Ben söylemeden harekete geçmeyen söyleyince küsen eş

Kesinlikle öyle. Öneriniz nedir? Çoçuğu alıp bir yerlere Ben mi götüreyim yoksa çocukla baş başa bırakıp kendim mi çıkayım? Çocuğuma da kıyamıyorum
Maddi imkan var anladığım kadarıyla çocuğu ilgisi olan Bir kursa etkinliğe verir o saatlerde de kendime vakit ayırırım. 10 yaş tek başına etkinliğe kursa gidebilecek Bir yaş. Ben mutlu çocuğum mutlu.

Çikolata evimde pasta mı kurabiye mi ne etkinliği vardı çocuklara yaşı ve etkinlik tarihi uyuyorsa kaçırmayın, bizim oğlan çok eğlendi.

100 tane konu açıyorsun anlattıklarının tek çözümü de boşanmak. Ama boşanmama inadın var.

Haftada bir konu açacağına terapi al belki katlanabilirsin koca olmayan o adama.
Terapi alıyorum. Burada akıllı kadınlarla dertlesmeyi seviyorum. Güzel tavsiyeler alıyorum. İstediğim kadar konu açabilirim böyle bir sınır yok zaten sitenin amacı bu. Bu da benim tasarrufum sana gelinceKonularımı okumaman da bir seçenek.

Özgüvenini kaybetmediğini sadece üşendiğini,yapmak istemediği için bahane bulduğunu siz de biliyorsunuz di mi?

Yapmanız gereken çocuğunuzu mutlu etmek. Çünkü hayat boyu ondan sorumlusunuz.

Peki sence oğlun babasıyla aktivite yapmak istiyor mu?

En son sinir krizi geçirmişti sanki, babasından nefret ediyordu

Bir sürü güzel atölyeler kurslar var ama çocuğum da evde kalmak istiyor onu bıraksan bütün televizyon izler. Sosyalleşme çok seven bir çocuk değil maalesef

Vallahi biz. Tek fark ozel sektorde olmamiz.
Cocuktan sonra. Ben gereginden fazla aileci olup onu yok saymaya baslamistim. Devamli yorgunum hayir istemiyorum, seni sevmiyorumlar havada ucusuyordu. Ve daha cok sey Sonunda evde gittikce kendi icine kapandi. Oldugundan cok farkli biri olmustu.
Iki uc yil bu sekilde gitti, aslinda sertlesme sorunlari, depresyonla filan ugrasiyormus. Farkinda bile degildim.
Iki farkli hayat yasiyorum, evde silik konusmaya korkan biri, iste ise guclu istedigini yaptiran biriyim demisti bana

Cok cok buyuk bir ihtimalle depresyonda, darlamayi birak hic bir sey ifade etmeyeyecek, ardindan sorun oldugunu kabul edip yardim almasini sagla.

Peki sence oğlun babasıyla aktivite yapmak istiyor mu?

En son sinir krizi geçirmişti sanki, babasından nefret ediyordu
İstemiyor. Ama erkek çocuğu sürekli annesiyle vakit geçirmesi ne kadar doğru bilmiyorum kafam çok karışık. Kimlik bunalım ya da cinsiyet bunalım yaşamasından korkuyorum. Ben çok sorgulayan biriyim galiba

Bir sürü güzel atölyeler kurslar var ama çocuğum da evde kalmak istiyor onu bıraksan bütün televizyon izler. Sosyalleşme çok seven bir çocuk değil maalesef
Armut dibine düşer. Zorla Bir şey yaptıramazsın sen teklif edersin kabul etmezse tamam annecim ben x yere gidiyorum sen babanla evde kal diyip git.

Aynı SORUNLAR bizde de var. Yani onda da var. Maalesef sorun olduğunu kabul etmiyor ama.
Size düzelme oldu mu olduysa nasıl oldu

eşinizle ortak bir ilgi alanı bulabilirsiniz. mesela eve playstation alın eşinizle çocuğunuz karşılıklı oynasın. hem eşinizin hem çocuğunuzun hoşuna gidebilir.
evdeki sorumluluk açısından eğer ev işlerinide bahsediyorsanız onu da söyleyerek yaptırabilirsiniz bence.
beraber vakit geçirmek için zorlamayın bence eşinizi siz sadece şikayetiinizi sert ve ciddi bir şekilde dile getirin. sonra sürekli sürekli bu konudan şikayetlenmeyin belli süre sonra hiç ciddiye almaz. sürekli şikayet eden kadın durumuna düşersiniz. kocaman adam belli süre sonra farkına varacaktır heralde sizdeki değişikliğin. onu görmemezlikten gelin belli süre.
umarım kısa sürede düzelir ve mutlu bir evliliğe kavuşursunuz.

Teşekkür ederim şikayet etmedim dillendirmedim diyelim. Ben kendim mi çıkıp gideyim çocukla mı gideyim, on gün sonra ailesine memleketine gidecek, ben oğlumla kalacağım. Bu zamana kadar ben herhangi bir şey söylemezsem o muhtemelen o evin içinde telefon bakar çocuk da televizyon izler ben ne yapayım?

Bence her şeyi sırtladığınız içindir. Kendi evliliğimde de durum tam tersi.Eşim her şeyi yapmaya çalıştığı için ben artık yapmaktan vazgeçtim bir yerden sonra.Ev temizliği dışında her şeyi sırtlamış.Sonra dedim nasıl olsa o yapıyor niye yorayım kendimi.Yorulunca da her şeyi ben yapıyorum oluyor.E fırsat ver ben de yapayım.Sorumluluktan kaçan biri değilim asla aksine bekarken her işimi şip şak yapardım.

ailesinin evine tek başına mı gidiyor? günübirlik mi gidiyor yoksa orda kalıyor mu? siz ve oğlunuz neden gitmiyor. garip geldi bana bu durum.

çocuğun ödevi falan varsa eşinize söylebilirsiniz ödevini yaptırımısın benim işim var dışarı çıkıcam falan diye. yani ortak bir etkileşim bulmanız lazım eşinizin ve çocuğunuzun arasında. dediğim gibi bilgisayar oyunlarını falan genelde her yaşta erkekler sever. eve bir playstation alın beraber oynasınlar. aralarındaki bağ güçlenir sonra gerisi kendiliğinden gelir.

bence biraz da siz çok kafaya takmışınız bu olayı. oğlunuz belki bu durumun farkında bile değildir. sürekli bu şekilde zorlayarak oğlunuzun psikolojisini siz de bozabilirsiniz dikkatli olun derim.

ikisinin beraber oturup tv izlemesi bile belkide oğlunuzun açısından bir aktivite görevi görebilir. illa bir etkinlik yapmaları şart değildir belkide.

Evet kamuda üst düzey yönetici. İş konusunda sorumluluklarının farkında
Bu adam seni sevmiyor arkadaşım. Konuların bunu apaçık ortaya koyuyor. Para için mi makam için mi ne için onunlasın?

bir kadın bir erkekten ne ister? ilgi, sevgi, şefkat, ortak paylaşım, cinsellik. Ama sende bunlar yok ve hep dert yanıyorsun. O kadar inatçı kadınlar var ki sinir oluyorum. Çevremde de var. Saplantılısınız. İnatçısınız. Gerçekler gün gibi ortada ama siz konfor alanınızı terk etmeyi göze almıyorsunuz.

Nice kadın var beş parasız ama onuruyla boşanan. Bu saçma hayattansa tek başına mücadele eden. İstediğiniz gibi yaşama özgürlüğünüz var elbette ama burada konu açtığınıza göre memnun değilsiniz ve bizden fikir istiyorsunuz. İşte fikir. Ne diyelim? Eşiniz sizi sevmiyor. Başka soru?

Aynı SORUNLAR bizde de var. Yani onda da var. Maalesef sorun olduğunu kabul etmiyor ama.
Size düzelme oldu mu olduysa nasıl oldu

Bizdeki durum biraz farkliydi. Ona gore sorun vardi bana gore yoktu. Ilk basta biz kari koca degil ev arkadasi olduk diye demedigini birakmiyordu, sonra soylenmeler bitmisti ama evde varligi ile yoklugu bir oldu, iki uc yilda boyle gecti bu arada uroloji, psikiyatri psikolog. Baya bir ugrasmis. Sonra kendini topladi

Benim ona yaptiklarimi anlayabilmem icin anlasmali bosanma sozlesmesini onumde gormem gerekti. Kizi icin vazgecti ama su an benim burnumdan getiriyor.

Birkaç yıl önce çok çalışıyordum o zaman her şeyi o yapıyordu bir yıl öyle geçti. Ama yıllardır her şey benim sırtımda.

Soru bu değil ki. Öncelikle okuduğunuz konuyu anlayamamışsınız. Soruyu anlayamayan bir insanın verdiği cevabı ne yapayım? Bütün konulara bakmaya gerek yok tek bir konu üzerinden yorum yapabilirsiniz. Zaten her şeyden memnun olsan neden gelip burada sorayım memnunum memnuniyetin de bir gariplik var mı diye soracak halim yok .İyi günler size.

Öyle boş boş seviyorum demekle oluyor mu cidden?
Boşanıp yeni düzen kurmak, var olan düzeni bozmak zor geliyordur eşinize.
Yoksa ne sizinle ne oğluyla zerre bağı yok.
Çoğunuza şeytan bile demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Boşanmayacağım diye de çocuğa haksızlık ettiğinizi bilin. Babasının sevgisizliği, ilgisizliği hatta kötü muamelesi içinde boğuluyor çocuk.
Madem boşanmayacaksınız, eşinizi olduğu gibi kabul edin. Bu adam düzelmez.

Birkaç yıl önce çok çalışıyordum o zaman her şeyi o yapıyordu bir yıl öyle geçti. Ama yıllardır her şey benim sırtımda.
Seni anladım canım.Sen yoğun olunca yapmak zorunda kalmış.Şimdi de bunu uygulayabilirsin aslında.Sen meşgul olursan o da yapmak zorunda kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…