ben şimdi ne yapayımm :(

_cezayirmeneksesi_

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
10
4
286
Eskişehir
arkadaşlar benim hikayem 2.5 sene önce başladı..o zmanlar üniv. 1. sınıfın sonları arkadaşım malum kişiyi gösterdi bana bizim sınıftaydı ve hoşuma gitmişti..neyse 2. sınıf olduk tabii hoşlanıorum ama ben öyle kolay kolay duygularımı belli edemem.. sonra bu hoşlandığım kişi de sürekli benim oturduğum yerleri seçiyor yani bi şekilde bana yakın olmaya çalışıyor hissediyorumm ama ben konuşamıyorum kitleniorum ve utanıorum çok..sonra zaman geçti tabii onun çevresinde biizim sınıftan bi kız grubu var o musallat oldu,ben herşeyi içimde yaşıorum ama bu arada face den fln ekli değil ama açık herkese takip ediordum.kızlarla resim fln çekinip koyuyordu çıldırıyordum ben..sonra hadi sen biraz yakın ol dedim ama bu sefer o kızlarla fln samimi olan konuşkan çocuk bana gelince tutulup kalıyor konuşmuyordu..böyle böyle derken bigün benim çok üzgün olduğum gün bu beni eklemiş faceden.tabii bende de bi umut oldu ama 1 hafta sonra o kız grubundan bitiyle çıkmaya başladı.büyük hüsrana uğradım tabiiki ama bu kızla ilişkisi hiçbizaman samimi gelmedi bana ki 5 ay sonra ayrıldılar..nese bizim hikaye böylece kapanmıştı yani benim için öyleydi.beni sevdiğini sanırken başkasıyla çıkması gururumu çok incitmişti.arkadaşlerımda bana destek oldu ve soğutmaya çalıştılar.arada hala bakışlarını yakalıyordum ama içimde bitirmeye çalışıyordum.birde o bizim sınıftan çıktığı kızın yakın arkadaşıyla da samimi olmştu ve o kızla ayrıldıktan sonra bile onlar kopmadı ki hala samimiler..ben bu defteri kaptmıştım,kızlarla samimi olması hoşuma gitmeyen birşeydi zaten ve işte soğumuştum.ben bu yaşıma kadar bir kere 1 aylık bir sevgilisi olan kişyim yani bu konularda biraz acemi ve soğuğum.zaten sonra hiç sevgilim olmadı arkadaşlarım bana birisini gösterse yada biri bana açılsa bile kimseyi kabul etmiyordum.sonra geçenlerde bir arkadaşımla konuşurken yine ondan konu açıldı ve nereden çıktı bilmiyorumm.arkadaşımda sen hala onu seviyorsun sadece duygularını bastırmışsın ve o yüzden kimseye bakamıyorsun dedi ve ben de o gün bugündür yine onu düşünmeye başladım..tabii ilk baştaki kadar aşık değilim ama onu düşünüyorum ve facede fln bir kızla yazışmasını yada resmini görmeyim o an çıldırıyorum..artık son sınıfım ve 1 ay sonra mezun olucam.sorun şu ki aklıma son gece ona hissettiklerimi yazmak gelio.bidaha göremicem ya rahatlamak ve artık önüme bakmak için bunu yapmak istiyorumm.ama sonrası da beni endişelendirio.olsa bile ayrıldığı kızın yakın arkadaşı fln çevresinde olucak,herkes ne der, ben ne yapıcam die düşünüp durmaktan alamıorum kendimi.. böyle işte durumum çok uzun yazmışım ama yardıma ihtiyacım var.sizce msj atmalımıym yıllar sonra olsa bilee??:18:

senin adına üzüldüm canım ama hayırlısı olsun.inşallah ileride çok mutlu olacağın biri çıkar karşına. ne güzel her gelenle çıkıp kendini üzmemişsin.yerinde olsam içimde kalmasın diye söylerdim.sonuçta tanışıyorsunuz hayvan değil ya bu kırmaz seni belki şaşırabilir.dikkatli ol sonrasında duygularını incitecek bişey olmasın.sırf sen açıldın diye hadi başlayalım derse nasıl bi ilişki olur bilemeyiz.

canım senin için hayırlısı neyse o olsun ben açıl derim eğer olumsuz karşılasa bile içinde kalmaz önüne bakarsın ama açılmazsan o hep aceba olarak içinde kalır yinede kendin bilirsin en iyisini

canım yaa bunları okurken çok üzüldüm ben de ortaokuldayken birini sevmiştim hem de çok zaman sevdim onu.. ve 2-3 ay öncesine kadar halaa çok seviyordum.. ama en son onu unutacağım dedim ve bilmiyorum yaa artık eskisi kadar aklıma gelmiyor.. o gelmiyor ama bir başkasından da hoşlanamıyorum.. ne bilim yakışıklı diyorum falan ama o kişiye karşı hissettiğm şeyleri bir başkasına hissedemiyorum.. ben ortaokula başladığımda tanımıştım onu ve ilk sevdiğim o oldu.. o benden 4 yaş büyüktü ama ben öyle ortaokula başladığımda da küçük durmuyordum boyum falan uzundu yani... o zamanlar okuldayken o da bana bakardı bunu farkediyordum.. hatta bir gün öğlen okuluna kalmıştık arkadaşımla,onlar da evlerine gidiyolardı servisle o en arkada oturuyodu ve ben kapnın kenarındaydım benden başka kimse yoktu orda.. servisleri gözden kaybolana kadar bana bakmıştı pencereden.. şimdi diyorum da keşke ben söyleseymişim ona hiç olmazsa içimde kalmazdı.. sen de söyle cnm bence atma içine.. zaten mezun oluyormuşsun.. bunu ona söylemek sana hiçbirşey kaybettirmez cnm... inşallah senin için herşeyin en hayırlısı olur (amin)

tatlım icinde hiçbirşeyi bırakmaa... ona sitemlerinin herşeyini yaz ve faceden falan sil gitsin... platonik sevgiler cok yaralar seni... kimseye gore hareket etme.. canın ne istiyorsa anlat ona.. anlattıktan sonra sen cok degıseceksın ban demedı deme... ama ıcınde bırakmaa

çok sağolun kızlarr hala onu seviyormuyum yoksa sadece takıntı mı onu bile çözmüş değilim ama söyleyeceğim sanırım çünkü şimdiye kadar hep karşı taraftan bekledim ki sanırım artık devir değişeli çok oldu kızlar atıyor ilk adımı yoksa öyle beklediğinle kalakalıyorsn.sonu ne olursa olsun sanırım içimde kalmasından daha iyi..gerçi yakın bir kaç arkadaşıma anlattım pek sıcak bakmadılar ama içimde bir yer kemiriyor beni söyle de söyle die yine size yazarım son durumlarıı teşekkür ettim çok yorumlarınız içinnn( essma bu arada senin durumunda üzücüymüş arkadaşımm( bu ne biçim bi duygu ki bazen yok oluo hiç sevmiyormuş ve tamamen unutmuş gibi bazende en ufak bişeyde aklına glio kalbin deli gibi çarpıyo ve unutamadığını anlayıp kahroluyorsunn..allah hepimizin yardımcısı olsun ve gönlümüze göre versinn inş..)

bak ben de üniv. son sınıftayım ve kendi sınıfımdan biri ile çıkıyorum. ve son sene çıkmaya başladık şu an çok mutluyum Allah'a şükür. yarın bir gün hep içinde acaba kalacak. olur muydu, olmaz mıydı filan diye düşüneceksin. kaybedecek hiçbir şeyin yok olmadıysa döner arkanı gidersin en azından için rahat eder. olmayacakmış dersin. ayrıca erkekler emin olamadıkları kızlara sevseler de pek yanaşmazlar. senden emin olamamış ve hayatına başkasını sokmuş. sonuçta duygularınızı dile getirmediğiniz için iki taraf da suçlu değil. kendini en kötü ihtimale hazırla ki olmazsa üzülmezsin olursa da ne ala arkadaşım.

Ayrıca konuşmaktan çok çekiniyor isen duygularını daha çok belli etmelisin. Konuş muhabbet et, konuşurken yüzüne gülümse. Bak bakalım o zaman ne oluyor. Bu da bir seçenek. Anladığım kadarıyla kızlarla samimi biri. senin bu mesajını büyük ihtimal anlar.

Bak canim olayinda katilmadigim bazi noktalar var.

Beni sevdigini sanarken, diye baslayan bir cumlen var. Simdi bu cocuk seni tanimiyor kisilik olarak, sen onu tanimiyorsun. Bunun adi sevgi degil zaten. Uzaktan sevgi olmaz. Sevgi, tanidikca olusan bir duygudur. Yavas olursa kalici olur, ani olursa aniden de gider. Seninki begenmedir, hoslanmadir en fazla.

Devir degisti, kizlar aciliyor demissin. Asla ve asla bunu yapma. Kendini kolaylastirirsin baska ise yaramaz. Devir degismedi, acilan kizlar artti sadece. Hala en kaliteli beraberlikler, erkegin attigi adimla gerceklesir. Zira erkekler olup bayildigi biri bile olsa karsi taraftan adim geldiginde o kizin cazibesi kalmiyor onlara gore.

Erkekler birinden cok hoslandiginda reddedilme ile karsilasacaklarini bilse bile emin ol ki gidip duygularini aciyor. Cunku biz kadinlar sevdigimiz halde vazgecmek zorunda kaldigimiz durumlar oluyor. Erkek gercek anlamda isterse, olumune elde ediyor. Bunlari unutma.

Bu arada cocuk herkesle samimi bir sekilde konusuyor ama seninle konusamiyormus. Bu da cocugun sana olan duygularinin yogun oldugunu gosteriyor.

Ondan bir adim gelirse ok ama gelmezse asla dikkate almaya degmez. Umarim aciklamam yeterli olmustur.

içinde kalmasındansa söyle bence de ama sonradan olumsuz birşey söyler de herşeye rağmen üzülürsen hç yeltenme bile içinde kalsın hayatına devam et yeni kişiyle yön ver derim hayırlısı olsun

evet cnm kişilik olarak çok tanıştığımız söylenemz ama arada bi çekim olur ya yada bazen bi insanı gördüğünde bu benim kaderim dersin onun için bu düşünceler geliyor aklıma onu gördükçe ve başkasına bakamıyorum.dediğin doğru aşırı hoşlanma belki de bu ama sevgi kelimesini de kullanmaktan alamıyorum kendimi...
benim adım atmamı yanlış anlayamaz die düşünüorum çünkü görseniz çevremddeki beni fazla tanımayan kişiler hep duvarlarım olduğunu söyler ve o bana başlarda çok adım attı hoşlandığını belirten, ama ben hem yapım dolayı hemde bir kızın kendisini tutması görüşümden dolayı yüz ver(e)medim.o çıktığı kızda hep onun çevresindeydi ve çıktığında onunla samimi değillerdi,olmadılar.ama ben şunu biliyorum kii kimse kimseyi bir ışık görmezse çok uzun beklemz.benim için daha çok şey yapmasını bekledim belkide ama kendim hiçbirşey yapmadan.o yüzden şimdi bunlar düşündükçe dahada üzülüyorum.
bana karşı duyguları olduğunu biliyordum ama bunu söylemesini bekledim sadece..ama kendim tabir-i caise odun gibi dururken -kızlarla samimi olmasına karşın hep çekingen bi yanı vardı- belkide bundan onu beklemem fazlaydı.
bakalımm belki de daha okulum bitmeden konuşur ki ben de hala böyle olsun istiorum..tabi aldığım ders bir yerde görürsem kafamı eğip utanarak geçmek değil, yüzüne bakarak selam verebilmek olacak...

kendimi en kötüsüne hazırladım cnmm artık ne olursa olsun mutlu olursam ne ala, mutsuz olursam şimdikinden kötü bi durumda olacağımı düşünmüyorum.o yüzden hayatı artık ertelemeyeceğim ve ilerde içimde kalmayacak ve içim rahat bir şekilde elimden geleni yaptım diyebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…