Ben şimdi ne yapayım?

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
78
Annem de babam da kanser hastası.. Babamın durumu daha kötü yaşı da bayağı var. Artık son zamanlarında belki de nisanda ameliyat olacak masada bile kalabilir.. Annem de kötü durumda mide kanseriydi midesi komple alındı şimdi de lenflerine yayılmış durumda bazen ağzında aşırı derecede kuruluk oluyor bu sebeple mi bilmem ağzımdan kan geliyor diyor falan.
Neyse babam benimle kızımın yanına gelmesini çok istiyo o isteyince de kıramam çğnkü belki de son görüşüm olacak :(

Sorun şu ki eşim beni tek göndermiyor... Neymiş kızından o kadar uzun süre ayrı kalamazmış. Bileniniz var mıdır bilmem eşim tekerlekli sandalye kullanıyor. Gideceğimiz yer otobüsten başka şansımız yok 7 saat otobüs yolculuğu + abimlerin evi 4. Kat ve asansör yok. Daha önce gittik ama çok zor oldu.. Şimdi kızım yürümüyor ama büyüdü de yani hem kızı topla hem eşime yardım et çok zor olacak.. Ben gideyim 3 günlüğüne geleyim diyorum olmaz diyo sen gelme diyorum alınıyo küsüyo... Bem ne deyim nasıl deyim de ikna edeyim bu adamı.. Kızı bırakıp gidemem daha emiyo emmese de ben özlemimden ölürüm. Eşimi de kırmak istemiyorum ama anlamıyo ne kadar zor olacağını.. Ne yapayım nasıl çıkayım işin içinden bi yardımcı oluverin :(

Kızınız konusunda çok aşırı duygusal davranıyorsunuz. Annenizde babanızda ciddi bir hastalıklarla savaşıyor. Eşinizi ve kızınızı götürürseniz çok zorlanacaksınız gördüğüm kadarı ile. Sütünüzü sağıp tek gitmeniz daha mantıkı gibi geldi bana. 3-4 gün kızınıza kvdeniz bakabilir.

Ya babam kızımı da istiyo işte düşünüyorum gideyim geleyim diye ama babam elimi kolumu bağlıyo.. Ayrıca eşim duramıyo 3 gün ben niye durayım yavrumdan ayrı :(

Allah korusun babama bişey olursa son defa göremeyecek olmamın vicdan azabıyla bi ömür yüzüme nasıl bakacaksın de.
O kızından ayrılamıyor diye babanı görmene ne hakla engel olur.
Diyorum zaten babam aklıma geldikçe nasıl ağladığımı görüyo son görüşüm cenazesi mi olsun diyorum ama yok inat yapıyo resmen...

Yapmayın lütfen böyle bir durumda eş falan dinlenilmez, anneniz ve babanız onlar sizin hastalıkları da basit değil, kızınızı alın gidin mümkünse.Kızınız anladığım kadarıyla küçük babasından üç gün ayrı kalabilir ama anneden kalamaz, bence alın biletinizi ben kızımla gidiyorum diyin, eşiniz ne kadar bencil ya.

Eşim de sever babamı annemi ama işte çocuğu bahane mi ediyo anlayamadım

Diyorum zaten babam aklıma geldikçe nasıl ağladığımı görüyo son görüşüm cenazesi mi olsun diyorum ama yok inat yapıyo resmen...
Böyle bir konuda inat yapacak kadar kalbi kötü biri mi eşiniz? Öyleyse zaten gidin sormanız hata.

İşte birrlikte gidelim diyo gitme demiyo ki ona kalss şimdi gidelim 1 ay kalalım aama ben onunla gidersem çok zorlanırım o kısma alınıyo

Beraber sadece yol ve evdeki merdivenler sorun olmayacak.. Ya nasıl anlatayım annem babam hasta diye abim evini açtı.. Maddi durumu pek iyi değil 3 tane küçük çocuğu var ve ya o evin konusu çok ayrı içimi yakıyo zaten neyse.. O yüzden ben de gittiğimde çok kalmak istemiyorum. Evde 7 kişi yaşıyolar biz de gidersek 10 kişi ve evin bi düzeni yok.. Eşimle çok zorlanıcam ama o bunu görmüyo

Back
X