- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Mecbur kalma hicbir seye zor durumu birak onlar dusunsun ele gune taki seti yaptik diye hava atanlar parasini da bir zahmet odesin.Esin odeyecek olursa da sen kendi ihtiyaclarindan kesme birak o zorluk yasasin.Sakin bu konuda fedakarlik yapma takamadigin setin kahrini cekme...Koşa koşa satmadım mecbur kaldım canımı acıtanda bu evet yaptıkları kepazelik enayiliği bana kaldı
Evet öyle ama ben konuşcam ne dyim ona bilsin kendiniEşiniz ailesinin böyle sacmalık yapıcagını bilmiyomuydu acaba.
Alınırken haberi yokmuydu...
Aynen beni üzende bu işte Bende genç bi kızm ya bunları mı yasamam gerekiyoduMecbur kalma hicbir seye zor durumu birak onlar dusunsun ele gune taki seti yaptik diye hava atanlar parasini da bir zahmet odesin.Esin odeyecek olursa da sen kendi ihtiyaclarindan kesme birak o zorluk yasasin.Sakin bu konuda fedakarlik yapma takamadigin setin kahrini cekme...
Setin parasını verwn kişi hediye diye vermiş şimdi parasını istiyor sıkştınız diye verdim o zaman demişbence eşinin haberi vardır her şeyden anasının huyunu mu bilmeyecek.
öyle şey mi olur arkadaşım ya hediye verdim denir ya da parasını sonra hallederiz diye vermiştir..bence kayınvaldenin işgüzarlığı..söyleyin utanması var mı yok mu görmüş olursunuz..çok ayıp takılan set konusunda benimde yemiş olduğum bir kazık var ama maddi durumum müsait olduğundan konu etmedim fakat sıkışık bir durumda olsaydım ortalığı yıkardım millete gösteriş yapacaksınız diye bana mı dert olacaksınız terbiyesizler diye.Setin parasını verwn kişi hediye diye vermiş şimdi parasını istiyor sıkştınız diye verdim o zaman demiş
bende bunu demek istedim aslında.bence eşinin haberi vardır her şeyden anasının huyunu mu bilmeyecek.
ortalık çakal kayniii panpikbende bunu demek istedim aslında.
bi kumpas dönüyo sanki ortalıkda
genc nesili gecio valla bu kaynanagiller. kayınbabagillerortalık çakal kayniii panpik
ee devir değişiyor artık kaynanaların adı Tuğçe kayınbabaların adı Berkecangenc nesili gecio valla bu kaynanagiller. kayınbabagiller
senle bende o zaman ayşe,fatma,hayriye mi oluozee devir değişiyor artık kaynanaların adı Tuğçe kayınbabaların adı Berkecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?