajlarınızda babasına vermiş, ona bişer demiorum madem mobilyayı nie almış almasaymış, ben al demedim kızgınlığım ona fln yazmışsınız
sonraki mesajlarda da nie 300 kp verdiye dönmüş olay, hangisine kızdığınızı siz bile anlamamışsınız sanırım. borç ödüor olmak zordur o yüzden sinirleriniz yıpranmış bence. bu kadar kızmasaymışsınız da olurmuş.

lakin arabanın vergisini paylaşma konusunda haklısınız, madem illa bi para vermek gerekicekse siz de kullanıosunuz die kullandığınız kadar benzin yüklerdiniz olup biterdi. kp geçim derdi varsa o ayrı tabi de yoksa bana da bu sebeple para verilmesi mantıksız geldi.

eşinize de bu kadar kızıp yüklenmektense daha uygun bi dille anlatabilirdiniz neden kızdığınızı, tabi onun bu kadar bi olayla da yatak ayırması doğru olmamış.

yani sonuç olarak ikiniz de fevri davranmışsınız bence bu olayı daha fazla uzatmadan konuşarak çözmenizi tavsiye ederim kolaylıklar gelsin

Sinirin geçer daha olay yeni diye üzmüş seni la havle çek gereksiz yere verdiğini düşünüyorsan sadakamız olsun de bitsin gitsin eşin iyi niyetine vermiştir napsın Kp nin yaptığı ayıp olmuş oda altta kalmamak için vermiştir boşver biz öyle yakın birine iyi bi para kaptırdık eşime kızdım başta ama suç karşıdada var arabayı tamire götürüyor bunlar giderken eşim annesinden para alıyor bu şahıs tagörüyor parayı ondan aldığını bunda yok çünkü tamir oluyor eşim çıkartıyor kendi cüzdanından veriyor şahıs da zannediyor ki annesi verdi ama sormuyor hiç bunu sen mi verdin annem mi verdi kaçını sen verdin kaçını o verdi o kadar rahat eşimde bişey diyemiyor para benimdi diye giden gitti geçmiş olsun çok kızmıştım o zaman daha bizim arabamız yok başkasının arabasının tamir parasını ödüyoruz diye dedim sonra aman sadakamız olsun çocuğunuzun çocuğunuzun unuttum gitti geçmişte kaldı

Vay benim canım babama ya. Adamın 5-6 katı maaş alıyorum, bekarım hala baba evinde kalıyorum. fatura dışında, ki o da internet, bişi ödemiyorum adama.

Senin kayınpeder benim babam olsa kiradan tut, oksijene kadar para keser herhalde. O nasıl baba öyle ya, ayıp..

Eşya konusunda haklısınız ama 300 tl konusunda fevri davranmışsınız

Bence siz haklısınız vermemesi gerekiyor öyle yere takside parayla götürüyor torununu oğlununu gelinini vs. Parayla götürecekse götürmesin

ne yazik ki kayuum valideniz oglunuza baktikca, abiden vs borc aldikca, kayyum peder al bizi suraya buraya gotur dedikce ailesine verecegi paranin hesabini tutamaz - soramaz - isteyemezsiniz. ayak - yorgan iste bu noktada hayata dahil oluyor.

elbette kuslukler olur ciftler arasinda ama yataga kus girmemek gerekir; bu prensibiniz olsun. Allah hayirla borclarin altindan kalkmayi nasip etsin :)

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Haksızsın.kvalide çocuğuna bakıyor.bakıcı tutsan 600 den aşağısı yok.300 babasına verdi diye ne bu tantana

Kayınvaldem bende yaşıyor.ayrılar.
eğer verecek olsam valideme veririm.hiçte zoruma gitmez...
eşim zaten araba kullanamıyor,dolayısı ile keyfi gezmelerimiz olmadınhiç.
gittiğimizde de benzin parasını verdik

[QUOTE
queangel, post: 44802642, member: 637645"]Ailemde aynı görüşte. Hatta kardeşimin adağı varmış ablam boşansın kurban kescem demiş boşanmak kolay değil. Boşuna dememişler bekara karı boşamak kolay diye. İyi yönlerini aklıma getirip vazgeçiyorum her defasında. Ama birdaha aynı duruma düşürürse beni geri dönüşü olmaz aptal ve enayi değilim[/QUOTE]
Dikkat Eyle yinede sen cnm

TUOTE="Bende anneyim, post: 44810052, member: 724107"]Bence siz haklısınız vermemesi gerekiyor öyle yere takside parayla götürüyor torununu oğlununu gelinini vs. Parayla götürecekse götürmesin[/QUOTE]
Teşekkür ederim yorumunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…