Ben gerçekten sizin yorumlarinizin bana iy geleceğini biliyorum o yüzden yazmak istedim.Tam 3 yıl önce birini sevdim hemde ne sevdim ama olmadı bi şekilde o evliliği istemediğini o yüzden benle devam etmenin doğru olmadigini söyledi hakliydi devam etmek mantiksizdi ama ben işte çok sevdim mücadele etmek istedim kendimce ama olmadi işte bi şekilde kopmadik çok konuştuk ettik ben sadece bir şeyi merak ediyordum acaba benlemi evlenmek istemiyor yoksa genel anlamdami bu düşüncesi merak ediyordum sordum kendisine de ancak benle ilgisi olmadiğini rahat bi insan olduğunu derdi her neyse uzatmayim o benim bulunduğum ilden gitti kendi memleketine ve ben artik yoluma bakmam gerektiğini ve baskalarina şans vermem gerektiğini düşündüm öyle yaptim birilerine şans verdim biselere basladim onun acisi artik git gide azaldi ancak malesefki görüştüğüm insanlar tarafındanda kandırıldım
ve bunları yaşadikca daha kötü oldum hep dedimki acaba onla olsaydik nasil olurduk sonra kendime kızardım tabi adam beni zorla sevecek hali yok bi şekilde hayatıma baktım gidince bi kaç kez beni aradi onun memleketinde akrabalarim var gelince mutlaka uğra bi yaşanmişlik oldu sonuçta görüşelim dedi ve ben bugün onla buluştum evet saçmaydi ama görmek istedim onu ve evlilikten nefret eden adamin 2 saat evlilik muhabbetini dinledim neden halaa evlenmiyosun bak benim bile ciddi ilişkim var dedi ama ben şok nasıl ya evlilik istemeyen adam senmisn dedim istiyorum dedi senle olmadi beni sevememis aslında hoşlanmis ama aşk olmamis artik evlenmesi gerekiyormus en çok çocuk içinmiş bana adam oturdu ve evlilik muhabbeti yapti bana resmen git evlen dedi ben sadece dondum kaldim kızlar okadar kötü oldumki ciddi ilişkin varsa keşke benle görüsmeseydin diyebildim oda yaaa tam adi konmadi yoksa görüsmezdim dedi ben sadece oturup güzel muhabbet etmek istemiştim o kadar kötüyüm ki yaa kendimi aşağalanmis gbi hissediyorum