- Emoji Skoru
- 1.444
- Puanlar
- 53
Doğruymuş, yaşayıp tecrübe ettikSevdiğim bir cümledir, umma ki küsmeyesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğruymuş, yaşayıp tecrübe ettikSevdiğim bir cümledir, umma ki küsmeyesin.
Ohaaa alınmada zirvedemişmişGüncelleme annemle telefonda konuşuyordum bi komşumuz hakkında işte şöyle görgüsüz böyle değişik bir kadın diye kendi kendimize cekistirirken arkadan mendeburun sesi geldi (eski yakın arkadaşımla aynı odadayiz) kazandibi kes sesini dedim ne diyon be bizimle ilgili konuşup durma yeter dedi ben de dedim sen ne diyorsun salak ben başka bir şey hakkında konuşuyorum o da dedi üzerime alınıyorum konuşma ben de dedim ki bu benim problemim degil banane alınma allah allah sonra def olup gitti. Annemle konuşmaya devam ettim boşver sallama diye çünkü annemde duydu noluyor felan diye ben anneme dedim O da duysun diye bi dahakine yazar metni verir onun istediklerini konuşuruz sırf alınmasın diye. Kafayı yicem kafayı
Acaba cidden oyunun kuralını bilmeyen ben miyim onlar mi bazen düşünmeden edemiyorum.Ohaaa alınmada zirvedemişmiş
Onlar tabi boşver belliki güçlüye yaltaklanan tiplermişAcaba cidden oyunun kuralını bilmeyen ben miyim onlar mi bazen düşünmeden edemiyorum.
Hay ağzını öpeyim arada dangalak dangalak konuşan tipler vardi neymiş gelmek zorundamiymis neymiş güvenmeseymişim bilmem ne adam dümdüz hata yapmış halen bana laf sokma derdindelerdi bir araaaaOnlar tabi boşver belliki güçlüye yaltaklanan tiplermiş
Aman boşver bi atasözü var burda söylersem benş banlar larHay ağzını öpeyim arada dangalak dangalak konuşan tipler vardi neymiş gelmek zorundamiymis neymiş güvenmeseymişim bilmem ne adam dümdüz hata yapmış halen bana laf sokma derdindelerdi bir araaaa
22 Dedim ama sen hiç beni dinlemiyorsun mamilotAman boşver bi atasözü var burda söylersem benş banlar larkız sen kaç yaşındasın
Konuyu okumadım ama o kazandibi var ya o, yenirdi![]()
Dinliyorum kız burda hep yaşı büyük insanlar var ondan sordum22 Dedim ama sen hiç beni dinlemiyorsun mamilot![]()