Ben simdi ne yapayim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha durumunuz okadar agirsa ozaman ciddi ciddi deger vermiyorlardir size mesafeli olun derim bundan sonra .
Valla kendimi dolduruşa getirmemek için sırf burdan akıl alayım dedim ama sanırım kirilmakta haklıyım

Bu üni ortamında genelde iyi gün dostlarıdır bunlar insan tabi ailenin değerini daha iyi anlıyor kızımıda çok iyi üni arkadaşlarım dediği arkadaşlar yarı yolda bırakmış hep,
Şimdi bu arkadaşlarıyla hiç biriyle görüşmüyor, hepsi menfaatçi, bencil, şımark,
Sorumsuz tiplerdi çoğu erkek sevgili değiştiren mi dersin, sürekli tembel olduğundan sabah erkenden kalkmayıp sınıfta kalan mı dersin, ailenin yolladığı bütün parayı makyaj takımına harcayıp parasız kalan mı dersin, veyA hiç banyo olmayıp pis pis sorumsuz kokan mı dersin ayyyy daha neler

Kendiniz demişsiniz canım tatlıdır hemen salarım kendimi diye belki bu yüzden çok ciddiye almadılar. Eğer yanınıza biri gelsin istiyorsanız siz kendiniz söyleseydiniz gelin biriniz diye. Siz böyle deseniz gelmeseler başka ama kendileri düşünmemiş olabilirler. Ortada çok ciddiyetle bir durum yok zaten sormuşlar, ilgisiz bırakmamışlar sizi. Bence alınganlık yapıyorsunuz. Ayrıca kırıldığınız şeyleri en yakın arkadaşlarınızla açıkça konuşamıyorsanız ortada sorun var demektir.
Neden konuşamıyorum biliyor musunuz sürekli alıngan olmakla yaftalaniyorum çünkü ben özür beklerken bi bakıyorum özür dilicek duruma düşmüşüm niye çünkü nasıl öyle düşünür musum öyle şey olurmuymus felan derken bi bakıyorum ben uzuldugumle kalmışım üzerine bi de haksız olmuşum ondan bu sefer aynı tepkiyi görmek istemiyorum

Bu üni ortamında genelde iyi gün dostlarıdır bunlar insan tabi ailenin değerini daha iyi anlıyor kızımıda çok iyi üni arkadaşlarım dediği arkadaşlar yarı yolda bırakmış hep,
Şimdi bu arkadaşlarıyla hiç biriyle görüşmüyor, hepsi menfaatçi, bencil, şımark,
Sorumsuz tiplerdi çoğu erkek sevgili değiştiren mi dersin, sürekli tembel olduğundan sabah erkenden kalkmayıp sınıfta kalan mı dersin, ailenin yolladığı bütün parayı makyaj takımına harcayıp parasız kalan mı dersin, veyA hiç banyo olmayıp pis pis sorumsuz kokan mı dersin ayyyy daha neler
Hepsi gayet tanıdık sıfatlar ya tamam okul bitsin arasmayalim ona da okeyim de en azından okul varken yanyanayken birbirimizi tutalım çokta büyük şeyler istemiyorum aslinda

Iyi gün dostu böyle oluyor. Benim başıma da benzer bi olay bi geldi. Mesafe koydum ondan sonra.

Yani acile giden birinin yaninda herzaman birinin olmasi iyidir ne olur ne olmaz bayilir yolda fenalasir diye .
Aynı fikir deyim insan yolda görse yardıma ihtiyacın var mı diye sorar benimkiler vatsaptan yaziyo iyi misin diye

Hepsi gayet tanıdık sıfatlar ya tamam okul bitsin arasmayalim ona da okeyim de en azından okul varken yanyanayken birbirimizi tutalım çokta büyük şeyler istemiyorum aslinda
Sen bunlara çok değer vermişsin onlara bağımlı kalmadan ayakta durma mücadelesi vermen gerekecek, illa bunlara yapışık olman mı gerekli, hiç birine küsme ama hiç birine de güvenme

Sen bunlara çok değer vermişsin onlara bağımlı kalmadan ayakta durma mücadelesi vermen gerekecek, illa bunlara yapışık olman mı gerekli, hiç birine küsme ama hiç birine de güvenme
Bağımlı değilim kendim gittim geldim ölmedim sonuçta ama yine de insan arıyor ya bari telefonla ara ya çok içerledim çok insan güvenmek istiyor böyle küçük hesaplarla yaşamak istemiyorum ben ama sanırım ömrüm boyunca hiç hayırlı arkadaşlara denk gelmedim umarım bundan sonra gelirim

Surda kaldı 6 ay başına iş çıkarmam istemiyorum ağlaya sızlaya devam sanırım ben

Ben size zaten olay çıkartın demiyorum. Arkadaşlarınız kim onu bilin mesafenizi koruyun. Size yardım etmeyene sizde yardım etmeyen (acil değilse). Yarın yine büklüm büklüm olur, yine aynı taviri gösterirler, çünkü benciller. Hastalanıp tek başına Bi yere gitmek hep zordur. Insan olan en azından bir teklif eder gelmeyi veya sorar "birseye ihtiyacın var mi" diye.

Surda kaldı 6 ay başına iş çıkarmam istemiyorum ağlaya sızlaya devam sanırım ben
Hayat böyle olgunlaştırıyor işte iyi tarafından bak birde hiç uzakta aileden yanında ayrılmayan gençlere bak inan senin onlara göre özgüvenin yüksektir, düşün liseden mezun oluyorlar evlenince kocaya yine bir özgürlük alanları yok ama senin var istediğinle konuşurdun, paylaşırsın ona göre de iş hayatında ki sinsiliklere, arkadan bıçaklanmalara, ihanetlere dayanıklı olursun
Hep iyi yönündem bak şimdi orada bin bir türlü katekterlerle tanıştın bu senin için bir artı

Hayat böyle olgunlaştırıyor işte iyi tarafından bak birde hiç uzakta aileden yanında ayrılmayan gençlere bak inan senin onlara göre özgüvenin yüksektir, düşün liseden mezun oluyorlar evlenince kocaya yine bir özgürlük alanları yok ama senin var istediğinle konuşurdun, paylaşırsın ona göre de iş hayatında ki sinsiliklere, arkadan bıçaklanmalara, ihanetlere dayanıklı olursun
Hep iyi yönündem bak şimdi orada bin bir türlü katekterlerle tanıştın bu senin için bir artı
Büyümek ne zor bir şey ya gerçekten

Ben size zaten olay çıkartın demiyorum. Arkadaşlarınız kim onu bilin mesafenizi koruyun. Size yardım etmeyene sizde yardım etmeyen (acil değilse). Yarın yine büklüm büklüm olur, yine aynı taviri gösterirler, çünkü benciller. Hastalanıp tek başına Bi yere gitmek hep zordur. Insan olan en azından bir teklif eder gelmeyi veya sorar "birseye ihtiyacın var mi" diye.
Tam içimden geçenleri yazdın valla ne denir ki

O değil de doğum sancısı çektiğin hiç bişeye benzemiyor gülüm bil istedim 🙈

Konuna gelecek olursak ; belki gerçekten müsait değillerdi . Kırıldığın birşey olduğunda direkt sor ki ‘tavşan küsmüş dağın haberi olmamış’ durumu yaşanmasın .
okurken eski bir arkadasimjn sezaryen doğuma normal doğumdan daha zor demişti aklıma o gelmişken siz yazmışsınız

Kronik bel ağrısı bende de vardır yıllardır biliyorum çok geçmiş olsun :(

Kirilmakta cok haklisin canım.. acile gidiyorsun insan bir teklif eder yalnız göndermek ne demek ayıp ya..
Yerinde olsam "valla beni yine alınganlık yapmakla suçlamayın ama sizlere kirildim biriniz bile benimle gelmeyi teklif etmediniz"der en azından içimde tutmazdım.
Benim de kızım var şu an üni de ilk yılı..Allah korusun böyle bir durumda yalnız bıraksalar deli olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X