• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler ben sivilcelerimden ve lekelerimden kurtuldum :))

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cnm ben gülsuyu ile karıştırdım laktik asiti her gece makyajımı temizledikten sonra tonik olarak tüm yüzüme kullandım durulamadım o öle yüzümde kaldı üzerine sadece nemlendirici sürdüm. evt sivilceler yok olduktan sonra lekeler için tca kullandım (sivilce varken tca kullanılamıyor çünkü) sadece akşamları sürdüm cnm yatmadan önce şimdi yaz aylarında olduğumuz için bıraktım ama sivilcem hiç çıkmıyoo istersen yazında güneş koruyucu kullanmak şartı ile kullanabilirsin ama ben güneşe çok maruz kaldığım için kullanmıyorum şuan çok nadir çok arada sürüyorum laktik asitli toniği hafta 1 gibi bazen 15 günde 1 gibi..

Anladim canim cokk sagol deniyecegim bende :) bu laktik asit heryerde varmi eczanede bide bu turkcesimi? Ben yurt djsindayim da baska adi varmi ingilizce olarak nasil bulacagim bide tca kremini?

Anladim canim cokk sagol deniyecegim bende :) bu laktik asit heryerde varmi eczanede bide bu turkcesimi? Ben yurt djsindayim da baska adi varmi ingilizce olarak nasil bulacagim bide tca kremini?

ezcanelerde de var die biliyorum laktik asit ekşimiş sütten elde edilen bi asit cnm öyle sor istersen olmadı sipariş verirsin netten bu arada tca da solisyon şeklinde krem değil o da Triklorasetik asit demek

Kızlar yüzüm gerildi ve soyuluyo çok acıyo napayım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nasıl yapıyorsun çok merak ettim detaylı anlatabilirmisin ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende bu yaptıgını denemek ıstıyorum dakıkada bır yapıyorum demıssın kac defa yapıyorsun ve ne kadar bekletıp yıkıyorsun. Her ay sadece bır kere yapıyorsun sanırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X