- 4 Ocak 2017
- 6
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi forevergirl11
-
Çok şükür hayatta ama maalesef evde hiç hükmü yok ondan da hiç manevi anlamda destek almadımBabanız hayatta mı ? Ya da görüşüyo musunuz?
Evet bilmiyor kimse. Ben söylemeyi denedim konusunu bile açtırmadı. Öldürürüm seni dedi gene ağlar üzülür diye söylemedim. Üstelik ben Mayıs ayından beri ailemden 1 kuruş para almıyorumHaftada kaç saat dersin var
Yani okulun Full mu uzadı
Gider garsonluk yapar yine okursun yalnız o yanında kaldığın akrabalar da mı bilmiyor çalışmayıp okuduğunu
Bana çok ütopik geldi böyle bir yaşam
Yıllarca küsmüş kızmış vs de bir de bunun için küsseydi bu hayati bir durum belki de son saklanacak şey
Evet bilmiyor kimse. Ben söylemeyi denedim konusunu bile açtırmadı. Öldürürüm seni dedi gene ağlar üzülür diye söylemedim. Üstelik ben Mayıs ayından beri ailemden 1 kuruş para almıyorum
Çok söyledim psikoloğa gidelim diye ama hep geri tepki küçükken bu içime kapanmalarım yüzünden beni çocuk psikoloğuna götürmüştü bende daha 15 yaşında falandım doktor bişeyler sorunca nedense ağlamaya başladım doktor anneme kızı çok sıkmışsın bu bildiğin kız kurusu olmuş dedi ama ben doktora annemi şikayet etmemiştim ki. Sonra eve gittik günlerce konuşmadı benimle. Kardeşlerime diyoduki '' ablanız doktorun yanında ağladı annem beni dövüyor falan dedi herhalde" dediğini duydum kinayeli kinayeli. içim öyle bi yandı ki anlatamamİş bulma arayışınız devam etsin...
Annenizin psikolojık sorunlar olduğu aşikar...,
Oyuzden mücadeleni bırakma ve iş bul ve bir yandan da okulunu bitir.
Zor belki ama yapmalısın canım... Pes etme!!
Baktın çok mu sıkıştın söyle annene okulunun uzadığını, dök içini annene ne olucaksa olsun ucunda ölüm yokya!!
Neden annelik yapamıyor bazı anneler gerçekten anlamıyorum.
İnsan üvey evladına bile yapmaz bunu, sizi sürekli yanlışa götüren anneniz ama farkında değil çünkü hasta tedavi şart...
Canım sen derslerini çalışş.. Gerçekten annenize diyecek söz bulamıyorum...Çok söyledim psikoloğa gidelim diye ama hep geri tepki küçükken bu içime kapanmalarım yüzünden beni çocuk psikoloğuna götürmüştü bende daha 15 yaşında falandım doktor bişeyler sorunca nedense ağlamaya başladım doktor anneme kızı çok sıkmışsın bu bildiğin kız kurusu olmuş dedi ama ben doktora annemi şikayet etmemiştim ki. Sonra eve gittik günlerce konuşmadı benimle. Kardeşlerime diyoduki '' ablanız doktorun yanında ağladı annem beni dövüyor falan dedi herhalde" dediğini duydum kinayeli kinayeli. içim öyle bi yandı ki anlatamam
Babam biraz parayı sıkar. Yani normalde de annem verirdi bize para ondan dolayı Babam bana asla yardımcı olmaz. Hatta ben versem para alır o dereceAnneniz babanız da sindirmiş anlaşılan. Sert anne ve kızı hikâyesi, iletişim kopuk. Ama yine de babanıza durumunuzu çıtlatıp size annenizden gizli para yollamasını isteyemez misiniz? Hemen annenize yetiştirir mi mesela? Sizi çok iyi anlıyorum. Hem çalışacak hem de bir an önce bütün derslerinizi verip mezun olacaksınız. Başka yolu yok. Okulu uzattığınıza göre devamsızlık sorununuz yok demektir, tabii hocalar cins değilse. Çalışabilirsiniz diye düşünüyorum.
Onu burda söylemek istemiyorum kendimi deşifre etmekten çok korkuyorum yeterince rezillik yaşıyorum zatenCanım sen derslerini çalışş.. Gerçekten annenize diyecek söz bulamıyorum...
Sen çalışmana devam et...
Ne bölümü okuyorsun?
Tamam canım saygı duyarız tabi ki söylememene...Onu burda söylemek istemiyorum kendimi deşifre etmekten çok korkuyorum yeterince rezillik yaşıyorum zaten
Babam biraz parayı sıkar. Yani normalde de annem verirdi bize para ondan dolayı Babam bana asla yardımcı olmaz. Hatta ben versem para alır o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?