- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Üyenin biri linkiyle birlikte göstermiş, karşılıklı kayıt olunmadan durum gözükmez ben de eminimEvet rehberde yoktu ama int hep açıktır eşim iş nedeniyle kapatamaz ki
Yani karşı taraf mı kaydetmiş
Eşinizde numara kayıtlı değil fakat kadında eşinizin numarası var. Ayarlarında da durumumu kişilerim görsün diye seçtiyse eşinize gelmiş olabilir. Fakat yine de takipte kalmakta fayda var.Ama rehbere baktım bulamadım numarayı cidden kayıtlı değildi
Boş kaydetmiştir belki?Ama rehbere baktım bulamadım numarayı cidden kayıtlı değildi
Rehber e baştan aşağı baktım boş ta kaydetse rehber de gözükürBoş kaydetmiştir belki?
Gerçi gerekli yorumlar yapılmış. Gözünüz üstünde olsun.Rehber e baştan aşağı baktım boş ta kaydetse rehber de gözükür
Kadına mesaj mı atsam eşimin nosunu sil filan
Benim başıma geldi bu durum
Adamın no bende kayıtlı. Benim no onda kayıtlı
Meğer adam evliymiş. Eve giderken benim noyu siliyormuş. Numaramı ezberlemiş ama. Ertesi gün evden çıkarken yeniden kaydediyormuş.
Bir akşam bana itiraf etti. Ben senin numaranı sildim ama durumun gözüküyor. Onu siler misin diye.
Ben de sildim
Teşekkür etti.
Yani özetle; kadının numarası eşinizde kayıtlı imiş ama silmiş siz görmeden. Durumun da silineceğini sanmış. Yanılmış.
Ben de öyle dedim ne yaparsan kendine yaparsın dedim eğer yaparsan yakaladıgım an boşarım dedim yeminler ediyoEşinizin tel trafiği nasıl normalde onu söyleyin.. Belli ki kaydedip silmiş
Belki iş için kaydetti ve sildi olamaz mı ..
Benim kafayı yemem lazım bu şartlarda. iş yüzünden teli gece 12 ye kadar susmaz tatilde bile araması whatsap ı bilmem nesi.
Kadın erkek ohooo arayan yazan yazana . bi ton kayıtsız numara var ki yani adam birşey yapmaya kalksa ruhum duymaz
İlk evlendigimizde sinir oluyordum sonra geçti.. dedim ki kendi kendime " Amann eden kendine eder ,kendi kaybeder. Beni kaybetmeyi göze aldıysa ben onu ne yapayım keyfi bilir "
Durum derken WhatsApp ta hani foto filan paylaşılıyor ya anlık ..onu diyorum..yeminler ediyo valla bilmiyorum filan diyo elimi ayağımı öpüyo bilmiyorum ki yaptı mı yapacak mı böyle şeyleri hiç beceremez normalde odun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?