- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Keşke maalesef takı setini daha 2 ay önce sattık borçlardan ötürü zaten takmıyodum diye elimde olsa kucagına koyar naparsan yap derim zatenTakı setini kayinvalidenize iade edin gerisini de o düşünsün !!!
Koşa koşa satmadım mecbur kaldım canımı acıtanda bu evet yaptıkları kepazelik enayiliği bana kaldıBacim sen niye taki setini sattin kosa kosa.Para sikintisi var diye set satilmaz yani.Dursun zaten cok zarar etmissinizdir.Setler para etmez.O setin parasini esinin ailesi hayatta odemez.Zaten odeyecek adamlar boyle rezillik yapmaz...
Evet almasaydı ben ondan takı seti istemedim ki olmaz olaydı ucu bana dokundu ama var mı böyle bir şey ya geline alınan şey ödetilir miDurumu izah etselermis sana ve almasalarmis. Simdi uzuldugunden daha az uzulurdun.. Sana bunu yapma haklari yok esin konussun kv ile.
Istenedim diyorum kafalarına göre gittiler aldılarAmann bana taktılar da ne oldu 1 hafta sonra aradı kp seti bozdurun gönderin ben ödeyeceğim dedi.
Bozdurduk bir de üstüne para koyduk gönderdik ne gelen var ne giden.
3 Bilezik taktılar hepsini geri verdim. Keşke hiç bir şey takmasalardı.
İşte bazen gelinler evlendikten sonra başlarına ne gelecek bilmeden isteyip duruyorlar.
Keşke en baştan istemeseydiniz.
Iyi ödesinlerde kocamıb ödediğini ben ödemiyo muyum yine kim sıkışcak benBirak kocan ve kv nasil almislarsa öyle odesinler sen yine karisma
Evet almasaydı ben ondan takı seti istemedim ki olmaz olaydı ucu bana dokundu ama var mı böyle bir şey ya geline alınan şey ödetilir mi
Alacak olduklarını beğenmemişsin eşine söylemişsin farklı model olsun diye.Istenedim diyorum kafalarına göre gittiler aldılar
Iyi ödesinlerde kocamıb ödediğini ben ödemiyo muyum yine kim sıkışcak ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?