Karantina boyunca kimseye gitmedik bayram sonrasi kv ye ziyarete gittik çünkü bizi bayram öncesi çağırdılar eşim de çarşamba günü gelicez diye belirtti... Neyse.. Önce kvye sonra da benim aileme uğrarız dedik. Gittik ve kv ben sizi daha sonra gelirsiniz diye bekledim arasaydınız iyi olurdu dedi iyi de çarşamba dedik zaten

illa ki saat de vermemiz gerekiyormus demek ki. Insan anne babasına gelirken izin mi almalı dedim, yemekleri önce koyardım dedi ve sofrada sürekli tekrarladi. Biz yemege gelmiyoruz dedim. Millet karantinadan sonra bile cikmiyor disari biz yine de gelmek istedik bu da sırf eşim istiyor diye. Pişman ettirdi bizi. Bu kadın ona gideceğimiz zaman da istemiyor. Benim yan cebime istemesin. Ama gitmeyince de arayıp gelmiyor musunuz diye soruyor.
Sadece kendi uygun olduğu zamanlarda kabul buyuruyor ve ben artık iyice sinir olmaya başladım. Sorunlu kadının ta kendisi. Bayramda giderken haber vermeyi de ilk kez bu ailede duydum yani.
Bu konuda gerektiği yerde lafımı da söylesem yine yapacağını yapıyor. Kızlar gitmemiz en başta yanlıştı ama eşler maalesef bu konuda ikna edilemiyor. Peki siz söyleyin hangimiz ailemize bayramda önceden arayıp gidiyoruz? Zaten amaç bellidir ziyaret yani. Anlam veremediğim için soruyorum. Yazarsanız eğer ben de yanlışımı veya doğrularımı sayenizde görebilirim.
Teşekkürler.