Merhaba ablalarım. Çok sıkıntıdayım. Boğuluyorum, eskisi gibi mutlu değilim, sürekli kötü birşey olucakmış hissine kapılıyorum, zor uyuyorum, nefesim daralıyormuş gibi oluyorum. Çok mutsuzum Çok kötü bir yıl geçirdim. Babam bana psikolojik baskı uyguladı çünkü biraz rahatsız ama ben bunu kaldıracak güce artık sahip değilim. Tek destekçim annem. Daha bir sürü sıkıntım var sanırım bunlar şimdi su yüzüne çıkıyor çünkü hep içime attım şimdide bunalımdayım. Kuzenimle birlikte olduğum yerden 1000 km uzaklıkta babaannemin yanına kasabaya gidelim diyor. Aslında buradan uzaklaşmaya ihtiyacım var ama orada hastane vb. biryer yok. Annemden uzaklaşırsam derdimi kimseye açamam iyice kötü olurum diye korkuyorum ama babama artık katlnıcak gücüm yok ve bir çok sıkıntıya. Uzaklaşmak iyi gelir diye düşünüyordum şimdide psikolojik sorunlarım ortaya çıktı. İlaç alıp gitmek istiyorum burdan ama ya bağımlı olursam ya ilaçlar beni sersemleştirirse ya işe yaramazsa diye iyice kafaya taktım. Hiç birşeye hevesim kalmadı. Delireceğim artık be ne yapayım? Neolur akıl verin
sorun ne bilmiyorum ama en azından bi süre uzaklaşman belki seni mutlu edebilir sonra geri önüp hayatına ailenle devam edebilirsin gidecek yerinde varmış ne güzel
ilaç konusunda doktor tavsiye etmedikçe kullanma sakın ve bu konuyu doktorunla konus mutlaka
bende yıllardır kullanıyorum faydasını görüyorum ama herkeste aynı etki söz konusu olmuyo