En hızlısindan anlatıyorum. Biz dört yakın arkadaşız dört senedir aynı yerde yatıp aynı şeyi yiyoruz yazlar hariç sürekli yan yanayız diyebilirim üni ortamı bizden başkada arkadaş grubumuz yok. Şimdi ben geçen gün memleketimden döndüm üç arkadaşım da dersane öğle arasında idi . Bende dersaneye gitmek için hazırlanırken belimden sancı girdi doğrulamadım uzun bir süre daha önce de olmuştum nerdeyse kronik bel ağrısı yaşıyorum ağır derecede canim da biraz tatlıdır hemen salıveririm kendimi neyse ben dersaneye niyetle hazırlanırken bi anda doğum sancısı gibi bastırınca dedim acile gideyim sebebini öğreneyim hiç olmadı bi ağrı kesici vursunlar. Iki büklüm bir şekilde çıktım acile gidiyorum giderken kızlarla olan gruba yazdım ben acile gidiyorum haberiniz olsun onlar beni dersaneye gelecek diye biliyorlar neyse içlerinden biri aradı işte kazandibicim noldu iyi misin ben de belim çok fena sancılı iyi olmaya gidiyorum dedim e işte dersaneye gelcek misin gelme git bi baksınlar bakalım neymiş felan dedi ben de tamam dedim kapattım biri gelsin en azından da tel gitmeyim diye beklemiştim o niyetle yazmıştım ama hiçbiri oralı olmadı hatta ki gelelim mi felan diye yalandan bile sormadılar aradan bi saat geçti vatsaptan soruyorlar noldu iyi misin dedim iyiyim iğne vuruldum gidiyom işte sen doktora bi cık bi baksınlar bilmem ne bana boş akıl veriyorlar. Soğuk soğuk konuştum çünkü yani gurbette biz bizeyiz bu kadar mı vicdansizsiniz niye gelmediniz diye çok kuruldum kızlara sizce ben haklı miyim alınganlık mi ediyorum allah aşkına bana bi şey diyim hiçbir şey olmamamız gibi davranamıyorum derdimi de söylemiyorum çünkü asla sen haklısın seni üzdük özür dilerim demezler ne yapayım sizce