Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marketin yerini bilmemene şaşırmıştır ona komik gelmiştir. Yüzünle alakası yok yani.Dün sitede abimin evindeki yani güvenlik görevlisine market sordum tarif ederken bana gülerek tarif ediyordu neden olabilir acaba yüzümde birşey mi vardı .genç bir oglandi.
Hayır yeğenim i götürdüm yan siteye heyecan landı sanki birazMarketin yerini bilmemene şaşırmıştır ona komik gelmiştir. Yüzünle alakası yok yani.
İstemeye gelirler cumartesi akşamıDün sitede abimin evindeki yani güvenlik görevlisine market sordum tarif ederken bana gülerek tarif ediyordu neden olabilir acaba yüzümde birşey mi vardı .genç bir oglandi.
Sana öyle gelmiş olabilir. Güler yüzlü biridir belki.Hayır yeğenim i götürdüm yan siteye heyecan landı sanki biraz![]()
Bilmiyorum güldü vallaSana öyle gelmiş olabilir. Güler yüzlü biridir belki.
Benim olaylari abartma seviyemBilmiyorum güldü valla![]()
Valla bak oğlan bituhaf tuBenim olaylari abartma seviyem![]()
Nerene bakıcakti ki başka konuşurken tövbe ya RabbimGözlerimede bakti
Gözlerine bakmadan somurtarak mı marketin yerini tarif etseydi ? Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.Gözlerimede bakti
Valla bak oğlanBenim olaylari abartma seviyem![]()
R ile mi başlıyorAllah ım bi üyeyi hatırlattı bana vakti die aşık oluyordu
Nasıl yaniiAllah ım bi üyeyi hatırlattı bana vakti die aşık oluyordu
Hayır olmuyorum ben gayet ciddiyim konuşurkenGözlerine bakmadan somurtarak mı marketin yerini tarif etseydi ? Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
Bilmiyorum izin vermezdim zatenNerene bakıcakti ki başka konuşurken tövbe ya Rabbim![]()
Valla bak oğlan bituhaf tu
Bnm hicbirseyime inanmıyor sunGözlerine bakmadan somurtarak mı marketin yerini tarif etseydi ? Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.