BEN ŞOK..

konuyu çok dağıtarak anlatmışsınız,zor anlaşılıyor.
kendinize uygun görmüyorsanız uzak durun madem.

Demek ki öpüşen kızlara kaşar denilmesi normal. Bak öpüşmesen de kaşar deniliyor arkandan. Bundan sonra ders olsun sana hiç kimseye kaşar denilmesine izin verme yanında. Geçmiş olsun...

Zamaninda sevgililerimin elinide tuttum gezdim tozdum sarildim ilerisi gerisi kimseyi ilgilendirmez. Kimsenin kaşar dedigini duymadim benim için. Ne aci kinsen elini tutmam ben oyle kizlardan degilim dedigin halde millet arkandan neler demis.

Arkadasim yasamazsin tercihindir saygi duyarim. Ama oyle degilim boyke degilim olayi çirkin bi düşünce.

yanlış anladığınızı varsayıyorum ki sursa millet arkandan neler demiş derken ki sözünüz hiç hoş değil beni tanımıyorsunuz. Orda dikkat edersiniz ki sonradan düzeltip arkadaşının dediğin gibi diye belirttim ve önceki konumda da kendisine duygusal anlamda bişey hissetmediğimi belirtmiştim teşekkür ediyorum yine de düşüncenizi paylaştığınız için.

Vermek istedigim mesaj sen ne yasarsan yaşa ya da yasamazsan yaşama kisiyi baglar. Kimsenin kimseyi itham etmeye hakki yok. Senin yazdigin cumlede yanlis elini tutmadim oyke kizlardan degilim. Bu cumlene binayen yazdim.

Arkadasim seni itham etme hakkim yok. Senin arkandan ne derlerse desinler sen yine sensin. Onlar dedi diye kötü olmazsin. Tanimadigim degil tanidigim insani dahi yargilamam. Herkesin kendi seçimi.
Mutluluklar yeni yolunda.

Alkol konusunda bu denli hassas olan birinin flirt konusunda daha ozenli olmasi gerekir miydi dedim ama bilemem. Sonucta cok farkli nedenlerden dolayida sevmiyor olabilirsiniz tabi. Ama herturlu Allah kurtarmis iste yolun basindayken sevinin ne guzel olmus.

Başlık ve içerik birbiriyle cok uyumlu , sen şok sen iptal kimin eli kimin cebinde belli degil....

Kardeşim böylelerinden uzak dur, saf iyi niyetli adamlar var atılgan değiller diye kızlar beğenmiyor, işte onlar eşlerini mutlu ediyor gerisi fos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…