- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
Kızlar ya, abartmayın diyorsunuz da insanın kanına dokunuyor yani gerçekten.
Ben de eşimi bir kere yakaladım, evliliğimizin daha ilk senesi... Cinsel hayatımızda sorun yok, birbirimizi severiz -sayarız.
Sen yine telefonda yakalamışsın canım, ben izlerken yakaladım
Beni uyuttuğunu sanmış, o akşam da yorgunum demiştim (nadiren reddederim)
Öyle bir panik hali yaşadı ki, gülmemek için kendimi zor tuttum.
"Madem yapacaksın bir şey, uyuduğumdan emin olsaydın da beni böyle üzmeseydin" dedim.
O sonmuş... Bir daha olmadı (Ya da artık yakalanmamanın formülünü buldu)
Kıyaslıyorum, elbette hoş değil, "Başkasıyla aldatmamış ya" denilmesini de anlamıyorum açıkçası. Gözüyle baktığı şey, başka bir kadının çıplaklığı... "Fiziken çekici değil miyim? Benden sıkıldı mı?" ya insan her şeyi soruyor kendine.
Ama bunu, erkeklerin anlık açgözlülüğü olarak yorumlamalısın ve bu huyundan vazgeçmeyeceğini düşünüyorsan da birlikte izlemeyi bile teklif edebilirsin. Her şey insanlar için...
Ben de eşimi bir kere yakaladım, evliliğimizin daha ilk senesi... Cinsel hayatımızda sorun yok, birbirimizi severiz -sayarız.
Sen yine telefonda yakalamışsın canım, ben izlerken yakaladım

Beni uyuttuğunu sanmış, o akşam da yorgunum demiştim (nadiren reddederim)
Öyle bir panik hali yaşadı ki, gülmemek için kendimi zor tuttum.
"Madem yapacaksın bir şey, uyuduğumdan emin olsaydın da beni böyle üzmeseydin" dedim.
O sonmuş... Bir daha olmadı (Ya da artık yakalanmamanın formülünü buldu)
Kıyaslıyorum, elbette hoş değil, "Başkasıyla aldatmamış ya" denilmesini de anlamıyorum açıkçası. Gözüyle baktığı şey, başka bir kadının çıplaklığı... "Fiziken çekici değil miyim? Benden sıkıldı mı?" ya insan her şeyi soruyor kendine.
Ama bunu, erkeklerin anlık açgözlülüğü olarak yorumlamalısın ve bu huyundan vazgeçmeyeceğini düşünüyorsan da birlikte izlemeyi bile teklif edebilirsin. Her şey insanlar için...