- Emoji Skoru
- 32.693
- Puanlar
- 478
Kim KimR ile mi başlıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim KimR ile mi başlıyor![]()
O an ciddi olsan bile sonrasında kafanda senaryo kuruyorsun işte. Bana baktı güldü gözlerime baktı , benden hoşlandığı için gülümsedi diye düşünüyorsun. Ama marketin yerini sormana şaşırmış komik geldiği için gülmüş aslında.Hayır olmuyorum ben gayet ciddiyim konuşurken
Offff bune
Niye soramazmiyim adamidanilk defa gördüm.siteye yapismadim ya hergun orda değil imO an ciddi olsan bile sonrasında kafanda senaryo kuruyorsun işte. Bana baktı güldü gözlerime baktı , benden hoşlandığı için gülümsedi diye düşünüyorsun. Ama marketin yerini sormana şaşırmış komik geldiği için gülmüş aslında.
Aynen . Bakarsan yanarsuunnR ile mi başlıyor![]()
TutmadimKeşke içinde tutsaydın![]()
Dediğimi anlamadın. Marketin yerini sorabilirsin elbette. Eğer abinin evine, o siteye ilk kez gitmiyorsan marketin yerini bilmiyor olmana şaşırmış olabilir ya da kendisi normalde de güler yüzlü biridir. Yoksa durduk yere niye gülsünNiye soramazmiyim adamidanilk defa gördüm.siteye yapismadim ya hergun orda değil im
cimde hicbirseyi tutmam salarimNerde bizde o şans![]()
Bilmiyorum bende anormal biseymi var hereks gülüyorDediğimi anlamadın. Marketin yerini sorabilirsin elbette. Eğer abinin evine, o siteye ilk kez gitmiyorsan marketin yerini bilmiyor olmana şaşırmış olabilir ya da kendisi normalde de güler yüzlü biridir. Yoksa durduk yere niye gülsün
Aşık işte neden anlamıyorsun kiskanç kadınDediğimi anlamadın. Marketin yerini sorabilirsin elbette. Eğer abinin evine, o siteye ilk kez gitmiyorsan marketin yerini bilmiyor olmana şaşırmış olabilir ya da kendisi normalde de güler yüzlü biridir. Yoksa durduk yere niye gülsün
Oooo kesin bişeyler hissetmiştir sana karşıDün sitede abimin evindeki yani güvenlik görevlisine market sordum tarif ederken bana gülerek tarif ediyordu neden olabilir acaba yüzümde birşey mi vardı .genç bir oglandi.
Benimmi kendime ozelNickinin anlamı nedir
Aman herşeyi salmada dikkatİ
cimde hicbirseyi tutmam salarim
SalacamAman herşeyi salmada dikkat![]()
Oooo kesin bişeyler hissetmiştir sana karşı![]()
SenceBilmiyorum bende anormal biseymi var hereks gülüyor