"Ben sizi daha sonra bekliyordum" diyen kv🙄

Eşimle baştan beri telefonsuz bize çatkapı gelinmemesi gerektıgını diye diye senelerce uğraştık ..biz de annemiz olsa bıle ararım geliyorum diye .ben pratik biri değilim..hazırlıklı olayım stres olmam.mutfakta tepemde biri olsa yemeği yapamam..
Nefret ederim Cat kapı gelınmesınden...komsumu da engelledim..yazarsın oglen kahve içmeye gelicem..başüstüne dersin..
Yeni uyanmısımdır .gece hasta olmusumdu...başım agrıyordur..dur dur dur.
İleride benım gelin kafasına göre gelirse sizin gördüğünü muameleyi görür..
Kv bence nazik söylenmeyle kalmış...
Ben sizi rahat gördüm..kv rahat bırakın..gerginlik yapmayın..saygı gösterin ..orta yolu bulun..

Elbette yazılanların hepsi haklı. Sonuna kadar bende size katılıyorum. Ancak birisini haksız olduğunu bulduğunuz anda onun diğer konularını eşeleyip o kişinin daha kötü olduğunu ispatlamaya çalışmanın iyi niyetle bağdaşmadığını düşünüyorum. Bence bu kişiyi hedef göstermek olur. O kişinin hatalı yaptığı davranışlarını ona ifade etmek başka birşey, onun kişiliğini rencide edecek laflar sarfetmek başka bir şeydir. Ki bu kadar geniş bir platformda bu davranış paterni SİBER ZORBALIK a girer.
Daha önce ki konularda haksızsa zaten haksız olduğu kendisine söylenmiştir. Tekrar eski konuları açmak şu anki sorunun odak noktasından çıkmasına, konunun dağılmasına neden olur.
İnsanlar burada haklı haksız yönlerini söylediğinde konu sahibi hala kendini haklı görüyor. Bende arkadaşlar söylediğinde baktığımda her yerde ki ifadelerini yorumlarını okudum. Konu sahibi bunlardan ders çıkaracağına ya ben yanlış düşünüyorum belki düşünceğine hala aynı kafadaysa kendisine çirkin düşüncelerini ifade etmek yanlış değil. Ki kocanın yanında can sıkıntısından kv küfredip rahatladığını sadece kv ye küfür ederken rahatladığını söyleyen birisinin insanlığından karakterinden şüphe ederim. Bunu konu açarken de dememiş şu anasayfalarda söz vs yazılıyor ya oraya yazmış keyif alarak🤦‍♀️ Ki bir insan kv sinin cinsel hayatını hatta kimsenin cinsel hayatını didiklemek kimsenin haddi değil. Kadını edepsiz görüyor niye kocasıyla seviştiği için mi? Çöpü karıştırıp prezervatıfi bulmakta ne biliyim sapkınlık. Konu sahibi kendi cinsel hayatına baksın başkalarının cinsel hayatına burnunu sokmasın aman çöpede prezervatıf atmasın belki onun gibi anormal ve sapık insanlar onunda çöpünü karıştırıp aa şuna bak kocasıyla sevişmiş utanmadan çöpe atmış diyebilir. Duyar kasılcak bir konu yok ortada konu sahibinin hiç bir şey umrunda değil:işsiz:

Öncelikle çarşamba bayram olmuyor.
Sizi istediği vakitte kabul etmesi de normal tabiki siz misafirsiniz.

O zaman kv de der ki oğlumun evi benim evim sayılır istediğim vakitte damlarım izin mi alınırmış? Bunu yapsa tepkiniz ne olurdu
Haklısın anne keşke arasaydık biz geçen haftadan çarşamba dedik diye aramadık ama seni de zor durumda bıraktıktık demeliydiniz bence de

Benim annem dün karantina bitince iki gün önce haber ver geleceğin günü dedi. Çünkü bizim için özel bı yemek yapacak ve etin iki gün marine olması gerekiyor.
Anneler yemek yapıyor ya o yüzden yoksa istediğin zaman tabi ki gidersin.

Normalde anahtar var istediğim zaman girer çıkarım o sorun değil.

Bayramlarda da sabah kahvaltısına gideceksen haber veriyorum. Öğlene doğru gideceksem de haber veriyorum.
Kadın yemekleri döktürmek istiyor bı sofra kuruyor.
Bunda gerilcek konu inanın ki yok.

E normalde gider annemde haftalarca kalırım. Yolda ararım yoldayim geliyorum derim yada çar gittiğim sürpriz yaptığımda oluyor.

Gidilecek kişi kim olursa olsun önceden haber verilmeli, doğrusu budur.
Önceden belli bir gün ve saat için sözleşildiyse bile yola çıkarken tekrar aranır. Ev sahibi de ona göre ayarlar kendini.

Kayınvalide size 4-5 gün önceden "çarşamba geleceğiz" dese ve o gün aramayıp çat-kapı gelse eminim onun için de konu açardınız. Konu içeriği de "insan gelmeden önce arar bir haber verir. Sanki benim başka işim gücüm yok. Bütün gün onu beklemek zorunda mıyım? Bu ne düşüncesizlik" olurdu.

Ayy sizler dedikten sonra her konusuna baktım. Konu sahibi iğrenç bir insan ve görgüsüz vizyonsuz net! Bir de kalkmış kv ye küfrediyorum eşimin yanında rahatlıyorum bir tek ona küfredince rahatlıyormuş keyfi yerine geliyormuş ben böyle bir zihniyet görmedim. Beyninde tahtalar eksik

Nasıl ya? Doğru mu anladım ben?

Annemde bayramlarda telefon etmezdi hiç anneannemlere biz geliyoruz diye. O kadar uyarırdım bir ara haber ver gideceğiz yok aramazdı. Kaç kere dışarıda kaldık köye gitmiş oluyorlardı. Kv deyi haklı buldum aranması iyi olurdu. Ayrıca iftarı örnek vermiş konu sahibi ama saat 8:30 daki iftara 8 de gitmek de hoş degil yani. 1. derece yakın olmadıklarımıza bile iftara giderken bir iki saat öncesinde gidiyoruz ki yardım edilecek şeyler vardır diye.

Elbette yazılanların hepsi haklı. Sonuna kadar bende size katılıyorum. Ancak birisini haksız olduğunu bulduğunuz anda onun diğer konularını eşeleyip o kişinin daha kötü olduğunu ispatlamaya çalışmanın iyi niyetle bağdaşmadığını düşünüyorum. Bence bu kişiyi hedef göstermek olur. O kişinin hatalı yaptığı davranışlarını ona ifade etmek başka birşey, onun kişiliğini rencide edecek laflar sarfetmek başka bir şeydir. Ki bu kadar geniş bir platformda bu davranış paterni SİBER ZORBALIK a girer.
Daha önce ki konularda haksızsa zaten haksız olduğu kendisine söylenmiştir. Tekrar eski konuları açmak şu anki sorunun odak noktasından çıkmasına, konunun dağılmasına neden olur.
Eski konularla ilgili ilk yorumu ben yazdım sanırım.
Çünkü konu sahibinin açtığı konuları ve kendi durumunda yazdıgi şeyleri az çok biliyorum ama tek tek ayrıntı vermek istemiyorum ama bu duyarı kesinlikle haketmiyor.
Forumda kalbinin kötü olduğunu düşündüğüm nadir üyelerden. Yazdıklarımın karşılığının ne olduğu da önemli değil açıkçası.

Bu surecte keyfi cikmayi tasvip etmiyorum. Bir de hamilesiniz keske gitmeseydiniz.
Ama masem gidilmis karsi tarafin sürekli bunu dillendirmesi de hos olmamış.
Hani "biz sizi sonra bekliyorduk haber verseniz hazirlik yapardik kusura bakmayin" dese anlarim da.

Hahaha enteresan ya gerçekten enteresan 😂👏🏻👏🏻 Konu sahibinin konularına bende baktım muhtemelen psikolojik ruhsal sorunları olan biri ayrıca koca koca harflerle yazdığınız siber zorbalığın ne olduğunu siz belli ki bilmiyorsunuz ama ben de arkadaşlarda biliyoruz, konu sahibini aklama çabanızdan ötürü size anlatma zahmetine girmeyelim bence. Çöpte prezervatif bulup kayınvalidesinin cinsel hayatını dalgaya alarak cümleler kuran insanın konularına bakmak bu açtığı konudan uzaklaştırmaz aksine bu kadar pervasız nasıl cümleler kurabiliyor eski konularına bakarak daha iyi anlamlandırdık. Kadın kayınvalideye takmış durumda bunu eski konuları okumadan anlayamazdık çoğumuz. Böyle biri eleştirilir. Konu açılıyorsa eleştiri de kabul edilecek. Hakaret küfür eden de banlanır. Burda rencide edilen tek kişi konu sahibi değil ona maruz kalan kişiler. Gereksiz duyar kasmayalım lütfen

bayram ziyaretine gitmeden önce arayıp gidersin ki başka bir misafirle çakışmayasın.
ve demişsiniz ya sadece kendi uygun olduğu zamanda kabul ediyor diye, gayet normal değil mi?
tabikide uygun değilse kabul etmeyecek siz müsait olmadığınızda misafir kabul ediyor musunuz?
bütün bunlardan önce yaptığınız ilk hata zaten bayram ziyaretine gitmenizdi

bu kadar insan boşuna mı evde kaldık?

Ben de aileme haber veririm şu saatte yola cikacagiz vs derim.
Eşimin ailesine de bildirirz ortala bir saat. 🙄
Butun gun hazir olsa sizi beklemek zorunda degil ki insan, hep ayni seyi yapiyorsunuzdur belki o yuzden 1826362 kere tekrar etme geregi duymustur.

JES JES Siber Zorbalık benim mesleğimin bir parçası. Sizin neyi ne kadar bildiğinizi bilemem ama ben gayet iyi biliyorum :) Hakaret ban yer demişsiniz ama ben ciddi hakaret içeren ifadeler okudum.
Ayrıca kimseyi aklama gibi bir derdim yok. Bilakis kendisini bende eleştirdim. Konu bu değildi. Derdimi yazdığım mesajda açık ve net bir şekilde ifade ettim.

Bizde de önden müsait misin şu gün vs? Sonrada geliyoruz çıktık yoldayız birşey lazım mı diye aranır. Bütün aile böyle yapıyoruz kv ve kendi ailem

JES JES Siber Zorbalık benim mesleğimin bir parçası. Sizin neyi ne kadar bildiğinizi bilemem ama ben gayet iyi biliyorum :) Hakaret ban yer demişsiniz ama ben ciddi hakaret içeren ifadeler okudum.
Ayrıca kimseyi aklama gibi bir derdim yok. Bilakis kendisini bende eleştirdim. Konu bu değildi. Derdimi yazdığım mesajda açık ve net bir şekilde ifade ettim.
Ne güzel 😂 Benim mesleğimin ise bir parçası değil temel parçası.. Siber zorbalık ve türleri üstüne yüksek lisans tezim var. Bunları sizin mesleği olanın o konuyu en iyi bildiği havası vermenizden mütevellit yazdım. Günümüzde siber zorbalığın ne olduğunu bilmeyen az insan var. Ebeveynler eğitimciler bu konuda bilgili. Siber zorbalık üzerine okullarda seminerler veriyoruz. Aileler de bilinçli. Tekrar ediyorum Konu sahibinin eski konularını okuyup onun üzerinden yorum yapmak “siber zorbalık” değildir. Hakaret küfür bambaşka bir konudur. Mesleğimizin bir parçası da olsa bazı konulara yoğunlaşmak gerekiyormuş demek ki.😁

Ne güzel 😂 Benim mesleğimin ise bir parçası değil temel parçası.. Siber zorbalık ve türleri üstüne yüksek lisans tezim var. Bunları sizin mesleği olanın o konuyu en iyi bildiği havası vermenizden mütevellit yazdım. Günümüzde siber zorbalığın ne olduğunu bilmeyen az insan var. Ebeveynler eğitimciler bu konuda bilgili. Siber zorbalık üzerine okullarda seminerler veriyoruz. Aileler de bilinçli. Tekrar ediyorum Konu sahibinin eski konularını okuyup onun üzerinden yorum yapmak “siber zorbalık” değildir. Hakaret küfür bambaşka bir konudur. Mesleğimizin bir parçası da olsa bazı konulara yoğunlaşmak gerekiyormuş demek ki.😁
Kendinizi bana ıspatlamak zorunda değilsiniz.
Bence daha fazla yazışmayalım. Zira bu durum kişisel polemiğe doğru gidiyor.

Back
X