- 6 Şubat 2017
- 201
- 252
- 33
- Konu Sahibi denizdehayatvar
-
düzenledimgüzel bi çorba olmuş. anlayanlara afiyet olsun.
Bir kadına iftira atmak ne kadar da kolaymış.. Teşekkür ederimBabasının müdürün olması sıkıntı değil işini düzgün yaptıktan sonra bu erkekler elde edemediği kızların peşinden bu şekilde ithamlarda bulunuyor malesef sen kendinden eminsin gerisini boşver sana yalan söyleyen bir insandan da kurtulmuş en iyisini yapmışsın tebrikler
Arkadaş ortamında 5 6 ayda bir denk gelen arkadaş işte adı arkadaş diyelim. Ama fark etmez yemiş yutmuş bana atılan iftirayı işteSevgilinin arkadaşı nasıl olur , senin için sevgiline o kaşarın teki der!! demek ki erkek arkadaşın da seninle olan ilişkisini çok ciddi olarak yansıtmamış arkadaşlarına. Boşver bence kurtul ondan.
Bir kadına iftira atmak ne kadar da kolaymış.. Teşekkür ederim
çok saçma ver yersiz bi laf. Ben hayatımda kimseyle öpüşmedim demedim ortada bana atılan iftira var çocuk bana kaşar takıldık diyo ben kendi sevgilimle 6 aydır öpüşmemişim diyorum ? Ne kibiri Allah askına"Ben öyle kızlardan değilim"
Her öpüşen el ele tutuşan zaten genel evden çıkma değil mi?
Herkes kalbinin ekmeğini ne güzel yiyor.
Kibir en büyük put.
Hatırlatmak istedim...
teşekkür ederimmEn iyisini yapmışsın cnn ikisini de def et hayatından.
İş konusuna gelince başka iş bulursun en kötü ihtimal duyulursa..
Sen önemlisin kimse değil unutma bunu..bak yoluna
Sıcağı sıcağına yazdım tabi kırgınlık üzüntü sinir kusura bakmayınoy oy oyy bağlantı kurana kadar canım çıktı
Olayı anlamadım da zaten müdürünüzün oğluyla flört etmeniz baştan hata bana göre.
ah ahh salak kafam !!Aynen
Flort isi kotuye gidince isinden ekmeginden de oluyorsun
ah ahh salak kafam !!
İyimser tarafından da bakarsan işler yolunda gidip de güzel bir ilişki olunca boşa yüz göz oluyorsun.Aynen
Flort isi kotuye gidince isinden ekmeginden de oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?