- Konu Sahibi _cezayirmeneksesi_
arkadaşlar benim hikayem 2.5 sene önce başladı..o zmanlar üniv. 1. sınıfın sonları arkadaşım malum kişiyi gösterdi bana bizim sınıftaydı ve hoşuma gitmişti..neyse 2. sınıf olduk tabii hoşlanıorum ama ben öyle kolay kolay duygularımı belli edemem.. sonra bu hoşlandığım kişi de sürekli benim oturduğum yerleri seçiyor yani bi şekilde bana yakın olmaya çalışıyor hissediyorumm ama ben konuşamıyorum kitleniorum ve utanıorum çok..sonra zaman geçti tabii onun çevresinde biizim sınıftan bi kız grubu var o musallat oldu,ben herşeyi içimde yaşıorum ama bu arada face den fln ekli değil ama açık herkese takip ediordum.kızlarla resim fln çekinip koyuyordu çıldırıyordum ben..sonra hadi sen biraz yakın ol dedim ama bu sefer o kızlarla fln samimi olan konuşkan çocuk bana gelince tutulup kalıyor konuşmuyordu..böyle böyle derken bigün benim çok üzgün olduğum gün bu beni eklemiş faceden.tabii bende de bi umut oldu ama 1 hafta sonra o kız grubundan bitiyle çıkmaya başladı.büyük hüsrana uğradım tabiiki ama bu kızla ilişkisi hiçbizaman samimi gelmedi bana ki 5 ay sonra ayrıldılar..nese bizim hikaye böylece kapanmıştı yani benim için öyleydi.beni sevdiğini sanırken başkasıyla çıkması gururumu çok incitmişti.arkadaşlerımda bana destek oldu ve soğutmaya çalıştılar.arada hala bakışlarını yakalıyordum ama içimde bitirmeye çalışıyordum.birde o bizim sınıftan çıktığı kızın yakın arkadaşıyla da samimi olmştu ve o kızla ayrıldıktan sonra bile onlar kopmadı ki hala samimiler..ben bu defteri kaptmıştım,kızlarla samimi olması hoşuma gitmeyen birşeydi zaten ve işte soğumuştum.ben bu yaşıma kadar bir kere 1 aylık bir sevgilisi olan kişyim yani bu konularda biraz acemi ve soğuğum.zaten sonra hiç sevgilim olmadı arkadaşlarım bana birisini gösterse yada biri bana açılsa bile kimseyi kabul etmiyordum.sonra geçenlerde bir arkadaşımla konuşurken yine ondan konu açıldı ve nereden çıktı bilmiyorumm.arkadaşımda sen hala onu seviyorsun sadece duygularını bastırmışsın ve o yüzden kimseye bakamıyorsun dedi ve ben de o gün bugündür yine onu düşünmeye başladım..tabii ilk baştaki kadar aşık değilim ama onu düşünüyorum ve facede fln bir kızla yazışmasını yada resmini görmeyim o an çıldırıyorum..artık son sınıfım ve 1 ay sonra mezun olucam.sorun şu ki aklıma son gece ona hissettiklerimi yazmak gelio.bidaha göremicem ya rahatlamak ve artık önüme bakmak için bunu yapmak istiyorumm.ama sonrası da beni endişelendirio.olsa bile ayrıldığı kızın yakın arkadaşı fln çevresinde olucak,herkes ne der, ben ne yapıcam die düşünüp durmaktan alamıorum kendimi.. böyle işte durumum çok uzun yazmışım ama yardıma ihtiyacım var.sizce msj atmalımıym yıllar sonra olsa bilee??:18: