Ben sizin yorumlarınızın bana çok iy geleceğini biliyorum

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Ben gerçekten sizin yorumlarinizin bana iy geleceğini biliyorum o yüzden yazmak istedim.Tam 3 yıl önce birini sevdim hemde ne sevdim ama olmadı bi şekilde o evliliği istemediğini o yüzden benle devam etmenin doğru olmadigini söyledi hakliydi devam etmek mantiksizdi ama ben işte çok sevdim mücadele etmek istedim kendimce ama olmadi işte bi şekilde kopmadik çok konuştuk ettik ben sadece bir şeyi merak ediyordum acaba benlemi evlenmek istemiyor yoksa genel anlamdami bu düşüncesi merak ediyordum sordum kendisine de ancak benle ilgisi olmadiğini rahat bi insan olduğunu derdi her neyse uzatmayim o benim bulunduğum ilden gitti kendi memleketine ve ben artik yoluma bakmam gerektiğini ve baskalarina şans vermem gerektiğini düşündüm öyle yaptim birilerine şans verdim biselere basladim onun acisi artik git gide azaldi ancak malesefki görüştüğüm insanlar tarafındanda kandırıldım :(ve bunları yaşadikca daha kötü oldum hep dedimki acaba onla olsaydik nasil olurduk sonra kendime kızardım tabi adam beni zorla sevecek hali yok bi şekilde hayatıma baktım gidince bi kaç kez beni aradi onun memleketinde akrabalarim var gelince mutlaka uğra bi yaşanmişlik oldu sonuçta görüşelim dedi ve ben bugün onla buluştum evet saçmaydi ama görmek istedim onu ve evlilikten nefret eden adamin 2 saat evlilik muhabbetini dinledim neden halaa evlenmiyosun bak benim bile ciddi ilişkim var dedi ama ben şok nasıl ya evlilik istemeyen adam senmisn dedim istiyorum dedi senle olmadi beni sevememis aslında hoşlanmis ama aşk olmamis artik evlenmesi gerekiyormus en çok çocuk içinmiş bana adam oturdu ve evlilik muhabbeti yapti bana resmen git evlen dedi ben sadece dondum kaldim kızlar okadar kötü oldumki ciddi ilişkin varsa keşke benle görüsmeseydin diyebildim oda yaaa tam adi konmadi yoksa görüsmezdim dedi ben sadece oturup güzel muhabbet etmek istemiştim o kadar kötüyüm ki yaa kendimi aşağalanmis gbi hissediyorum

Niye asagilanmis hissettiginizi gercekten anlayamadim. Adam sanki ask ve sevgi vaadiyle sizi kandirmis gibi niye gaza geldiniz? Insan sevmedigi biriyle tabii ki evlenmeyi düşünmez. Cidden anlam veremedim neye takildiginiza.

Bir arkadaşımın da 6 sene evlilik istemeyen sevgilisi kızı bıraktıktan 2 hafta sonra evlendi. Aslında istemedikleri evlilik değil o kişiyle olan evlilik. Bunu da açıkça söylemezler. Karakter meselesi tabii ki. Bence unutup yolunuza bakın derim.

Ben gerçekten sizin yorumlarinizin bana iy geleceğini biliyorum o yüzden yazmak istedim.Tam 3 yıl önce birini sevdim hemde ne sevdim ama olmadı bi şekilde o evliliği istemediğini o yüzden benle devam etmenin doğru olmadigini söyledi hakliydi devam etmek mantiksizdi ama ben işte çok sevdim mücadele etmek istedim kendimce ama olmadi işte bi şekilde kopmadik çok konuştuk ettik ben sadece bir şeyi merak ediyordum acaba benlemi evlenmek istemiyor yoksa genel anlamdami bu düşüncesi merak ediyordum sordum kendisine de ancak benle ilgisi olmadiğini rahat bi insan olduğunu derdi her neyse uzatmayim o benim bulunduğum ilden gitti kendi memleketine ve ben artik yoluma bakmam gerektiğini ve baskalarina şans vermem gerektiğini düşündüm öyle yaptim birilerine şans verdim biselere basladim onun acisi artik git gide azaldi ancak malesefki görüştüğüm insanlar tarafındanda kandırıldım :KK43:ve bunları yaşadikca daha kötü oldum hep dedimki acaba onla olsaydik nasil olurduk sonra kendime kızardım tabi adam beni zorla sevecek hali yok bi şekilde hayatıma baktım gidince bi kaç kez beni aradi onun memleketinde akrabalarim var gelince mutlaka uğra bi yaşanmişlik oldu sonuçta görüşelim dedi ve ben bugün onla buluştum evet saçmaydi ama görmek istedim onu ve evlilikten nefret eden adamin 2 saat evlilik muhabbetini dinledim neden halaa evlenmiyosun bak benim bile ciddi ilişkim var dedi ama ben şok nasıl ya evlilik istemeyen adam senmisn dedim istiyorum dedi senle olmadi beni sevememis aslında hoşlanmis ama aşk olmamis artik evlenmesi gerekiyormus en çok çocuk içinmiş bana adam oturdu ve evlilik muhabbeti yapti bana resmen git evlen dedi ben sadece dondum kaldim kızlar okadar kötü oldumki ciddi ilişkin varsa keşke benle görüsmeseydin diyebildim oda yaaa tam adi konmadi yoksa görüsmezdim dedi ben sadece oturup güzel muhabbet etmek istemiştim o kadar kötüyüm ki yaa kendimi aşağalanmis gbi hissediyorum
Böyle adamlar için kendini uzdugune değmez illaki sana değer verip seven biri karşına çıkacak erkekler evlenmek istemediği kişiye böyle diyor ben evlenmiycem falan sonra aklıma yatan denk gelince aaa bakıyorsun bir ay sonra evlenivermis uzuldugune üzülürsün sonra yapma bırak unut gitsin

Bitmiş gitmiş biriyle neden görüşüyorsunuz ki...sizi seven birisi elbet olacak....zamana bırakın...

Niye asagilanmis hissettiginizi gercekten anlayamadim. Adam sanki ask ve sevgi vaadiyle sizi kandirmis gibi niye gaza geldiniz? Insan sevmedigi biriyle tabii ki evlenmeyi düşünmez. Cidden anlam veremedim neye takildiginiza.
Ya ndene takildim çünkü ortada bi yaşanmislik vardi ve onu ne kadar sevdiğimi biliyodu bunlari demesi gerksizdi ve seni isteyen yokmu tarzi konuştu

Ayrılalı o kadar zaman olmuş, insanlar değişebilir...
Size hissetmediği bir duyguyu başkasına karşı hissedebilir.
Bunda anormal bir durum göremedim açıkcası...

Adamın tek saçmalığı hayatında biri varken eski sevgilisi ile buluşmak bence. Gereksiz bir durum.
Şimdi evlilik dusundugu kadın bilse bundan hoşlanmaz büyük ihtimal...

Adam nezaketen öyle demiş istemediği evlilik değil seninle evlenmek. Mutlaka doğru insanı sende bulacaksın biraz sabret.

Bir arkadaşımın da 6 sene evlilik istemeyen sevgilisi kızı bıraktıktan 2 hafta sonra evlendi. Aslında istemedikleri evlilik değil o kişiyle olan evlilik. Bunu da açıkça söylemezler. Karakter meselesi tabii ki. Bence unutup yolunuza bakın derim.

Oha diyeceğim izninle!

Ya ndene takildim çünkü ortada bi yaşanmislik vardi ve onu ne kadar sevdiğimi biliyodu bunlari demesi gerksizdi ve seni isteyen yokmu tarzi konuştu

Eski sevgiliyle gorusmek cok gereksiz bir durum zaten. Patavatsizca konusmus ama bence goygoy yapmis iste. Asagilamak icin degil. Belli ki o coktan hafizasini yenilemis ve kanka ayagina gecmis. Siz biraz kotu tecrubelerinizden ve onun evlenecek olmasindan dolayı boyle hissediyorsunuz da abartiyorsunuz bence. Bir daha gorusmeyin ve önünüze bakin derim. Doğru kisi hic karsimiza cikmayacak gibi hissediyoruz bazen ama cikiyor merak etmeyin.

Ayrılalı o kadar zaman olmuş, insanlar değişebilir...
Size hissetmediği bir duyguyu başkasına karşı hissedebilir.
Bunda anormal bir durum göremedim açıkcası...

Adamın tek saçmalığı hayatında biri varken eski sevgilisi ile buluşmak bence. Gereksiz bir durum.
Şimdi evlilik dusundugu kadın bilse bundan hoşlanmaz büyük ihtimal...
Kesinlikle katiliyorum beni ne diye çagirdi anlamadim ben ya sürekli bana hayatim çok güzel çok güzel edip durdu

Eski sevgiliyle gorusmek cok gereksiz bir durum zaten. Patavatsizca konusmus ama bence goygoy yapmis iste. Asagilamak icin degil. Belli ki o coktan hafizasini yenilemis ve kanka ayagina gecmis. Siz biraz kotu tecrubelerinizden ve onun evlenecek olmasindan dolayı boyle hissediyorsunuz da abartiyorsunuz bence. Bir daha gorusmeyin ve önünüze bakin derim. Doğru kisi hic karsimiza cikmayacak gibi hissediyoruz bazen ama cikiyor merak etmeyin.
İnşallah diyelim hic inanmiyorumda beni kimse sevmiyor nedense çok üzülüyorum

Bosluktasiniz,sizi seven değer veren birisi çıkınca karşınıza açın bu konunuzun ne kadar saçma olduğunu okuyun,o zamanın tez gelmesi dileğiyle.

Ben gerçekten sizin yorumlarinizin bana iy geleceğini biliyorum o yüzden yazmak istedim.Tam 3 yıl önce birini sevdim hemde ne sevdim ama olmadı bi şekilde o evliliği istemediğini o yüzden benle devam etmenin doğru olmadigini söyledi hakliydi devam etmek mantiksizdi ama ben işte çok sevdim mücadele etmek istedim kendimce ama olmadi işte bi şekilde kopmadik çok konuştuk ettik ben sadece bir şeyi merak ediyordum acaba benlemi evlenmek istemiyor yoksa genel anlamdami bu düşüncesi merak ediyordum sordum kendisine de ancak benle ilgisi olmadiğini rahat bi insan olduğunu derdi her neyse uzatmayim o benim bulunduğum ilden gitti kendi memleketine ve ben artik yoluma bakmam gerektiğini ve baskalarina şans vermem gerektiğini düşündüm öyle yaptim birilerine şans verdim biselere basladim onun acisi artik git gide azaldi ancak malesefki görüştüğüm insanlar tarafındanda kandırıldım :KK43:ve bunları yaşadikca daha kötü oldum hep dedimki acaba onla olsaydik nasil olurduk sonra kendime kızardım tabi adam beni zorla sevecek hali yok bi şekilde hayatıma baktım gidince bi kaç kez beni aradi onun memleketinde akrabalarim var gelince mutlaka uğra bi yaşanmişlik oldu sonuçta görüşelim dedi ve ben bugün onla buluştum evet saçmaydi ama görmek istedim onu ve evlilikten nefret eden adamin 2 saat evlilik muhabbetini dinledim neden halaa evlenmiyosun bak benim bile ciddi ilişkim var dedi ama ben şok nasıl ya evlilik istemeyen adam senmisn dedim istiyorum dedi senle olmadi beni sevememis aslında hoşlanmis ama aşk olmamis artik evlenmesi gerekiyormus en çok çocuk içinmiş bana adam oturdu ve evlilik muhabbeti yapti bana resmen git evlen dedi ben sadece dondum kaldim kızlar okadar kötü oldumki ciddi ilişkin varsa keşke benle görüsmeseydin diyebildim oda yaaa tam adi konmadi yoksa görüsmezdim dedi ben sadece oturup güzel muhabbet etmek istemiştim o kadar kötüyüm ki yaa kendimi aşağalanmis gbi hissediyorum
Bazı insanların eş seçme yeteneği mi desem şansımı desem yok olduğunu düşünüyorum. Bulusmakla hata yapmışsın. İlk olarak bu ökuzu aklından zihninden silmekle başla derim. Sonra normal hayatına devam et. İş okul neyse artık. Bekle kısmetin seni bulsun senin için uğraşan biri çıksın karşına. İlişkiye başlarken şüpheci olmayı öğrenmiş olman gerek bu deneyim lerden sonra. Şansın açık olsun ve olacaktır. Yeterki ön plana kalbini koyma hemen

Ciddi ilişkisi var, evlenmek istiyor, hatun kişisinden çocuk sahibi olmak istiyor ama "adı tam olarak konmadığı için" sizinle görüşüyor!
Erkekler ne tuhaf yahu, illa nikah mı lazım sadakat için? Hoş nikahta engel olmuyor artık.
Olaya gelince, olabilir. Size evlenecek kadar derin sevgi duymamış olabilir, bazen karşındaki insanla huzur bulursun iyi vakit geçirirsin ama evlenmek apayrı bir boyut. Sonra burda mutsuz evlilik konuları okuyoruz. Evlenmek bana göre değil dedikten sonra çok kısa sürede farklı insanlarla evlenip mutlu olan insanlar biliyorum. Kurumla değil, kişiyle alakalı.
Sizde yolunuzu çizin ve beyefendinin tavsiyesine uyun derim.

Ciddi ilişkisi var, evlenmek istiyor, hatun kişisinden çocuk sahibi olmak istiyor ama "adı tam olarak konmadığı için" sizinle görüşüyor!
Erkekler ne tuhaf yahu, illa nikah mı lazım sadakat için? Hoş nikahta engel olmuyor artık.
Olaya gelince, olabilir. Size evlenecek kadar derin sevgi duymamış olabilir, bazen karşındaki insanla huzur bulursun iyi vakit geçirirsin ama evlenmek apayrı bir boyut. Sonra burda mutsuz evlilik konuları okuyoruz. Evlenmek bana göre değil dedikten sonra çok kısa sürede farklı insanlarla evlenip mutlu olan insanlar biliyorum. Kurumla değil, kişiyle alakalı.
Sizde yolunuzu çizin ve beyefendinin tavsiyesine uyun derim.
Aynen katiliyorum dediklerinize bu süreci de atlaticam mutlaka ama neden beni kimse sevmiyor en çok buna üzülüyorum

Back
X