- 27 Şubat 2012
- 16.949
- 28.651
- 798
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
tutsak'ın dediği doğru
watsapp durumunu görebilmek için iki tarafın da birbirinde kayıtlı olması lazım
let the linç begin
Durum ayarlarına girince arkadaşlarımla paylaş , seçtiğim kişilerle paylaş gibi seçenekler var ben hep burdan kontrol ediliyo diye biliyorum konu sahibini yanlış da yönlendirmek istemem siz eminseniz o sekilde açiklayın istersenizDün birinin numarasini sildim. Aktif şekilde durum paylasirdi görmüyorum ama sizin yanlisiniz var bende bundan çok eminim
Az daha kadına sorucaktım sinirle engeli basıp sildim ama engellenenler kısmında duruyo numaraBen olsam direk kadına sorardim.
Neymiş kimmiş sabır benim işim değil
Durum ayarlarına girince arkadaşlarımla paylaş , seçtiğim kişilerle paylaş gibi seçenekler var ben hep burdan kontrol ediliyo diye biliyorum konu sahibini yanlış da yönlendirmek istemem siz eminseniz o sekilde açiklayın isterseniz
Az daha kadına sorucaktım sinirle engeli basıp sildim ama engellenenler kısmında duruyo numara
Ordan alıp kendime mi kayıt etsem[/QUOTE
E yani ogrenmeyecekmisiniz kimmiş
Ben de aktif kullanıyorum, durumlarda gördüğünüz kişiler karşılıklı kayıtlı olunan kişilerdir. Konu sahibinin eşinde kayıtlıydı, sildi kadının numarasını. Ama interneti kapalıyken yaptı yani whatsapp'ı yenilemeden. Konu sahibi açınca da sadece numarayı ve durumu görebildi. Eşi whatsapp'ı yenileseydi onu da göremeyecekti.Ya ben wp çok aktif kullanırim olabilir mesela ben sizin numaranizi kaydetsem ve durum atsam size de gelir ama siz de benim numaram olmadan konu sahibi yanlış yönlenmesin
Durum ayarlarına girince arkadaşlarımla paylaş , seçtiğim kişilerle paylaş gibi seçenekler var ben hep burdan kontrol ediliyo diye biliyorum konu sahibini yanlış da yönlendirmek istemem siz eminseniz o sekilde açiklayın isterseniz
Ben baktım kayıtlı numara değildihttps://faq.whatsapp.com/tr/android/26000031
" Kişilerinize durum güncellemesi gönderebilmeniz ve onların durum güncellemelerini alabilmeniz için, her iki tarafın da telefon numaralarını adres defterine kaydetmiş olması gerekir."
Diyor.
Yani eşiniz yalan söylüyor görünüşe göre...
Numara kayıt edilip, silinmiş. Bunu da whatsappı yenilemeden yani internet kapalıyken yapmış.Numara kayıt edilip silinmiş mi
Yoksa kadında mı eşimin nosu varmış eşimde yokmuş? Buarada eşimin neti her saniye açıktır iş nedeniyle kapatma imkanı yok
Ben baktım kayıtlı numara değildi
Evet rehberde yoktu ama int hep açıktır eşim iş nedeniyle kapatamaz kiNumara kayıt edilip, silinmiş. Bunu da whatsappı yenilemeden yani internet kapalıyken yapmış.
Rehberde numarayı bulamadım diyorsunuz çünkü.
Yani karşı taraf mı kaydetmişHatırladım şimdi.
Ben de biri ekliyken durum paylaşımı yaptıktan sonra o kişiyi silersem o kişi de görünüyor o durum. Tahminim 24 saat geçene kadar duruyor.
Baktığını görmüştüm.
Eşiniz numarayı kaydetmiştir, numara eşinizde kayıtlı iken o kişi durum koymuştur ve eşiniz bundan sonra silmiştir numarayı. Yani numara silinse de o zamana kadar konulmuş durumlar gösterimden kalkmıyor.Evet rehberde yoktu ama int hep açıktır eşim iş nedeniyle kapatamaz ki
O zaman inşallah kötü bir şey çıkmaz ne diyimBen de aktif kullanıyorum, durumlarda gördüğünüz kişiler karşılıklı kayıtlı olunan kişilerdir. Konu sahibinin eşinde kayıtlıydı, sildi kadının numarasını. Ama interneti kapalıyken yaptı yani whatsapp'ı yenilemeden. Konu sahibi açınca da sadece numarayı ve durumu görebildi. Eşi whatsapp'ı yenileseydi onu da göremeyecekti.
Ben başta eşi kadını isimsiz kaydetti zannettim, ama numarayı rehberde bulamayınca bende taşlar oturdu.
Umarım benim düşündüğüm gibi değildir, Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?