Çok benciller evet.her ay 300 versek almam demez.
Valide boşanınca kalacak yeri yoktu
ben kabul ettim
o da çocuğuma bakıyor işte
daha ilerde kaynım ile yaşayacak
inan Valide bile babaları tabi verecek modunda bi insan
hiç düşünmüyor nasıl kazanıyor bunlar diye
inan o 300 tl benim 10 günlük kazancım
asgari ücret ne kadar ki zaten
karşıdan bakınca cokmu paragöz görünüyorum ki
Haklısın seninle daha önce paylaşmadığı için eşinde haklı babası ne şekilde istedi birde bu var sen uzatma gönlünü almaya bak çokta yapışmadan ışık yak o gelirMerhabalar hanımlar.ev aldık 2.5 ay önce taşındık.kredi ödüyoruz.eşimle 2 miz de çalışıyoruz.kredi den hariç dışarı da 10 bin kadar borcumuz var ( kaynıma )
Tv falan aldık onlaron taksidi faturalar derken elimize bişey kalmıyor pek.
kayınvalidem le kayınpeder ayrı yaşıyor.valide bizde kalıyor oğluma bakıyor.
bizim arabamız yok.hastalık vb durumlarında k.babamı çağırıyoruz gelip götürüyor.1 2 defa da markete gittik ilte toplu alışverişe.
araba vergisi varmış ödenecek toplam 900 yl.bizim payımı
za düşende 300 tl.
eşim benden habersiz vermiş 300 tl yi.
2 gün önce de netten ahşap ekmeklik fortmanto vb.almış taksitle.
persembe akşamı eve geldim.doğalgaz faturamıZ gelmiş.birde babasına verdiği parayı söyledi bende çok sinirlendim madem öyle bu ay mobilya almasaydın.300 tl de çok vermissin falan dedim.biraz sakinleştirmeye çalıştı ama daha da sinşr oldum.hesap yaptım bu ay aylık ödememiz 3000 elimize geçecek para 2600.ve maaşa var 15 gün...
o da bidaha babamı çağırmassın taksi çağırırsın.ben siz hasta oluyorsunuz dşye verdim.söylemeseydim bilmeyecektin vs.dedi.iyi o zaman bende senden gizliyeyim bişeyleri olurmu öylededim,sustu.
perşembeden beri bana soğuk.dün akşam eve geldim.yoktu evde hiç aramadım.oğlum ve valide evdeydi.kaynımın yanına gitmiş.
geldi normal sohbet ettik karneler fln.
sonra yatmaya gitti odaya bende gittim.
sarıldım falan.aldı eşyalarını gitti salonda yatmaya.bu arada salondada valide tv izliyordu.yani ayrı yattığımızı gördü.sorun var anladı.
ben şimdi ne yapayım.sabahtan biyere çıkmayı düşündüm ama gitcek biyer bulamadım.kahvaltı hazırlamak gelmiyor içimden ama 6 yaşında oğlum var.
ya bilmiyorum belki cok abarttım ama inanın kendime özel bişey alamıyorum aylardır.yada gezmeye vs gidemiyoruz bu ara ailecek...eşimde öyle savurgan biri değil.
ama babasına para verince kızdım nedense.
nasıl davranayım ben şimdi tutumum ne olmalı.haksız mıyım haklı mıyım hiç bilemedim
okuyan herkese teşekkür ederim
Esiniz annesi evdeyken ozellikle boyle birsey yapmasi cok sacma, cok buyuk hata yapmis ayip etmis. Madem kp in arabasini kullaniyorsunuz alisverise falan birdaha gittiginizde benzin parasini verirsiniz boylece vergiye falan karistirmaz sizi. Biraz hesabinizi duzgun yapamamissiniz, zaten kp re 300 tl vermemis olsaniz bile baya aciginiz cikacakmis bu ay o sadece kavganin bahanesi olmus keske esya falan almasaydiniz. Portmanto olsa ne olmasana ne yani cok mu acil de aldiniz hemen. Bencu su zor gunlerde birbirinizden birsey saklamayin harcamalarinizdan birbirinizi haberdar edin esinizle ailecek en cok kenetlenmeniz gereken zamanda kavga edip dahada fazla yipranmayin.
Esinizle guzelce odanizda konusun kahvaltiya oturmadan halledin uzamasin.
Esiniz annesi evdeyken ozellikle boyle birsey yapmasi cok sacma, cok buyuk hata yapmis ayip etmis. Madem kp in arabasini kullaniyorsunuz alisverise falan birdaha gittiginizde benzin parasini verirsiniz boylece vergiye falan karistirmaz sizi. Biraz hesabinizi duzgun yapamamissiniz, zaten kp re 300 tl vermemis olsaniz bile baya aciginiz cikacakmis bu ay o sadece kavganin bahanesi olmus keske esya falan almasaydiniz. Portmanto olsa ne olmasana ne yani cok mu acil de aldiniz hemen. Bencu su zor gunlerde birbirinizden birsey saklamayin harcamalarinizdan birbirinizi haberdar edin esinizle ailecek en cok kenetlenmeniz gereken zamanda kavga edip dahada fazla yipranmayin.
Esinizle guzelce odanizda konusun kahvaltiya oturmadan halledin uzamasin.
Demek boşandılar siz de kalıyor.
Eee o zaman sen de şöyle de kvye,
Anne sen de bizim evde yaşıyorsun evin gelir giderinden senin payına düşen de su kadar.
Ne kadar benciller. Madem kocasını savunuyor niye boşanmış. Hem bu yasta evladının evinde kalacak, hem de boşandığı kocasini evladına karşı savunacak oh ne ala.
Kayinbaban bana paragöz geldi siz değil.
Alıştırmayın. Arabasına binip benzinini koyuyorsanız masraf ödemek size düşmez.
Esinle bu konuyu ciddi ciddi konuşmalısın. -400 icerdesiniz. Zor bir durum.
Allah kolaylık versin.
sen hic gayri menkul veya arsa alirken tabuyu gostermedini esin sana esim arsa aldiginda tabuyu hemen bana göstermisti. ayri seni uyarayim esinin e devlet sifresi varsa onu ogren orda her sey meydana cikar araba almissaniz orda gorunur yada arsa veya ev aldiysaniz oda gorunur uzerine kayitli hatlar bileİyi senin adam söylemiş dürüstçe. Ben altımızdaki arabayı bizim zamnederken rastgele evrak çantasını düzenlerken aslında o bizim sandığımız arabanın babasının üzerine olduğunu öğrendim. Şok oldum. Bide babası araba alındığı zaman utanmadan beni arayıp hayırlı olsun kızım demiştidaha snrada ew yaptırmak için bi arsa almıştık. Alırken eşimin üzerineydi tapuyu görmüştüm. Bigün misafir geldi bize laf lafı açtı adam dediki benim üzerime geçirdin ya arsayı diye bi konuşma oldu ben ordada öğrendimki eşim arsayı adamın üzerine yapmış benim yine haberim yok. Boşanma davası açtım yalvar yakar döndürdü. Ama hala şüphelerim var diğer gayrimenkullerden. Bi yakalarsam kafasını kırıp ewdeki eşyaları parçalayıp anında boşancam
Tapuyu gördüm daha snra geçirmiş adamın üzerine. Arabadada öyle bişey yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Biliyoruö e devlette herşey çıkıyor. Bu olaylardan snra istedim şifreyi unuttum dedi. Geçenler e devlete girerken gördüm. Hayırdır şifremi aldın tekrar dedim ewet yeni aldım dedi. İstesem vermez bana inadından eminim. Bi dünya kavga çıkarır oğlumun yanında. Bende sinirlerine hakim olabilen bi kadın değilim olay baya büyürsen hic gayri menkul veya arsa alirken tabuyu gostermedini esin sana esim arsa aldiginda tabuyu hemen bana göstermisti. ayri seni uyarayim esinin e devlet sifresi varsa onu ogren orda her sey meydana cikar araba almissaniz orda gorunur yada arsa veya ev aldiysaniz oda gorunur uzerine kayitli hatlar bile
seni yanlis yonlendirmek istemem yada icine fitne sokmak istemem ama esin HIC GUVENILIR BIR INSAN DEGIL BU EVLILIK NASIL BIR EVLILIK ANLAMIS DEGILIM. EVLILIKTE HER SEY SEFFAF OLMALI ACIK OLMALI BOYLE SENDEN GIZLI SAKLI NE BILEYIM NEYSETapuyu gördüm daha snra geçirmiş adamın üzerine. Arabadada öyle bişey yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Biliyoruö e devlette herşey çıkıyor. Bu olaylardan snra istedim şifreyi unuttum dedi. Geçenler e devlete girerken gördüm. Hayırdır şifremi aldın tekrar dedim ewet yeni aldım dedi. İstesem vermez bana inadından eminim. Bi dünya kavga çıkarır oğlumun yanında. Bende sinirlerine hakim olabilen bi kadın değilim olay baya büyür
İyi senin adam söylemiş dürüstçe. Ben altımızdaki arabayı bizim zamnederken rastgele evrak çantasını düzenlerken aslında o bizim sandığımız arabanın babasının üzerine olduğunu öğrendim. Şok oldum. Bide babası araba alındığı zaman utanmadan beni arayıp hayırlı olsun kızım demiştidaha snrada ew yaptırmak için bi arsa almıştık. Alırken eşimin üzerineydi tapuyu görmüştüm. Bigün misafir geldi bize laf lafı açtı adam dediki benim üzerime geçirdin ya arsayı diye bi konuşma oldu ben ordada öğrendimki eşim arsayı adamın üzerine yapmış benim yine haberim yok. Boşanma davası açtım yalvar yakar döndürdü. Ama hala şüphelerim var diğer gayrimenkullerden. Bi yakalarsam kafasını kırıp ewdeki eşyaları parçalayıp anında boşancam
verebilir
kaynanan çocuguna bakıyor sonuçta
kadına bakıcılık için ücret falan vermiyorsanız normal
Aminn canımboşver,bunlara takılma...
maddi olarak sıkıntı seni germiş bence
Allah evinize bolluk versin
Yok fitne sokmazsın sen doğruyu yazmışsın annemde aynı görüşte zaten. Ki ben paraya tamah etmeyen param olmasın huzurum sağlığımız yerinde olsun felsefesindeyimdir. Ben bana yaptığı bi kaç hatadan dolayı bir kaç defa ailemin yanına gitmiştim boşanma amaçlı. Sanırım bana güveni yok onun. Benden boşanırsa malımın yarısını alır ona bişey bırakmayayım diye yaptı yüksek ihtimal. Yoksa hangi akla hizmet bu yapılırseni yanlis yonlendirmek istemem yada icine fitne sokmak istemem ama esin HIC GUVENILIR BIR INSAN DEGIL BU EVLILIK NASIL BIR EVLILIK ANLAMIS DEGILIM. EVLILIKTE HER SEY SEFFAF OLMALI ACIK OLMALI BOYLE SENDEN GIZLI SAKLI NE BILEYIM NEYSE
Ailemde aynı görüşte. Hatta kardeşimin adağı varmış ablam boşansın kurban kescem demişÇokk sabırlısın vallaha canım
allah yardimciniz olsun ne diyeyimYok fitne sokmazsın sen doğruyu yazmışsın annemde aynı görüşte zaten. Ki ben paraya tamah etmeyen param olmasın huzurum sağlığımız yerinde olsun felsefesindeyimdir. Ben bana yaptığı bi kaç hatadan dolayı bir kaç defa ailemin yanına gitmiştim boşanma amaçlı. Sanırım bana güveni yok onun. Benden boşanırsa malımın yarısını alır ona bişey bırakmayayım diye yaptı yüksek ihtimal. Yoksa hangi akla hizmet bu yapılır
Cnm boşver beterin beteri var, eşin iyi bir insana benziyor,anlayışla karşıla.Aminn canım
Düşününce daha da sinir oluyorum.
şeytan diyor daha arabasına binme
bi yanımda diyor okadar para verdin.hastalık vs olunca çağır.öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?