ben şimdi nasıl davranayım.çok sinirliyim.haklımıyım haksız mıyım bilmiyorum...

Demek boşandılar siz de kalıyor.

Eee o zaman sen de şöyle de kvye,
Anne sen de bizim evde yaşıyorsun evin gelir giderinden senin payına düşen de su kadar.

Ne kadar benciller. Madem kocasını savunuyor niye boşanmış. Hem bu yasta evladının evinde kalacak, hem de boşandığı kocasini evladına karşı savunacak oh ne ala.

Kayinbaban bana paragöz geldi siz değil.
Alıştırmayın. Arabasına binip benzinini koyuyorsanız masraf ödemek size düşmez.

Esinle bu konuyu ciddi ciddi konuşmalısın. -400 icerdesiniz. Zor bir durum.
Allah kolaylık versin.

Haklısın seninle daha önce paylaşmadığı için eşinde haklı babası ne şekilde istedi birde bu var sen uzatma gönlünü almaya bak çokta yapışmadan ışık yak o gelir

300 ona vermeseydi zaten mutfak aalışveişini yaomıştık harclık olarak yeterli gelirdi canım bize.uc uca başbaşa gelirdi işte.
Sağlık olsun.benden aslında hiçbişey gizlemez
ama artık Valide nin gazına mı geldi naptı
verdikten sonra söyledi bana.çok sinir oldum yaa
peder de satacam arabayı falan yaptı bana bikaç kere.hiç oralı olmadım.meğerse üstü kapalı vergi için para istiyor muş.
ayrı yatmasına çok takıldım evet.ne olursa olsun
Yatak ayırmak çok gurur kırıcı

Aaa öyle desem direk saygısız gelin olurum ben.
eşim de kızar öyle deniröi diye.bi şekilde açığı kapatırız çok buyuk mebla değil ama bana sormadan nasıl verir yaa
çok kızgınım sonuçta ıkımız de emek sarfediyoruz

İyi senin adam söylemiş dürüstçe. Ben altımızdaki arabayı bizim zamnederken rastgele evrak çantasını düzenlerken aslında o bizim sandığımız arabanın babasının üzerine olduğunu öğrendim. Şok oldum. Bide babası araba alındığı zaman utanmadan beni arayıp hayırlı olsun kızım demişti daha snrada ew yaptırmak için bi arsa almıştık. Alırken eşimin üzerineydi tapuyu görmüştüm. Bigün misafir geldi bize laf lafı açtı adam dediki benim üzerime geçirdin ya arsayı diye bi konuşma oldu ben ordada öğrendimki eşim arsayı adamın üzerine yapmış benim yine haberim yok. Boşanma davası açtım yalvar yakar döndürdü. Ama hala şüphelerim var diğer gayrimenkullerden. Bi yakalarsam kafasını kırıp ewdeki eşyaları parçalayıp anında boşancam

boşver,bunlara takılma...
maddi olarak sıkıntı seni germiş bence
Allah evinize bolluk versin

sen hic gayri menkul veya arsa alirken tabuyu gostermedini esin sana esim arsa aldiginda tabuyu hemen bana göstermisti. ayri seni uyarayim esinin e devlet sifresi varsa onu ogren orda her sey meydana cikar araba almissaniz orda gorunur yada arsa veya ev aldiysaniz oda gorunur uzerine kayitli hatlar bile

Tapuyu gördüm daha snra geçirmiş adamın üzerine. Arabadada öyle bişey yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Biliyoruö e devlette herşey çıkıyor. Bu olaylardan snra istedim şifreyi unuttum dedi. Geçenler e devlete girerken gördüm. Hayırdır şifremi aldın tekrar dedim ewet yeni aldım dedi. İstesem vermez bana inadından eminim. Bi dünya kavga çıkarır oğlumun yanında. Bende sinirlerine hakim olabilen bi kadın değilim olay baya büyür

verebilir
kaynanan çocuguna bakıyor sonuçta
kadına bakıcılık için ücret falan vermiyorsanız normal

seni yanlis yonlendirmek istemem yada icine fitne sokmak istemem ama esin HIC GUVENILIR BIR INSAN DEGIL BU EVLILIK NASIL BIR EVLILIK ANLAMIS DEGILIM. EVLILIKTE HER SEY SEFFAF OLMALI ACIK OLMALI BOYLE SENDEN GIZLI SAKLI NE BILEYIM NEYSE

Çokk sabırlısın vallaha canım

boşver,bunlara takılma...
maddi olarak sıkıntı seni germiş bence
Allah evinize bolluk versin
Aminn canım
Düşününce daha da sinir oluyorum.
şeytan diyor daha arabasına binme
bi yanımda diyor okadar para verdin.hastalık vs olunca çağır.öyle işte

seni yanlis yonlendirmek istemem yada icine fitne sokmak istemem ama esin HIC GUVENILIR BIR INSAN DEGIL BU EVLILIK NASIL BIR EVLILIK ANLAMIS DEGILIM. EVLILIKTE HER SEY SEFFAF OLMALI ACIK OLMALI BOYLE SENDEN GIZLI SAKLI NE BILEYIM NEYSE
Yok fitne sokmazsın sen doğruyu yazmışsın annemde aynı görüşte zaten. Ki ben paraya tamah etmeyen param olmasın huzurum sağlığımız yerinde olsun felsefesindeyimdir. Ben bana yaptığı bi kaç hatadan dolayı bir kaç defa ailemin yanına gitmiştim boşanma amaçlı. Sanırım bana güveni yok onun. Benden boşanırsa malımın yarısını alır ona bişey bırakmayayım diye yaptı yüksek ihtimal. Yoksa hangi akla hizmet bu yapılır

kendine de gitmiş pierre cardinden ayakkabı almış deseniz haklısınız da gidip bir de portmanto almış deyince size hak veremedim malesef. yanlış yapmış ama doğru yaptığını sanıp evine harcamış. bu tip çıkışlar erkeği sürekli gizlemeye teşvik ediyor. dürüst olmanın sonucu buysa? fikrine kapılıyorlar. siz sarıldıktan sonra keşke uzatmasaymış haklısınız ama tartışmanızı izleyen bir hakem olsaydım haksız olduğunuza kanaat getirirdim.

Çokk sabırlısın vallaha canım
Ailemde aynı görüşte. Hatta kardeşimin adağı varmış ablam boşansın kurban kescem demiş boşanmak kolay değil. Boşuna dememişler bekara karı boşamak kolay diye. İyi yönlerini aklıma getirip vazgeçiyorum her defasında. Ama birdaha aynı duruma düşürürse beni geri dönüşü olmaz aptal ve enayi değilim

Haksızsın.kvalide çocuğuna bakıyor.bakıcı tutsan 600 den aşağısı yok.300 babasına verdi diye ne bu tantana

allah yardimciniz olsun ne diyeyim

Aminn canım
Düşününce daha da sinir oluyorum.
şeytan diyor daha arabasına binme
bi yanımda diyor okadar para verdin.hastalık vs olunca çağır.öyle işte
Cnm boşver beterin beteri var, eşin iyi bir insana benziyor,anlayışla karşıla.
Mesela bizim arabada eşimin babasının üstüne kayıtlıymış,eşim zamanı olmadığı için işlemlerle babasının ilgilenmesini istemiş.arada eşime diyorum üstüne al,oralı olmuyor.İnşallah miras paylaşılırken kardeşlerinden yana problem çıkmaz,yoksa yine kendisi üzülür.

10 sayfa olmuş hepsini okuyamadım

Ama ben en çok o ekmeklik mi portmanto mu her ne ise onu eşinizin sizin haberiniz olmadan almasına şaşırdım

Bu tarz şeyleri genellikle kadınlar almaz mı

Babaya o para veriliyor ise her sene onun ayı yılı bellidir sigorta vergi zamanı belli planlama yapmalı eşiniz

Ancak kaynınızdan borç alıp tv vs de taksitle aldık diyorsunuz her şeyiniz dört dörtlük olmak zorunda mı yani eski tvniz dursun büyük boy duvara monteli olmasın vs vs

Borç gergin yapıp sizleri yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…