BEN ŞOK..

denizdehayatvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
201
252
33
Merhaba kızlar;

Geçenlerde bi konu açmıştım.
Eski erkek arkadaşımı sevmiyorum duygusal hissim yok ama mantıklı olarak çok iyi biri mantık evliliği yapabilir miyim sizce diye.

O günden bugüne yaşadıklarım inanılır gibi değil.
Eski erkek arkadaşım yeni birliktelik için dün tekrar benden kararımı vermemi istedi.
Bira ile fotoğ. koymuş whastapp durumuna , bende mübarek 3 aylarda şu resme bak diye kızdım istemiyorum diyip uyudum. Gece bana senin fotoğraflarını merak ettiler instagramını arkadaşlara gösterirken benim instagramımda ekli olan birinin, ex erkek arkadaşımında sürekli görüşmediği bir arkadaşı;
benden için aa o kız mı ben takıldım onla görüştük takıldık dediğini ama hallettiğini söyledi. (dövüşmeler olmuş. )

Kim kim arkamdan atıp tutan diye zorladım ismi az önce aldım ve çok şaşırdım 3 yıl önce 15 gün konuştuğum ilişki düşünmediğim biri bi arkadaş gibi..

Çocuğa yazdım arkamdan takıldık vs demişsin diye, oda rakı sofrasında patavatsız ettim sevgili olduğunuzu bilmiyordum özür dilerim dedi. Olayın 2 ay önce olduğunu söyledi. Ama eski erkek arkadaşım biz ayrılmadan 2 3 gün öncesinde olmuştu bu yüzden seninle buluşmadım yalan söyledim hastayım diye dedi. Rakı sofrası ? Bu adam içmiyordu ya !!
Beni aptal yerine koydu hem arkamdan konuşan adam aylarca instagramımda durdu karşılıklı fotoğ. beğenildi hem bana eski bi olayı yeni yaşanmış gibi rakı sofrası hariç yalan söyledi.
Beni deli gibi seviyordu ? Nefes alamıyordu ? Ölüyordu aşkımdan adam gibi adamdı ???

Allahıma çok şükür bana gerçeği gösterdi. Her işte bir hayır vardır. İkinide engelledim hayatımdan defolmalarını söyledim.
Şimdi kötü olan babasının müdürüm olması..

Son düzenleme:
Babasının müdürün olması sıkıntı değil işini düzgün yaptıktan sonra bu erkekler elde edemediği kızların peşinden bu şekilde ithamlarda bulunuyor malesef sen kendinden eminsin gerisini boşver sana yalan söyleyen bir insandan da kurtulmuş en iyisini yapmışsın tebrikler

Bir kadına iftira atmak ne kadar da kolaymış.. Teşekkür ederim

Sevgilinin arkadaşı nasıl olur , senin için sevgiline o kaşarın teki der!! demek ki erkek arkadaşın da seninle olan ilişkisini çok ciddi olarak yansıtmamış arkadaşlarına. Boşver bence kurtul ondan.

Sevgilinin arkadaşı nasıl olur , senin için sevgiline o kaşarın teki der!! demek ki erkek arkadaşın da seninle olan ilişkisini çok ciddi olarak yansıtmamış arkadaşlarına. Boşver bence kurtul ondan.
Arkadaş ortamında 5 6 ayda bir denk gelen arkadaş işte adı arkadaş diyelim. Ama fark etmez yemiş yutmuş bana atılan iftirayı işte

En iyisini yapmışsın cnn ikisini de def et hayatından.

İş konusuna gelince başka iş bulursun en kötü ihtimal duyulursa..

Sen önemlisin kimse değil unutma bunu..bak yoluna

"Ben öyle kızlardan değilim"
Her öpüşen el ele tutuşan zaten genel evden çıkma değil mi?
Herkes kalbinin ekmeğini ne güzel yiyor.
Kibir en büyük put.
Hatırlatmak istedim...
çok saçma ver yersiz bi laf. Ben hayatımda kimseyle öpüşmedim demedim ortada bana atılan iftira var çocuk bana kaşar takıldık diyo ben kendi sevgilimle 6 aydır öpüşmemişim diyorum ? Ne kibiri Allah askına

Aynen
Flort isi kotuye gidince isinden ekmeginden de oluyorsun
İyimser tarafından da bakarsan işler yolunda gidip de güzel bir ilişki olunca boşa yüz göz oluyorsun.
Hele nişan,evlilik olunca ben ki eş anne babasını çok çok çok sevdiğim halde her gün görmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…