- Konu Sahibi _cezayirmeneksesi_
-
evet cnm kişilik olarak çok tanıştığımız söylenemz ama arada bi çekim olur ya yada bazen bi insanı gördüğünde bu benim kaderim dersin onun için bu düşünceler geliyor aklıma onu gördükçe ve başkasına bakamıyorum.dediğin doğru aşırı hoşlanma belki de bu ama sevgi kelimesini de kullanmaktan alamıyorum kendimi...Bak canim olayinda katilmadigim bazi noktalar var.
Beni sevdigini sanarken, diye baslayan bir cumlen var. Simdi bu cocuk seni tanimiyor kisilik olarak, sen onu tanimiyorsun. Bunun adi sevgi degil zaten. Uzaktan sevgi olmaz. Sevgi, tanidikca olusan bir duygudur. Yavas olursa kalici olur, ani olursa aniden de gider. Seninki begenmedir, hoslanmadir en fazla.
Devir degisti, kizlar aciliyor demissin. Asla ve asla bunu yapma. Kendini kolaylastirirsin baska ise yaramaz. Devir degismedi, acilan kizlar artti sadece. Hala en kaliteli beraberlikler, erkegin attigi adimla gerceklesir. Zira erkekler olup bayildigi biri bile olsa karsi taraftan adim geldiginde o kizin cazibesi kalmiyor onlara gore.
Erkekler birinden cok hoslandiginda reddedilme ile karsilasacaklarini bilse bile emin ol ki gidip duygularini aciyor. Cunku biz kadinlar sevdigimiz halde vazgecmek zorunda kaldigimiz durumlar oluyor. Erkek gercek anlamda isterse, olumune elde ediyor. Bunlari unutma.
Bu arada cocuk herkesle samimi bir sekilde konusuyor ama seninle konusamiyormus. Bu da cocugun sana olan duygularinin yogun oldugunu gosteriyor.
Ondan bir adim gelirse ok ama gelmezse asla dikkate almaya degmez. Umarim aciklamam yeterli olmustur.
kendimi en kötüsüne hazırladım cnmm artık ne olursa olsun mutlu olursam ne ala, mutsuz olursam şimdikinden kötü bi durumda olacağımı düşünmüyorum.o yüzden hayatı artık ertelemeyeceğim ve ilerde içimde kalmayacak ve içim rahat bir şekilde elimden geleni yaptım diyebileceğimbak ben de üniv. son sınıftayım ve kendi sınıfımdan biri ile çıkıyorum. ve son sene çıkmaya başladık şu an çok mutluyum Allah'a şükür. yarın bir gün hep içinde acaba kalacak. olur muydu, olmaz mıydı filan diye düşüneceksin. kaybedecek hiçbir şeyin yok olmadıysa döner arkanı gidersin en azından için rahat eder. olmayacakmış dersin. ayrıca erkekler emin olamadıkları kızlara sevseler de pek yanaşmazlar. senden emin olamamış ve hayatına başkasını sokmuş. sonuçta duygularınızı dile getirmediğiniz için iki taraf da suçlu değil. kendini en kötü ihtimale hazırla ki olmazsa üzülmezsin olursa da ne ala arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?